35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hahahahahaa a chciałam to skomentować.
ale chyba jednak lepiej nie.
na głodzie jestem.
boshe... dziś to uniknęliśmy cudem gwałtu bo mój pojechał właśnie na nockę. jutro mamy gości więc chociaż ze 2- 3 godz. bezpieczne będą. ale jak resztę prztrzymać?omg... dzisiaj mój m rzucił taką refleksję: eh... ile jeszcze razy tak będziemy musieli się męczyć?....
Ja wiem siostro o czym ten Twój włochaty umysł pomyślał...no właśnie, a co u Ciebie? badanie nasienia a potem jakie ruchy?
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Boże.... laski możecie im nawet do doniczek nasikać
wiadomo, że wszystkie robicie lepiej ode mnie
heheheh
Moremi
Sama piszesz, że każdy robi jak uwaza, więc w czym problem?Aasiula, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Kkisia, a jakie ty Kochana dokumenty podpisywałaś? do in vitro ?
Tak do in vitro , bo nikt nie daje mi gwarancji ze laparo udrozni jajowody
A storczyki tez kocham i uwielbiam , mam 7 ale juz mi puscily nowr listki i bede rozsadzac jak przekwitna
wszystkie mialam z 1 pedem a teraz sa same z 2 lub 3Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, macduska, malgos741, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Asiulka- a jak Twój nastrój?
Godzilam sie z chlopem wczoraj I džisiaj Hyhyhyhy
Pogadalismy I jest okmoremi, kapturnica, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, anna maria, Mega, macduska, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Chyba trochę przewrażliwiona jesteś
Sama piszesz, że każdy robi jak uwaza, więc w czym problem?
Nie jestem uwierz miklimat na forum jest jaki jest, ja wyczuwam pewne niuanse w postach dziewczyn i tyle, w sumie mam to gdzieś. Nie będę się z nikim licytować na temat podlewania storczyków, dziękuje za uwagę, skończyłam ten temat
-
ComeToMeBaby wrote:do wtorku jestem uziemiona, mam robotę - deadline
musze rozliczyć dotację z urzędu i na wtorek mam spotkanie. myślę, że w sodę ruszę w końcu tyłek żeby zapisać się na HSG. o ile w międzyczasie nei zajdę w ciążę to za kolejny miesiąc / półtora mój m zrobi trzecie badanie nasienia. zobaczymy jakie będą wyniki. jego prowadzi androlog.
moja ginka chyba delikatnie dała mi do zrozumienia, ze nie mam już czego u niej szukać, dała mi namiar na klinike leczenia niepłodności w Trójmieście i lekarza, którego chwalą jej pacjentki. Czytałam o nim opinie i ponoć rewelacja. mowiła, ze dobrze byłoby tam pojechać na konsultację, ale trzeba najpierw te wszystkie badania porobić, w tym mieć już HSG zrobione.
tak naprawdę nie wiem co ze sobą zrobić. czuję, że zostałam bez lekarza.Aasiula lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mamatrojki80 wrote:Nie jestem uwierz mi
klimat na forum jest jaki jest, ja wyczuwam pewne niuanse w postach dziewczyn i tyle, w sumie mam to gdzieś. Nie będę się z nikim licytować na temat podlewania storczyków, dziękuje za uwagę, skończyłam ten temat
Edit: nie sądzę też by Duska czy Sabina wysyłały jakieś sygnaly podprogowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 21:16
Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a ja mam sukces! znalazłam kanapę
a że producent pisze że każdy klient ma prawo do uzyskania dodatkowych informacji o produkcie i że chętnie pomagają to wysłałam im serię pytań mailemwraz z prośbą o przesłanie próbki 3 materiałów, bo tylko te 3 nas interesują. Nigdzie nie mają napisane, ze wysyłają, ale może wyślą, zobaczymy.
teraz szukam ławy i z taką wysokością jaka nam potrzebna jest problem. Zdaje się jednak że chyba też już znalazłam. Szukam alternatywy jeszcze.
mój m miał mi pomóc, ale stwierdził (chyba po tym jak widział jak szukałam czajnik, żelazka i innych rzeczy), że on się w wystrój wnętrza nie miesza i zdaje się na mnie, bo on jak coś znajdzie to mi się i tak pewnie nie spodobahehehe wymigał się. no ale nie wymigał się od konsultacji ze mną i ostatecznego wyboru. wczoraj już jak był w pracy to go zaskoczyłam wieścią, ze chyba znalazłam kanapę to chciał linka żeby zobaczyć i mówi: zamawiaj! a ja - ale ja chcę próbki materiałów! odcienie się różnią, na monitorze to wygląda inaczej, a to nie jest kupno mebla na tydzień tylko to będzie tu stało i będziemy to codziennie widać... my mamy brązowo- zielono- żółto i nie wytrzymałabym gdyby brąz okazał się brązem wpadającym w wiśnię na przykład. no padłabym na zawał. mój m mówi dziś niezadowolony- ale to będzie trwało zanim nam to przyślą... a ja na to: ile? 3 dni? 4? tyle czekaliśmy na nową kanapę to tydzień jeszcze poczekasz
biedny, wychodził dziś do pracy i rzucił w drzwiach a propos ławy: jak coś znajdziesz to od razu zamawiajheheheeh no co się będę spieszyć- przez weekend i tak przelew nie przejdzie. mam jeszcze czas na szukanie
ania.g, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mąz szaleje z Młodą
A ja sobie słucham muzy z lat młodości. Wiecie jak dawno Dorsów nie słuchałam? Szok!kapturnica, anna maria, Aasiula, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Come, my kanapę mamy z black red white. Długa na 3m, szeroka na 1,20m a jak rozłożę to jest szeroka na 1,80m. Do tego ma poduchy, materiał wygląda jak sztruks tylko paski są bardzo szerokie i miłe w dotyku. Kolor czekoladowy. Cudnie się na niej ogląda tv, karmi dziecko, śpi i bzyka
Aasiula, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, macduska, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Dokładnie. Za to dziwi mnie, gdy ktoś pisze np. "Wczoraj umarl mój ojciec" (autentyk), czy "Wymiotuje cały dzień" (też autentyk).
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość