35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kapta pokażesz te buty czy nie??? A jeśli nie to czemu??
. Oj w ccc sa takie polbuty powyzej kostek do łydek z siateczka jak koronka w kolorze kawy z mlekiem nie wiem czy kojarzycie /?/
macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bo aaprat sie spierdolił? A siły nie mam zeby szukac kabelka do telefonu
. Oj w ccc sa takie polbuty powyzej kostek do łydek z siateczka jak koronka w kolorze kawy z mlekiem nie wiem czy kojarzycie /?/
Narysuj chociaż
BISCA, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwszy dzien w nowej pracy za mną, bardzo mi brakuje niemieckiego czasami, musze sie intensywnie uczyć, jutro zmiana popołudniowa..
byliśmy wczoraj prywatnie w przychodni z małym, 54 euro, lekarstwo na inhalacje 23euro...Tupuś kaszle
mam nadzieje że dostane umowe, zmęczona jestemmoremi, Sabina, anna maria, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:pierwszy dzien w nowej pracy za mną, bardzo mi brakuje niemieckiego czasami, musze sie intensywnie uczyć, jutro zmiana popołudniowa..
byliśmy wczoraj prywatnie w przychodni z małym, 54 euro, lekarstwo na inhalacje 23euro...Tupuś kaszle
mam nadzieje że dostane umowe, zmęczona jestem
Zdrowia.
-
Magda* wrote:kapta,powiedz mi,ciebie mdłosci juz nie mecza.prawda?
Czyli odpuscilo mi dokladnie w 12tyg 5dniu ciazy..Tyle ,ze zaczelo mnie strasznie syfic na gebie heh
moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dokladnie od poniedzialku nie mam mdlosci a i nie spie rowniez w dzien juz
Czyli odpuscilo mi dokladnie w 12tyg 5dniu ciazy..Tyle ,ze zaczelo mnie strasznie syfic na gebie heh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bo aaprat sie spierdolił? A siły nie mam zeby szukac kabelka do telefonu
-
macduska wrote:Morka a co Ty tak milczysz ostatnio?
A jak nie spię, to zawsze coś się znajdzie do zrobienia. Byłam z kotką u weterynarza, bo uczulenia dostała od superhiperobrozy przeciwpchelnej, a teraz wysłałam pitaaaaa i dwa dni na szkoleniu byłam. Nudy, ale nie wypadało wyciągać tabletu
macduska, Heretyczka, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:W końcu dopadła mnie ta ciążowa senność
A jak nie spię, to zawsze coś się znajdzie do zrobienia. Byłam z kotką u weterynarza, bo uczulenia dostała od superhiperobrozy przeciwpchelnej, a teraz wysłałam pitaaaaa i dwa dni na szkoleniu byłam. Nudy, ale nie wypadało wyciągać tabletu
A do gina, kiedy?
Za 2 tygodnie, na serducho?Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:A do gina, kiedy?
Za 2 tygodnie, na serducho?macduska, Heretyczka, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!