35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Kometa, storczyki tak mają. U mnie na zielonym przekwitnietym pędzie wyrósł kolejny storczyk. Nie, to nie od tej doniczki. U mnie wszystkie są w takich i stwierdzam, że każdy jest inny
tylko pędy z pędów... hmmm -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale spotkałaś się z tym, żeby tak zmutował?
bo ja to widze po raz pierwszy.
normalnie jak pęd wypuści to na sam koniec od dołu wytwarza łodyżki kwiatków i je rozwija, stopniowo jeden za drugim do góry.
a tym razem dwie dolne łodyżki, z których już wypatrywałam kwiatków stały się nowymi pędami, bo na nich widzę juz więcej niż jeden pączek.
A widziałaś jak storczyki w naturze rosnąze storczykami jak z chińskim jedzeniem w Polsce, te sprzedawane sa hodowlane, ale w naturze nawet od dołu im pędy z kwiatami rosną
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale jak się ma chwalić biedą jak biedy nie ma? pokazuje to co akurat w tej chwili ma. to czym się otacza. gdzie jest. taka jest jej rzeczywistość. to co- ma jechać specjalnie do slumsów, żeby sobie sweet focię trzasnąć? o ile nie robi tego złośliwie i narzucająco się to jest ok. poza tym- facebook i instagram to są takie portale własnie że ludzie tam przede wszystkim się właśnie chwalą. znalazła więc odpowiednie miejsce.
malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Dorka.1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Masz racje, jak ja cos pokazuje na fb , to zazwyczaj sie chwalę, np , ze mi kwiatek urósł, że synek zdobył medal, że ugotowałam coś smacznego
Mój mąż był w Dubaju rok temu, tam nie ma biedy, tylko oscentacyjne bogactwo, złoto się leje zewsząd...ComeToMeBaby, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Masz racje, jak ja cos pokazuje na fb , to zazwyczaj sie chwalę, np , ze mi kwiatek urósł, że synek zdobył medal, że ugotowałam coś smacznego
kapturnica, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Mój mąż był w Dubaju rok temu, tam nie ma biedy, tylko oscentacyjne bogactwo, złoto się leje zewsząd...
dorbie, macduska, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Sabina, gosia7122, anna maria, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:A widziałaś jak storczyki w naturze rosną
ze storczykami jak z chińskim jedzeniem w Polsce, te sprzedawane sa hodowlane, ale w naturze nawet od dołu im pędy z kwiatami rosną
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dziś sama spędzam sobotę, mój się wkurwił na mnie i wyszedł ale wiem gdzie ... piję piwko
dorbie, macduska, Sabina, anna maria, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:A ja nie mam Facebooka, Instagrama, nawet na naszej klasie nigdy konta nie miałam tak jakoś mnie nie ciagnie do portali społecznościowych
ale ja to taka jestem introwertyczka że nawet na tym fejsie to nie zapodaję info o sobie tylko traktuję go raczej jako medium informacyjne- czytam artykuły, obserwuję strony które mnie interesują, wymieniam się artykułami, takie tam.. -
nick nieaktualny
-
Kometa, mam keiki (czyli nowe listki z korzeniami) ale też pędy z pędów mi wyrastały. Zasada jest taka, ze jak kwiaty opadną, to o ile pęd nie usycha, to się go zostawia. Mam w pracy storczyki z takimi lysymi pędami w ilości sztuk 8 i jak wyrastają kolejne, to , tamtych też lecą nowe pędy i kwitną. Mały drzewka wtedy wychodzą.
Sabina, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Ojtam, ojtam
Pogodzicie się przecież, sama sobie dzieciaka nie zrobisz.
on sam jak dziecko...macduska, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017