35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Haj kobitki??Cos widze drętwo dzis i za oknem i na forum
A ja opchnełam talerz zupy krem z brokułów z grzaneczkami i leże bo sie ruszac nie moge
pycha bylokapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kanał z pogodą. Właściwie to wszystko. No dobra wszystko nie. Cokolwiek. Tylko nie wiem co chcę.
ło mamo, pamietam.. kiedys polazlam do sklepu na poczatku ciazy i powiedzialam sobie- "kupuj paszcza na co masz ochote, wszytsko mozesz, nic nie jest niezdrowe".. i wyszlam prawie z niczym.. przerabane nie miec apetytu, tylko ziemniaki z maslem i sola mi wchodzily..Mega, kkisia, moremi, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
U nas tez leje, odbębnilam zakupy, właśnie wypiłam kawe.
Widziałam dzisiaj bratki i mam taka ochotę wsadzić w donice na okniepodobno w przyszłym tygodniu kolejne ochłodzenie ze śniegiem to sie jednak wstrzymam
u nas w przyszlym tygodniu 16 stopnimoremi lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:A znacie może serwisy noclegowe? szukam noclegów na Malcie i przejrzałam już booking, airbnb.pl, home.. coś tam, znacie może coś jeszcze? Potrzebuję w cenie do 200zł/2 os w sezonie i w Valetta
widzę, że często się reklamują, ale nie korzystałam, musisz sprawdzić sama.dorbie lubi tę wiadomość
-
U mnie humor w miare ok, zbieram sily, zeby jechac do piekarnio-cukierni odebrac ciasta na przyjecie niespodzianke naszego przyjaciela..
Ale jeszczce hydraulik ma przyjechac wczesniej i obawiam sie tego co nam powie apropos ewentualnego rozwalania podłóg w celu naprawiania rur. Tylko, ze on mi tego nie zrobi, musze firme z kamerami i sprzetem do uszczelniania rur znalesc.. Tylko tego teraz mi trzeba, jak ja sobie zen na koniec ciazy zaplanowalam.. Przerazajace jest w tym kraju, ze jak tylko trzeba znalesc uslugodawce to strach na czlowieka pada, krolestwo za dom i remont w Polsce by sie oddalo..moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:U mnie humor w miare ok, zbieram sily, zeby jechac do piekarnio-cukierni odebrac ciasta na przyjecie niespodzianke naszego przyjaciela..
Ale jeszczce hydraulik ma przyjechac wczesniej i obawiam sie tego co nam powie apropos ewentualnego rozwalania podłóg w celu naprawiania rur. Tylko, ze on mi tego nie zrobi, musze firme z kamerami i sprzetem do uszczelniania rur znalesc.. Tylko tego teraz mi trzeba, jak ja sobie zen na koniec ciazy zaplanowalam.. Przerazajace jest w tym kraju, ze jak tylko trzeba znalesc uslugodawce to strach na czlowieka pada, krolestwo za dom i remont w Polsce by sie oddalo..
heheheeeemoremi lubi tę wiadomość
-
Cześć
U nas deszczowo, ponuro trochę, ale to wiosna! Nie żadna chlapa zimowa tylko deszcz wiosenny klasyczny. No, przedwiośniany:)
Duże dziecię gnije u siebie, małe śpi chwilowo, M łupie w czołgi, a ja... Zabrałam się za płacenie rachunków
No, i przy okazaji nakupiłam kubków i filiżanek. To ostatnio mój nałóg. Powyrzucałam ze wsi, na wieś pójdą moje stare, a ja będę miała miejsce na nowe
Tydzień mi się zapowiada niedomowo, więc mam nadzieję, na niedeszcz. Wtorek koleżanka, środa jakieś szkolenie, czwartek tipsy. Może w łikend będzie ładnie i na wioskę pojadę.
Teraz to tak tam jeżdżę, ale jak rodzice kupili kawałek ugoru pod miastem, jak miałam 15 lat, to przez kolejne 15 nienawidziłam tego miejsca. Potem mi przeszło, bo syna tam chowali w wakacje, a teraz nawet sama planuję tam wakacje:)Mega, kkisia, gosia7122, moremi, Sabina, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
No i kuwa mac hydraulik nie przyjedzie, bo costam costam.. wiedzialam..
na szczescie to tylko kuchnia, jakby mi tak lazienke zatkalo to chyba bym jajko zniosla z tym poziomem uslug..malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:taaaakie mizianki
http://www.omigu.com/cats-training-humans/jeden na ramiona jeszcze wskakuje i baranki w ucho strzela
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁo matko jakie puchy.
Morka pytałaś kiedy mi wyjmą wkładkę.
Już wiem. W lipcu w czasie powtórnej a w zasadzie trzeciej histeroskopii.
Wygląda na to, że trochę posiedzę za tymi kratami.
Poza tym wszystko na razie w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 17:26
Sabina, gretka, moremi, kapturnica, megan8, dorbie, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, gosia7122, peppapig, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ło matko jakie puchy.
Morka pytałaś kiedy mi wyjmą wkładkę.
Już wiem. W lipcu w czasie powtórnej a w zasadzie trzeciej histeroskopii.
Wygląda na to, że trochę posiedzę za tymi kratami.
Poza tym wszystko na razie w porządku.
Ale jak zajdziesz to poród na wiosnę / latomacduska, moremi, kapturnica, anna maria, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:To długo jeszcze. Ćwiczysz cierpliwość?
Ale jak zajdziesz to poród na wiosnę / lato
Mozna byłoby wcześniej ale po pierwsze nie chcę znowu brać takiego dlugiego zwolnienia a po drugie znowu tak podle się czuć.
Do lipca trzy i pół miesiaca- akurat zdażę odpoczać, dojsć do siebie i zaczać urlop. Wtedy mogę się kłaść do szpitala i niech robia co chcą.
Planuję tak na pierwszy pełny tydzień lipca.Sabina, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Razem ze sprzataniem ?
Czy samo malowanie?Zostały mi jeszcze okna, ale już nie dam rady.
Powiem Ci, że dumna jestem - fajnie wyszłoi najważniejsze, że mamy to z głowy!
macduska, moremi, dorbie, anna maria, kkisia, malgos741, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mozna byłoby wcześniej ale po pierwsze nie chcę znowu brać takiego dlugiego zwolnienia a po drugie znowu tak podle się czuć.
Do lipca trzy i pół miesiaca- akurat zdażę odpoczać, dojsć do siebie i zaczać urlop. Wtedy mogę się kłaść do szpitala i niech robia co chcą.
Planuję tak na pierwszy pełny tydzień lipca.macduska, moremi, anna maria, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny