35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam, czy to kanal z pogodą?
Jestem tak głodna, że mi to nie przeszkadza. Jego też zjem.
Bry
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, gretka, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kanał z pogodą. Właściwie to wszystko. No dobra wszystko nie. Cokolwiek. Tylko nie wiem co chcę.macduska wrote:Kogo zjesz?
Aasiula, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny mam pytanie
Chce kupic sobie rolki
Czy ktoras ma jezdzi ?
Jakie byscie polecily ?
Wczoraj w sklepie mierzylam dwa rodzaje
Pierwsze klasyczne z hamulcem na prawej stopie taki wystajacy z tylu
A drugie maly wbudowany system hamowabia w bucie
Przy nacisku rolki hamowaly
Fajna zabawa z tymi rolkami tylko jakie kupic
-
Dobry
Asiula, kupuj rolki. Jest zabawa a i co ważne pracuje przy tym całe ciało. Ja mam klasyczne kupione dawno temu w go sport.
Morka, zjedz snickersa
Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Nie chcę snickersa.ania.g wrote:Dobry
Asiula, kupuj rolki. Jest zabawa a i co ważne pracuje przy tym całe ciało. Ja mam klasyczne kupione dawno temu w go sport.
Morka, zjedz snickersa
Masakra z tym głodem. Ssie w żołądku, ale apetytu nie ma.
Też bym rolek spróbowała. Aasiula jak będziesz szukala płetw do pływania, to mogę doradzać
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć

U nas tez leje, odbębnilam zakupy, właśnie wypiłam kawe.
Widziałam dzisiaj bratki i mam taka ochotę wsadzić w donice na oknie
podobno w przyszłym tygodniu kolejne ochłodzenie ze śniegiem to sie jednak wstrzymam
moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA znacie może serwisy noclegowe? szukam noclegów na Malcie i przejrzałam już booking, airbnb.pl, home.. coś tam, znacie może coś jeszcze? Potrzebuję w cenie do 200zł/2 os w sezonie i w Valetta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie pogoda nie napawa optymizmem.....
Śniadanie, kawa, sprzatanie - odhaczone
mozna sie zacząć obijać weekendowo
Luna76, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dorbie Ty chyba kiedyś pisałaś o skutkach podwyższonego TSH? Możesz napisać jeszcze raz
? Jak to wpływa na płodność? Jak szybko spada po podaniu leków? Czy to jest sprawa indywidualna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 15:19
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualny
-
Hej
czytając posty widzę, że nie tylko u mnie ponuro...
Żeby poprawić sobie humor w czasie @ wczoraj wypiłam z mężem szampana - tzn. wino musujące;-), ale z truskaweczkami, tzn. ja wino, a małż drina - i humor się poprawił. Dziś wybieramy się ze znajomymi na kręgle do Czech - o ile koleżanka focha nie strzeli (jak to zwykle ma w naturze), to również będę miała dobry humor, ale dopiero wieczorem... i jakoś doczekam końca @ i chandry.
Ech, przyszło człowiekowi żyć od ovulacji do ovulacji...
moremi, Mega, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dziewczyny mam pytanie
Chce kupic sobie rolki
Czy ktoras ma jezdzi ?
Jakie byscie polecily ?
Wczoraj w sklepie mierzylam dwa rodzaje
Pierwsze klasyczne z hamulcem na prawej stopie taki wystajacy z tylu
A drugie maly wbudowany system hamowabia w bucie
Przy nacisku rolki hamowaly
Fajna zabawa z tymi rolkami tylko jakie kupic
ja kieeeedys jezdzilam bardzo duzo.. zajezdzilam jedne rolki (lacznie z kilkakrotna wymiana kolek, bo sie scieraja, wiec wez pod uwage mozliwosc dokupienia przy zakupie).
Teraz mam drugie, ktore leza na strychu, bo raz- lenistwo, dwa, nie mialam z kim jezdzic.. Obie pary na hamulec tylni, tego drugiego systemu nie znam.
Powiem tak, jesli bedziesz jechac z gorki i nie bedziesz wprawiona w hamowaniu skosem (jak na nartach), to przy hamowaniu hamulcem tylnim mozna niezle sie wylozyc. Na plaskich powierzchniach jest spoko.
ten drugi system brzmi dobrze w teorii dla poczatkujacych- ja bylam kiedys dobra w tym i podejrzewam, ze jezdzac np po schodach ten hamulec by sie przy nacisku niechcianie uruchamial i tez moglby czlowieka przy duzej predkosci chciec zabic..
Ogolnie najlepiej zainwestowac w cos solidnego (zeby Ci sie nogi w kostkach na boki nie gibaly) z mozliwoscia wymiany kolek. Z przynajmniej jednym zaciskiem oprocz sznurowek. Te tanie plastiki tylko moga czlowieka zniechecic, bo nogi toto w kostkach urywa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 13:31
Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość