X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aniu no wlasnie - o ktorej go kladziesz i do ktorej spi i o ktorej ostatnie karmienie oraz w jakiej ilosci? I jeszcze jakie mleko?
    Jeszcze pytalam tez od kiedy Marcel tak ladnie na brzuszku podparty lezy?
    Same pytania :)
    Simba, ty mnie nie strasz ,z e twoje twixy to juz sa super wyregulowane , bo u mnie jest tylko jedna regularnosc - Ivo spi od 16 do 19 a potem od 1 do 5 , 5-8,8-10,10-12...potem wstajemy i wogole nie spi az do 16

moremi, ania.g, gosia7122, kkisia, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Iwcia, ja dziś zamotana jestem. Mam nadzieję że szybko znikną <3
    oby, tez mam taka cicha nadzieje :)

moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aniu no wlasnie - o ktorej go kladziesz i do ktorej spi i o ktorej ostatnie karmienie oraz w jakiej ilosci? I jeszcze jakie mleko?
    Jeszcze pytalam tez od kiedy Marcel tak ladnie na brzuszku podparty lezy?
    Same pytania :)
    1.Zasypia po kąpieli ok 20, potem przez sen ok 22 dostaje kaszkę i śpi do 6:00 lub 6:30.
    2.Mleko Humana, po wielu próbach to okazało się najlepsze. Kaszki też ćwiczymy Humany.
    3.Na brzuchu tak ładnie leży od 1,5 miesiąca. W sensie próbował wcześniej ale dopiero od tego czasu to lubi i potrafi tak długo leżeć.

iwcia77, moremi, Aasiula, Simba, mamatrojki80, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Znowu sobie poszla i mnie zostawila z tymi pytaniami sama.
    Ja nie wiem Aniu, czuje ze bedziesz miec trojaczki [foch]
    Nie kracz kobieto, nie kracz! Panów od robienia bramy musiałam pożegnać. Było uroczyste wręczanie pilota i takie tam :)

iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    1.Zasypia po kąpieli ok 20, potem przez sen ok 22 dostaje kaszkę i śpi do 6:00 lub 6:30.
    2.Mleko Humana, po wielu próbach to okazało się najlepsze. Kaszki też ćwiczymy Humany.
    3.Na brzuchu tak ładnie leży od 1,5 miesiąca. W sensie próbował wcześniej ale dopiero od tego czasu to lubi i potrafi tak długo leżeć.
    zazdraszczam..ten rytm sama wyparacowalas, czy dziecko takie zaprogramowane sie juz urodzilo ??? dawaj namiar na aplikacje , bo moj Tamagoczi je na zadanie i spi jak zasnie :(

ania.g, moremi, Aasiula, Simba, gosia7122, kkisia, Sabina, Dorka.1979, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej..... co tu się dzieje? znowu o dzieciach?!
    kurwa.

(a tak sobie przeklnęłam, żeby mi lepiej było).

a co myślałas, że tylko o sexie będzie?

iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Aasiula, Simba, Elfik, Mala79, kkisia, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej..... co tu się dzieje? znowu o dzieciach?!
    kurwa.

(a tak sobie przeklnęłam, żeby mi lepiej było).
    no wez, ja tak rzadko na forum , to musze sie doswiadczonych mamaus podpytac, zwlaszcza , ze sa na forum w tym samym momencie :D

ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, Sabina, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zazdraszczam..ten rytm sama wyparacowalas, czy dziecko takie zaprogramowane sie juz urodzilo ??? dawaj namiar na aplikacje , bo moj Tamagoczi je na zadanie i spi jak zasnie :(
    Moje chyba tak zaprogramowane mają, bo to już trzecie tak działa. Jakby to była aplikacja to bym majątek zbiła ;)

iwcia77, moremi, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wez, ja tak rzadko na forum , to musze sie doswiadczonych mamaus podpytac, zwlaszcza , ze sa na forum w tym samym momencie :D
    dobra, jesteś usprawiedliwiona. nawet udało ci się pojawić nie-w-nocy.

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moje chyba tak zaprogramowane mają, bo to już trzecie tak działa. Jakby to była aplikacja to bym majątek zbiła ;)
    bossszzeee, moj Tamagoczi jest popsuty :( chociaz niektore funkcje ma fajne :D

ania.g, moremi, Simba, kkisia, gosia7122, Sabina, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie, nie, tylko nie o sexie. ja na odwyku jestem.
    łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    postanowiłaś dac odpocząć jądrom ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 19:06

iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie, nie, tylko nie o sexie. ja na odwyku jestem.
    łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    ..taaaa, ile ? 2 godziny ? ;D

macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a nam się udało odpowiednio skręcić ławę i jest elegancka i wogóle taka zajebjaszcza, ze nam się blat zarysował jak leżał na podłodze, widocznie po czymś przejechał (?). są jakieś flamastry do zamalowywania laminatów?

no i chłop po powrocie z pracy zdaje się mieć dużo lepszy humor. ale na razie cisza w temacie. czekam. :)
    To wrzucaj fotę zajebiaszczej ławy. Flamastrów do laminatów chyba nie ma. Jest jakiś lakier naprawczy ale nie polecam do laminatu.

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    To może reklamacja ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jakby to... ok: to kolor taki jeszcze ciemniejszy niż zdjęcie dolne (chodzi o venge), a półka taka jak na górnym zdjęciu (czarne szkło), te stalowe rurki nie w błysku tylko w macie (mam w domu inne takie elementy i pasują zajebiście). no i wyższa nież te tutaj, bo dopłacaliśmy za podwyższenie, żeby można było spokojnie na niej obiad zjeść.
    http://allegro.pl/lawa-szklana-diana-c-110-wys-50-65cm-i5139946620.html
    Fajna, mnóstwo miejsca na piloty, gazety i inne bardzo potrzebne rzeczy (który każdy ma) ;)

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Spokojnie Iwcia. Drugi egzemplarz będzie miał inne funkcje i też będzie fajny ;-)

kapturnica, Sabina, Mega, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam aż mąż stolarz mi ławę zrobi ale pewnie długo sobie poczekam.

Aasiula, gretka, moremi, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja czekam aż mąż stolarz mi ławę zrobi ale pewnie długo sobie poczekam.
    a mi w poniedzialek przywiezli :)

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie z wieczorka :)

moremi, ComeToMeBaby, Simba, ania.g, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja to mam takie idyjskie meble nie takie nowoczesne jak wy lubicie :/

moremi, kapturnica, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 8131 8132 8133 8134 8135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ