35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:To nie dzisiaj to juz tak parę dni trwa.
ale też już zmęczona coś jestem. może mała przerwa na herbatę? której zrobić?
parzę zieloną liściastą. -
nick nieaktualnyA nasza Pani sobie leci w kulki. Zamiast klasę do porządku przywołać, parę pał wlepić, kogos do kąta postawić albo w kozie to sama gdzieś się pałęta. Skandal.
ComeToMeBaby, Aasiula, Mala79, moremi, gosia7122, BISCA, kkisia, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no nie wiem jak reszta ale ja się wzięłam ostatnio do roboty
parzę zieloną liściastą.ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa targ zwierzęcy bez urazy Duska ale sama bym się wybrała bo lubię zwierzatka wiec rozumiem chłopa Twego dla mnie galerie to zuo konieczne jak mam deficyt butowo-ciuchowy a tak to mogą dla mnie nie istnieć do galerianek nie naleze
macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no nie wiem jak reszta ale ja się wzięłam ostatnio do roboty
parzę zieloną liściastą.
Ja kcem.macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
parzę zieloną liściastą.
Założę się, że jak wrócę do pracy to zaczną wszystkie pisać jak szalone.Mala79, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Na targ zwierzęcy bez urazy Duska ale sama bym się wybrała bo lubię zwierzatka wiec rozumiem chłopa Twego dla mnie galerie to zuo konieczne jak mam deficyt butowo-ciuchowy a tak to mogą dla mnie nie istnieć do galerianek nie naleze
A dlaczego mam mieć urazę? Ja tez lubię ale nie teraz. Do galerii tez mi się nie chce bo to wielkie ale mój chłop chce mnie rozerwać to juz pójdę.Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no nie wiem jak reszta ale ja się wzięłam ostatnio do roboty
parzę zieloną liściastą.dawno nie pilam
ComeToMeBaby, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A dlaczego mam mieć urazę? Ja tez lubię ale nie teraz. Do galerii tez mi się nie chce bo to wielkie ale mój chłop chce mnie rozerwać to juz pójdę.
macduska lubi tę wiadomość