35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:a ja dziś sama spędzam sobotę, mój się wkurwił na mnie i wyszedł ale wiem gdzie ... piję piwko
nie wyczymał z tobom?
aż zaraz zajrzę czy masz okres
nie martw się, wróci jak ochłonie.
edit: ty już po. no to NIE TWOJA WINAWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 20:11
moremi, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Mega, Magda*, Krakonka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Małgoś, zadzwoń do niego, niech wraca do domu
porozmawiajcie spokojnie.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no jak to?
nie wyczymał z tobom?
aż zaraz zajrzę czy masz okres
nie martw się, wróci jak ochłonie.
ale to nerwus...01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kometa, mam keiki (czyli nowe listki z korzeniami) ale też pędy z pędów mi wyrastały. Zasada jest taka, ze jak kwiaty opadną, to o ile pęd nie usycha, to się go zostawia. Mam w pracy storczyki z takimi lysymi pędami w ilości sztuk 8 i jak wyrastają kolejne, to , tamtych też lecą nowe pędy i kwitną. Mały drzewka wtedy wychodzą.
bardzo wdzięczne są te kwiaty, naprawdę.
ja obcinam dopiero jak same uschną.
na razie nie miały jeszcze czasu u mnie poszaleć, bo teraz to mnie naprawdę ten storczyk zaskoczył. mam nadzieję w takim razie mieć cały krzaczor kwiatkówmoremi, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:telefon zostawił w domu i poszedł do klubu na Zenka to wiem bo zajrzałam w historię internetu i wyskoczyło...
p.s. na jakiego Zenka?
czy ty nie powinnaś się martwić że on na chłopaków chadza?...moremi, mamatrojki80, anna maria, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:wiem...
ale to nerwus...
Mój mi dzisiaj uświadomił, że za każdym razem jak byłam wkurwiona i po seksie mówiłam, że pierdole owulację, to konczylo się to ciążą. To jak u Ciebie? A może się ładnie w łóżku pogodzicie (łóżko to tak umownie)
macduska, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Oj Malgos, nieładnie mąż zrobil
Samą Cię zostawił, nieładnie. Niech on uważa, bo Ty ładna, jeszcze Cię kto ukradnie
Sabina - talent poetycki się w Tobie ujawnił.ComeToMeBaby, moremi, Sabina, anna maria, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja mialam 3 i wszystkie zmarnowalam:-(ComeToMeBaby wrote:o kurka!
bardzo wdzięczne są te kwiaty, naprawdę.
ja obcinam dopiero jak same uschną.
na razie nie miały jeszcze czasu u mnie poszaleć, bo teraz to mnie naprawdę ten storczyk zaskoczył. mam nadzieję w takim razie mieć cały krzaczor kwiatkówMega lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:spryciula
p.s. na jakiego Zenka?
czy ty nie powinnaś się martwić że on na chłopaków chadza?...Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
O forum się rozruszało
Dziecko mi śpi, pizza w piekarniku ( szlag trafi odchudzanie), ciemne piwko polane i mogę się miło byczyć
Moja młodsza córka która ma 7,5 ostatnio dała popis w szatni szkolnej. Popędzam ją i mówię ruszaj się szybciej a ona na to " rucham, rucham" na cały głos. Ledwo się pohamowałam żeby nie parsknąć śmiechem, mówię: cicho, co ty gadasz. A ona w ogóle nie wiedziała co palnęła.Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, macduska, Aasiula, kkisia, megan8, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4