35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam, czy to kanal z pogodą?
Jestem tak głodna, że mi to nie przeszkadza. Jego też zjem.
Brymacduska, kkisia, Aasiula, anna maria, gretka, Mega, Sabina, gosia7122, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kogo zjesz?
Aasiula, Mega, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny mam pytanie
Chce kupic sobie rolki
Czy ktoras ma jezdzi ?
Jakie byscie polecily ?
Wczoraj w sklepie mierzylam dwa rodzaje
Pierwsze klasyczne z hamulcem na prawej stopie taki wystajacy z tylu
A drugie maly wbudowany system hamowabia w bucie
Przy nacisku rolki hamowaly
Fajna zabawa z tymi rolkami tylko jakie kupic
-
ania.g wrote:Dobry
Asiula, kupuj rolki. Jest zabawa a i co ważne pracuje przy tym całe ciało. Ja mam klasyczne kupione dawno temu w go sport.
Morka, zjedz snickersa
Masakra z tym głodem. Ssie w żołądku, ale apetytu nie ma.
Też bym rolek spróbowała. Aasiula jak będziesz szukala płetw do pływania, to mogę doradzaćAasiula, kapturnica, kkisia, dorbie, Sabina, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć
U nas tez leje, odbębnilam zakupy, właśnie wypiłam kawe.
Widziałam dzisiaj bratki i mam taka ochotę wsadzić w donice na okniepodobno w przyszłym tygodniu kolejne ochłodzenie ze śniegiem to sie jednak wstrzymam
moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA znacie może serwisy noclegowe? szukam noclegów na Malcie i przejrzałam już booking, airbnb.pl, home.. coś tam, znacie może coś jeszcze? Potrzebuję w cenie do 200zł/2 os w sezonie i w Valetta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie pogoda nie napawa optymizmem.....
Śniadanie, kawa, sprzatanie - odhaczonemozna sie zacząć obijać weekendowo
Luna76, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorbie Ty chyba kiedyś pisałaś o skutkach podwyższonego TSH? Możesz napisać jeszcze raz
? Jak to wpływa na płodność? Jak szybko spada po podaniu leków? Czy to jest sprawa indywidualna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:19
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Hej
czytając posty widzę, że nie tylko u mnie ponuro...
Żeby poprawić sobie humor w czasie @ wczoraj wypiłam z mężem szampana - tzn. wino musujące;-), ale z truskaweczkami, tzn. ja wino, a małż drina - i humor się poprawił. Dziś wybieramy się ze znajomymi na kręgle do Czech - o ile koleżanka focha nie strzeli (jak to zwykle ma w naturze), to również będę miała dobry humor, ale dopiero wieczorem... i jakoś doczekam końca @ i chandry.
Ech, przyszło człowiekowi żyć od ovulacji do ovulacji...moremi, Mega, ania.g, kkisia, gosia7122, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dziewczyny mam pytanie
Chce kupic sobie rolki
Czy ktoras ma jezdzi ?
Jakie byscie polecily ?
Wczoraj w sklepie mierzylam dwa rodzaje
Pierwsze klasyczne z hamulcem na prawej stopie taki wystajacy z tylu
A drugie maly wbudowany system hamowabia w bucie
Przy nacisku rolki hamowaly
Fajna zabawa z tymi rolkami tylko jakie kupic
ja kieeeedys jezdzilam bardzo duzo.. zajezdzilam jedne rolki (lacznie z kilkakrotna wymiana kolek, bo sie scieraja, wiec wez pod uwage mozliwosc dokupienia przy zakupie).
Teraz mam drugie, ktore leza na strychu, bo raz- lenistwo, dwa, nie mialam z kim jezdzic.. Obie pary na hamulec tylni, tego drugiego systemu nie znam.
Powiem tak, jesli bedziesz jechac z gorki i nie bedziesz wprawiona w hamowaniu skosem (jak na nartach), to przy hamowaniu hamulcem tylnim mozna niezle sie wylozyc. Na plaskich powierzchniach jest spoko.
ten drugi system brzmi dobrze w teorii dla poczatkujacych- ja bylam kiedys dobra w tym i podejrzewam, ze jezdzac np po schodach ten hamulec by sie przy nacisku niechcianie uruchamial i tez moglby czlowieka przy duzej predkosci chciec zabic..
Ogolnie najlepiej zainwestowac w cos solidnego (zeby Ci sie nogi w kostkach na boki nie gibaly) z mozliwoscia wymiany kolek. Z przynajmniej jednym zaciskiem oprocz sznurowek. Te tanie plastiki tylko moga czlowieka zniechecic, bo nogi toto w kostkach urywa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 13:31
Aasiula, moremi, peppapig lubią tę wiadomość