35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza pelen luz nie Ty jedny masz balagan w domu,ja tez czasami nie ogarniam Helcia+sprzatanie =niemozliwe ,chodzi mi tu o dokladne sprzatanie,bo tak to po lebkach to daje rade,ale juz sie przestalam wkurwiac kwiat lotosu i chuj.Chyba kazda ma Taki Moment ze mysli po co mi to na starosc bylo:-)mysza1975 wrote:Bry,
Mam znowu pytanie do bardziej doświadczonych mam. Jak radzicie sobie z codziennymi obowiązkami. Powinnam wziąć się za generalne porządki. Bałagan w domu doprowadza mnie do szału, ale jak to zrobić skoro Wojtek cały dzień marudzi. Trzeba do niego mówić, śpiewać piosenki. Uspokaja go też telewizor, ale przecież nie posadzę go przed telewizorem na cały dzień.
Masakra. Kocham go nad życie, ale mam takie momenty, że zastanawiam sie po co mi to było.
ustawcie mnie do pionu.
Witam nową koleżankę, gratuluje dobrych wiadomości pozostałym, całą resztę pozdrawiam.mamatrojki80, ania.g, macduska, gretka, Mala79, mysza1975, moremi, Sabina, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dorbie,co za flądra z tej koleżanki. Mam nadzieję że czym prędzej jej kopara opadnie jak urodzisz swoje zdrowe dziecko.
ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, gosia7122, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
polubilam bo chcialam zaznaczyc swoja obecnoscmacduska wrote:A co za pustynia na forum...
Moja mama przed chwilą wylała wrzątek na rękę Młodego. Ma głupi zwyczaj dolewania jedzenia jak ktos juz je. Chciała mu dolać mleka z garnka z podwójnymi sciankami i oczywicie polala ta stroną którą się nalewa wodę...
Kurwa mać !!!
Tyle razy jej mówilam żeby tak nie robiła a juz zwlaszcza slabowidzacemu dziecku!!!
Na szczęście miał bluzę z długim rękawem ale skóra czerwona.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:I na pewno nie powiem jej o ciąży i chyba nikomu w pracy, tylko szefowi. To nic, że na mieście zapłacę za bHCG 59zł, a w pracy mam za 9zł, trudno, poświęcę kasę, ale plotkary niech się swoimi sensacjami karmią, nie moim kosztem
U mnie 14 zeta w przychodni.Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:I na pewno nie powiem jej o ciąży i chyba nikomu w pracy, tylko szefowi. To nic, że na mieście zapłacę za bHCG 59zł, a w pracy mam za 9zł, trudno, poświęcę kasę, ale plotkary niech się swoimi sensacjami karmią, nie moim kosztem
Dorbie, nie dręcz się tym, nie dawaj babie satysfakcji, jak lekarz może takie archaiczne poglądy wyznawać na temat wieku matki.
macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja bym kazała spierdalac jej w podskokach jakby zaczęła takie rzeczy jakas cipa do mnie gadac.O swędzącej pięści nie wspomne
Bryy wieczorkiem kobitki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:09
macduska, mamatrojki80, anna maria, Aasiula, Mala79, moremi, Sabina, ania.g, gosia7122, kkisia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dorbie- ja też bym nie była cicho. Grzeczna to ja jestem (prawie) zawsze hehehe ale za to potrafię być dobitna, więc odszczekałabym swoje.
Wacia... no wkurzyć się można, wyobrażam sobie. Chyba masz coś na oparzenia? Może to ją odzwyczai od takich manewrów.
A ja popracowałam, mała przerwa na obiad zaliczona i muszę dalej popracować... eh...mamatrojki80, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra, przyznam się.
Nie bylam grzeczna tak jak obiecałam..
Upiekłam CALZONE!!!
Pierwszy raz w zyciu!!!
Wyszły, pycha!!!
I to z żytniej maki razowej. Samo zdrowie.
Jestem zajebista!!! Zdrowieję, na pewno zdrowieję!!!!ComeToMeBaby, mamatrojki80, kapturnica, anna maria, gretka, Aasiula, Mala79, moremi, Sabina, ania.g, Zofia8, gosia7122, Arwena, BISCA, Mango, kkisia, Mega, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Dorbie- ja też bym nie była cicho. Grzeczna to ja jestem (prawie) zawsze hehehe ale za to potrafię być dobitna, więc odszczekałabym swoje.
Wacia... no wkurzyć się można, wyobrażam sobie. Chyba masz coś na oparzenia? Może to ją odzwyczai od takich manewrów.
A ja popracowałam, mała przerwa na obiad zaliczona i muszę dalej popracować... eh...
Mam, temat opanowany.
Mama podejrzewam, ze jest niewyuczalna niestety. -
kapturnica wrote:A ja bym kazała spierdalac jej w podskokach jakby zaczęła takie rzeczy jakas cipa do mnie gadac.O swędzącej pięści nie wspomne
Bryy wieczorkiem kobitki...
ale fakt- ja też nie lubię jak mi się kto wpierdziela w moje sprawyAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Dorbie- ja też bym nie była cicho. Grzeczna to ja jestem (prawie) zawsze hehehe ale za to potrafię być dobitna, więc odszczekałabym swoje.
A ja popracowałam, mała przerwa na obiad zaliczona i muszę dalej popracować... eh...
Bez pracy nie ma kołaczy...ja byłam w szkole na zebraniu, a potem w ogrodniczym po hiacynty
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macduska nie strasz koleżanki
Kurde a ja se dziś zrobiłam troche kilosów ale za to kupiłam swietne buciki na wiosne i to dodatkowo za pisiont procentJestem zajebista
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:14
Aasiula, macduska, Mala79, moremi, Sabina, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Bez pracy nie ma kołaczy...
ja byłam w szkole na zebraniu, a potem w ogrodniczym po hiacynty
Jak rzeżuchatylko ta jak kiełkuje wydziela specyficzny zapach, któego mój m nie toleruje. Tak mu on przeszkadza, że nawet nie chciał spróbować jak to zielsko smakuje
Muszę coś wymyślić, żeby móc wysiać w tym roku...
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kometka, lepiej się Kapci nie narazaj, ja Ci dobrze radzę.
macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość