35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:A ja mialam 3 i wszystkie zmarnowalam:-(
Musisz mieć spory talentanna maria, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
czekajcie przyszedł...chyba idzie po piwo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 20:22
anna maria, mamatrojki80, ania.g, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ja z wami ,dzis mam winko czerwone polwytrawne:-)
cykl do dupy, to chociaż się napije
Tylko muszę męża obudzic. Zasnął przed corkamalgos741, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja zaraz otworze browara
cykl do dupy, to chociaż się napije
Tylko muszę męża obudzic. Zasnął przed corkaSabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
u mnie sie trzyma drzewko szczescia i grudzien czy jak on tam ma ,daje duzo kwiatow,a reszte zawsze chuj strzeli;-)ComeToMeBaby wrote:ja mam talent do marnowania kwiatów, ale ten storczyk (pierwszy, a chyba nie ostatni w mojej karierze) sam pokazuje kiedy chce pić, bo widać po korzonkach.
Musisz mieć spory talentmoremi, mamatrojki80, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja mam talent do marnowania kwiatów, ale ten storczyk (pierwszy, a chyba nie ostatni w mojej karierze) sam pokazuje kiedy chce pić, bo widać po korzonkach.
Musisz mieć spory talent
W podlewaniu tkwi tajemnica, woda powinna być przefiltrowana i odstana, w temp. pokojowej oczywiście, podlewać regularnie czebaanna maria, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:W podlewaniu tkwi tajemnica, woda powinna być przefiltrowana i odstana, w temp. pokojowej oczywiście, podlewać regularnie czeba
w środowisku naturalnym to chwasty, pasożyty i ja się z nimi nie patyczkuje
dostają kranowę
macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nic nie trzeba
dostają kranowę
Ja tez daję kranówę i jeszcze podlewam fanaberyjnie. Kwitną jak gupie.
A juz u mojej tesciowej rósł storczyk w zwyklej doniczce posadzony w zwykłej ziemi z drewutni. Podlewany kranówą do doniczki.
Miał 11 pędów a kwiatów 79 tak siedemdziesiąt dziewięć. Specjalnie liczłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 20:37
Sabina, moremi, kapturnica, ania.g, Aasiula, kkisia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:u mnie sie trzyma drzewko szczescia i grudzien czy jak on tam ma ,daje duzo kwiatow,a reszte zawsze chuj strzeli;-)
u mnie grudniki od zeszłego roku klapły na kondycji. ledwie utrzymują miąższość, teraz są jako tako ok. ale dłuższy czas już nie kwitną. podejrzewam małe białe robaczki w ziemi, takie co to wypływają jak się ziemię podleje i tak szybko się ruszają. prześledziłam kiedyś internety i nie wiem czy obstawiać skoczogonki. te robaczki są maluśkie, na 1mm, ruchliwe, ale nie skaczą. albo ja nie widzęale latem mnie zastanawiało skąd tyle muszek padniętych na parapecie. myślałam, ze to z zewnątrz nadlatują, a potem skojarzyłam fakty i to mogą być te robaczki tyle że w nowej fazie cyklu wzrostu. zakupiłam pałeczki takie antyrobakowe w kwiaciarni i nawsadzałam w doniczki, jakiś czas był spokój, ale jakiś tydzień temu zauważyłam znów robaczki... będę musiała chyba jakąś chemię kupić. od tych pałeczek antyrobaczkowych ziemia się zmineralizowała tak, że aż ma wykwity. czekam aż się trochę ociepli i będe robiła akcję z przesadzaniem kwiatów do nowej, wyprażonej w piekarniku ziemi, oczyszczę korzenie do cna z ziemi, wyparze doniczki. cholerstwo jedne.
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nic nie trzeba
dostają kranowę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 20:35
moremi, macduska, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość