35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Asiula, a gdzies konkretnoe się wybierasz? Bo jeszcze w okolicach Tatr mam fajne miejsce.
,szukam czegos na swieta ,zawsze jezdzilismy do Kormorana ale tam ostatnio tak sobie bylo,to szukam czegos innego
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula,ja mam jedno fajne miejsce i to niedaleko nas tzn Gdańska mianowicie w Wiezycy a właściwie w Kolanie,nie wiem czy tam juz bywaliście ,ale widoki przepiękne no i pobliżu super stadniny.klimat sielski a tylko 60 km od Gdańska
ja spałam tu;
http://www.eholiday.pl/noclegi-sg6050-galeria.html
naprawdę komfortowo,moim zdaniem lepsze to niz hotel
a tu jeszcze masz stadninę;
http://www.stadninakolano.pl/stadnina.html
no i zawsze mozna do Szybarka podjechać i dom na dachu stojący zobaczycComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze kopnijcie mnie w cztery litery bo muszę ogarnąć Młodego tzn rozporządzenia wydać co by wiedział iz fajrant z gra i zbliża się czas do spania no a wczesniej wiadomo kapiel i kolacja - a tak mi się nie chce ruszyć tylka
A muszę z goldomierzem iść na spacera co by krzaczory podsikalmacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:To trochu daleko
,szukam czegos na swieta ,zawsze jezdzilismy do Kormorana ale tam ostatnio tak sobie bylo,to szukam czegos innego
Mi się tez marzy wyjazd na Wielkanoc ale zawsze mamy gosci i jakos nie mam sumienia samej mamy z tym zostawiać.Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Kurcze kopnijcie mnie w cztery litery bo muszę ogarnąć Młodego tzn rozporządzenia wydać co by wiedział iz fajrant z gra i zbliża się czas do spania no a wczesniej wiadomo kapiel i kolacja - a tak mi się nie chce ruszyć tylka
A muszę z goldomierzem iść na spacera co by krzaczory podsikal
A sio, a sio!!!
A mi przypomnialo się, ze muszę swojego wyciagnąć z wanny. Chuj nie matka ze mnie.
Juz i tak Pierworodny mi zwrócił uwagę, ze za dlugo siedzę przy tablecie... Koniec swiata!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:25
Sabina, moremi, Mala79, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Święta prawda! butów, szklanek i dzieci nigdy nie jest za dużo!
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Mala79, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mi się tez marzy wyjazd na Wielkanoc ale zawsze mamy gosci i jakos nie mam sumienia samej mamy z tym zostawiać.
a ja jestem juz tym zmeczona i dlatego w sieta Wielkanocne wyjezdzamy i to jest czas tylko dla naszej czworki :)odpoczywamymoremi, ComeToMeBaby, macduska, Magda*, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mi się tez marzy wyjazd na Wielkanoc ale zawsze mamy gosci i jakos nie mam sumienia samej mamy z tym zostawiać.
Aasiula, macduska, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny