35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:jeeeesssuuuuuu hiacynty.... kocham hiacynty... tak pięknie pachną.... w tym roku sobie też kupię. kojarzą mi się z Wielkanocą.
Jak rzeżuchatylko ta jak kiełkuje wydziela specyficzny zapach, któego mój m nie toleruje. Tak mu on przeszkadza, że nawet nie chciał spróbować jak to zielsko smakuje
Muszę coś wymyślić, żeby móc wysiać w tym roku...
Jak już ładnie zakwitną to fotę cyknę
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Dziewczyny zaprosilam was do psiapsiolek,prosze akceptejszyn:-)
ja muszę dojrzeć.
a dojrzewam powoli
proszę o wybaczenieanna maria, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Rozumiem Cię doskonale, mój syn nienawidzi matematyki.
i bądź tu mądry i pisz wierszem jak Go uczycmacduska, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mała w Twoim przypadku to nie mam w zasadzie wątpliwosci, że zadziałal stres.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFaktycznie spokój dzisiaj nawet ja z pauza na naukę mogłam przeczytać co napisalyscie w międzyczasie a to nie jest zwykle możliwe bo co ja posta doczytalam to juz sie strona nowa pojawiała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:44
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jutro się wybieram z pierworodnym do alergologa to może się wypuszczę na jakiś mały szoping, a juz na pewno w sobotę. Mąż mnie namawia usilnie bo otworzyli w Lublinie nową galerię i ma chytry plan, ze ja pójdę do galerii a on na targ zwierzęcy pogapić się na króliki.
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Faktycznie spokój dzisiaj nawet ja z pauza na naukę mogłam ze spokojem przeczytać co napisalyscie w międzyczasie a to nie jest zwykle możliwe bo co ja posta doczytalam to juz sie strona nowa pojawiała
To nie dzisiaj to juz tak parę dni trwa.
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja jestem, ale jestem tak zrypana jak koń po westernie... nie wiem po czym. Mi nowe buty też by się przydały bo powoli mi się nogi pocą w moich Emu
Nowe buty zawsze się przydadzą.Aasiula, Sabina, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość