35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Podpadł Ci?
macduska, Sabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Podpadł to mało powiedziane. Olał mnie na koniec a miał być przy cc bo tak się umawialiśmy a i zapomniał zapisać mnie na listę do planowego cc w szpitalu. Dobry był tylko do brania kasy. Do poprzedniej pani doktor która zakładała mi kartę ciąży i prowadziła do 15 tc nie mam odwagi się udać bo ją zostawiłam. Otwarcie jej powiedziałam że nie mam odwagi rodzić w powiatowym szpitalu a ona powiedziała ok ale po czymś takim to nie ucieszyła by się na mój widok.
To może szanowny pan doktór będzie miał okazję się zrehabilitować?Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zien dobry!
Natka, kreskę widać nawet na telefonowym ekranie! Trzymam Kegla, zeby się robiła mocniejsza.
Dusia, zdrowia dla syna!
Morek, priv przemytowy!ania.g, Aasiula, macduska, Sabina, Natka_79, kkisia, gosia7122, Mega, Parka, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:O właśnie, ja się jeszcze nie zabrałam za becikowe a czas leci. Odstrasza mnie fakt że muszę się wybrać do gina który prowadził ciążę.
ja wcale nie szłam ,zadzwoniłam i tylko m odebrał druczek ,chodziłam na fundusz,
Natka kciukam.
Witam niedzielnie ja dzisiaj mam labę bo idziemy na obiad do teściów.macduska, Natka_79, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:ja wcale nie szłam ,zadzwoniłam i tylko m odebrał druczek ,chodziłam na fundusz,
Natka kciukam.
Witam niedzielnie ja dzisiaj mam labę bo idziemy na obiad do teściów.gosia7122, Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dobra to zacznę świateczny temat.
Robicie mazurki wielkanocne?
Moze jakies fajne przepisy?macduska, Sabina, Aasiula, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Nic mi się w tym roku nie chce ale pewnie coś zrobię. Na razie to rano zrobiłam likier kawowy ale pewnie do świąt go już nie będzie
Ja co roku robię pomarańczowy z syropu, który zastaje po przygotowaniu mazurka pomarańczowego. Na razie nie chce mi się nawet mysleć o mazurkach. Co roku ich liczba przekraczała 10.ania.g, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja co roku robię pomarańczowy z syropu, który zastaje po przygotowaniu mazurka pomarańczowego. Na razie nie chce mi się nawet mysleć o mazurkach. Co roku ich liczba przekraczała 10.
macduska, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Matko jedyna i Wy pochłaniacie tą ilość mazurków...?
Mam dużą rodzinę, mój mąż też. Z reguły już we wtorek zostają same okruchy.
Zresztą mazurki są cieniutkie więc porównujac do innych ciast tp proporcjonalnie na jedno ciasto przypadają trzy mazurki.
Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, ania.g, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość