35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Aniu no wlasnie - o ktorej go kladziesz i do ktorej spi i o ktorej ostatnie karmienie oraz w jakiej ilosci? I jeszcze jakie mleko?
Jeszcze pytalam tez od kiedy Marcel tak ladnie na brzuszku podparty lezy?
Same pytaniamoremi, ania.g, gosia7122, kkisia, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aniu no wlasnie - o ktorej go kladziesz i do ktorej spi i o ktorej ostatnie karmienie oraz w jakiej ilosci? I jeszcze jakie mleko?
Jeszcze pytalam tez od kiedy Marcel tak ladnie na brzuszku podparty lezy?
Same pytania
2.Mleko Humana, po wielu próbach to okazało się najlepsze. Kaszki też ćwiczymy Humany.
3.Na brzuchu tak ładnie leży od 1,5 miesiąca. W sensie próbował wcześniej ale dopiero od tego czasu to lubi i potrafi tak długo leżeć.iwcia77, moremi, Aasiula, Simba, mamatrojki80, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:Znowu sobie poszla i mnie zostawila z tymi pytaniami sama.
Ja nie wiem Aniu, czuje ze bedziesz miec trojaczki [foch]iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:1.Zasypia po kąpieli ok 20, potem przez sen ok 22 dostaje kaszkę i śpi do 6:00 lub 6:30.
2.Mleko Humana, po wielu próbach to okazało się najlepsze. Kaszki też ćwiczymy Humany.
3.Na brzuchu tak ładnie leży od 1,5 miesiąca. W sensie próbował wcześniej ale dopiero od tego czasu to lubi i potrafi tak długo leżeć.ania.g, moremi, Aasiula, Simba, gosia7122, kkisia, Sabina, Dorka.1979, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ej..... co tu się dzieje? znowu o dzieciach?!
kurwa.
(a tak sobie przeklnęłam, żeby mi lepiej było).
a co myślałas, że tylko o sexie będzie?iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Aasiula, Simba, Elfik, Mala79, kkisia, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej..... co tu się dzieje? znowu o dzieciach?!
kurwa.
(a tak sobie przeklnęłam, żeby mi lepiej było).ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, Sabina, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zazdraszczam..ten rytm sama wyparacowalas, czy dziecko takie zaprogramowane sie juz urodzilo ??? dawaj namiar na aplikacje , bo moj Tamagoczi je na zadanie i spi jak zasnie
iwcia77, moremi, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:no wez, ja tak rzadko na forum , to musze sie doswiadczonych mamaus podpytac, zwlaszcza , ze sa na forum w tym samym momencie
iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Moje chyba tak zaprogramowane mają, bo to już trzecie tak działa. Jakby to była aplikacja to bym majątek zbiła
chociaz niektore funkcje ma fajne
ania.g, moremi, Simba, kkisia, gosia7122, Sabina, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie, nie, tylko nie o sexie. ja na odwyku jestem.
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 19:06
iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a nam się udało odpowiednio skręcić ławę i jest elegancka i wogóle taka zajebjaszcza, ze nam się blat zarysował jak leżał na podłodze, widocznie po czymś przejechał (?). są jakieś flamastry do zamalowywania laminatów?
no i chłop po powrocie z pracy zdaje się mieć dużo lepszy humor. ale na razie cisza w temacie. czekam.ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:jakby to... ok: to kolor taki jeszcze ciemniejszy niż zdjęcie dolne (chodzi o venge), a półka taka jak na górnym zdjęciu (czarne szkło), te stalowe rurki nie w błysku tylko w macie (mam w domu inne takie elementy i pasują zajebiście). no i wyższa nież te tutaj, bo dopłacaliśmy za podwyższenie, żeby można było spokojnie na niej obiad zjeść.
http://allegro.pl/lawa-szklana-diana-c-110-wys-50-65cm-i5139946620.htmlComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:bossszzeee, moj Tamagoczi jest popsuty
chociaz niektore funkcje ma fajne
kapturnica, Sabina, Mega, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!