35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:To racja. Dobrze to wszystko zaplanowałaś
Jeszcze mam zamiar wczesniej wyjechać na 5 dni i byc na weselu.
Plan napiety.
Jak mam mieć to dziecko to będę je miała , parę miesięcy w tą czy w tą nie zrobi różnicy. Zresztą i tak trzeba się tego cholerstwa pozbyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:02
Sabina, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, peppapig, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mozna byłoby wcześniej ale po pierwsze nie chcę znowu brać takiego dlugiego zwolnienia a po drugie znowu tak podle się czuć.
Do lipca trzy i pół miesiaca- akurat zdażę odpoczać, dojsć do siebie i zaczać urlop. Wtedy mogę się kłaść do szpitala i niech robia co chcą.
Planuję tak na pierwszy pełny tydzień lipca.a to, że trochę dłużej, to mało ważne. A lipiec już niedługo
zaklepię Ci cykl po mojej szwagierce
Sabina, macduska, kapturnica, dorbie, anna maria, kkisia, gosia7122, peppapig, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Trzymam kciuki, zeby zadziałało
a to, że trochę dłużej, to mało ważne. A lipiec już niedługo
zaklepię Ci cykl po mojej szwagierce
Trzymam za słowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 18:03
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć laseczki.
Właśnie siedziałam na Facebooku i przyłapałam się na tym że chyba pierwszy raz w życiu komuś czegoś zazdrościłam. Kuzynka pododawała zdjęcia swoje jak jej się żyje na bardzo bogato w Dubaju i szlag mnie trafił, że inni mogą tak żyć bez żadnego wysiłku, bo mężuś grając w piłkę ustawił ich do końca życia.
Qrwa niektórzy to mają szczęściehttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnyMango wrote:Dorbie Ty chyba kiedyś pisałaś o skutkach podwyższonego TSH? Możesz napisać jeszcze raz
? Jak to wpływa na płodność? Jak szybko spada po podaniu leków? Czy to jest sprawa indywidualna?
moremi, macduska, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:Cześć laseczki.
Właśnie siedziałam na Facebooku i przyłapałam się na tym że chyba pierwszy raz w życiu komuś czegoś zazdrościłam. Kuzynka pododawała zdjęcia swoje jak jej się żyje na bardzo bogato w Dubaju i szlag mnie trafił, że inni mogą tak żyć bez żadnego wysiłku, bo mężuś grając w piłkę ustawił ich do końca życia.
Qrwa niektórzy to mają szczęściemoremi, macduska, Sabina, kkisia, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka granie w pilke zawodowo to tez praca:-)Dorka.1979 wrote:Cześć laseczki.
Qrwa niektórzy to mają szczęściemoremi, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dorka granie w pilke zawodowo to tez praca:-)
macduska, anna maria, kkisia, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,tak was czytam juz którys dzien z kolei ale sie odzywam bo zle....choróbsko idzie.Zimno,trzesie ,kicham no i zero energii.Dziecko chore , E ma gorączkę I grypę.
Moremi widze ze już masz jazdy z jedzeniem ,pociesz sie ze nie ty jednaanna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale żona co się chwali na fb swoim bogactwem to niefajna
mamatrojki80, moremi, dorbie, kkisia, anna maria, Dorka.1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale jak się ma chwalić biedą jak biedy nie ma? pokazuje to co akurat w tej chwili ma. to czym się otacza. gdzie jest. taka jest jej rzeczywistość. to co- ma jechać specjalnie do slumsów, żeby sobie sweet focię trzasnąć? o ile nie robi tego złośliwie i narzucająco się to jest ok. poza tym- facebook i instagram to są takie portale własnie że ludzie tam przede wszystkim się właśnie chwalą. znalazła więc odpowiednie miejsce.
nO CO tY... worek pokutny powinna włożyć, żeby nikomu humoru nie psućmoremi, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
e, mama3- masz fjacynty.... niedługo cieszyć cię będą pieknym zapachem.
już nie moge się doczekać kiedy my kupimy.
na razie to zadziwia mnie storczyk.
otóż w środku zimy wymyślił sobie kwitnięcie. no- u nas w mieszkaniu ciepło jest, ale często wietrzymy i zimą powietrze było naprawdę mroźne. ale to to jest nic. mam go od zeszłego roku, więc wiem, że kwitnie więcej niż raz do roku. chodzi o to, że to wersja 2-pędowa. kiedy rósł drugi pęd, przez przypadek mój m ułamał mu ten pęd, ale akurat trafiło na to zgrubienie- stożek wzrostu (?). Już myśleliśmy, że po nim, a skubany zaczął odrastać. Teraz urósł już całkiem i szykuje pączki do rozkwitania. zawsze wyrastają kwiatki od dołu pędu i rozwijają się kolejne. i tak obserwuję co mu tam rośnie, czy już pączek się tworzy, bo już łodyżka ma odpowiednią długość, a dziś patrzę, a on wypuścił od dołu na pędzie poprostu dwa kolejne PĘDY, zamiast już bezpośrednio kwiatki. Z każdego pędu rosną kolejne zawiązki pączków... normalnie będę miała tak: dwa główne pędy, z czego jeden normalny (w prawie pełnym rozkwicie aktualnie) oraz drugi zmutowany hehehe z dwoma dodatkowymi pędami, z których nie wiadomo ile kwiatków dodatkowych wyrosnie, a z końcówki drugiego pędu standardowo kwiatki, które i tak by mu wyrosły.
no taki dziwak
zastanawiam się, czy mu tak nie odbiło po tym jak go wstawiłam do takiej specjalnej doniczki dla storczyków- z takim podwyższeniem na środku u dołu, na którym opiera się doniczka wewnętrzna, a korzenie dostały powietrza od spodu.moremi, mamatrojki80, kkisia, anna maria, ania.g, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:hej dziewczyny,tak was czytam juz którys dzien z kolei ale sie odzywam bo zle....choróbsko idzie.Zimno,trzesie ,kicham no i zero energii.Dziecko chore , E ma gorączkę I grypę.
Moremi widze ze już masz jazdy z jedzeniem ,pociesz sie ze nie ty jedna
Nie mam jazd z jedzeniem. Po prostu jak czuję głód, to nie mam apetytu. Zjadam co mi dadzą bez większych problemów. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Jedynie zapach frankfurterek był dla mnie bardzo nieprzyjemny. Mąż jadł. Ja zrobiłam sałatke z selera.mamatrojki80, macduska, kkisia, anna maria, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kometa, storczyki tak mają. U mnie na zielonym przekwitnietym pędzie wyrósł kolejny storczyk. Nie, to nie od tej doniczki. U mnie wszystkie są w takich i stwierdzam, że każdy jest inny
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale spotkałaś się z tym, żeby tak zmutował?
bo ja to widze po raz pierwszy.
normalnie jak pęd wypuści to na sam koniec od dołu wytwarza łodyżki kwiatków i je rozwija, stopniowo jeden za drugim do góry.
a tym razem dwie dolne łodyżki, z których już wypatrywałam kwiatków stały się nowymi pędami, bo na nich widzę juz więcej niż jeden pączek.