X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aniu no wlasnie - o ktorej go kladziesz i do ktorej spi i o ktorej ostatnie karmienie oraz w jakiej ilosci? I jeszcze jakie mleko?
    Jeszcze pytalam tez od kiedy Marcel tak ladnie na brzuszku podparty lezy?
    Same pytania :)
    Simba, ty mnie nie strasz ,z e twoje twixy to juz sa super wyregulowane , bo u mnie jest tylko jedna regularnosc - Ivo spi od 16 do 19 a potem od 1 do 5 , 5-8,8-10,10-12...potem wstajemy i wogole nie spi az do 16

moremi, ania.g, gosia7122, kkisia, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Iwcia, ja dziś zamotana jestem. Mam nadzieję że szybko znikną <3
    oby, tez mam taka cicha nadzieje :)

moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aniu no wlasnie - o ktorej go kladziesz i do ktorej spi i o ktorej ostatnie karmienie oraz w jakiej ilosci? I jeszcze jakie mleko?
    Jeszcze pytalam tez od kiedy Marcel tak ladnie na brzuszku podparty lezy?
    Same pytania :)
    1.Zasypia po kąpieli ok 20, potem przez sen ok 22 dostaje kaszkę i śpi do 6:00 lub 6:30.
    2.Mleko Humana, po wielu próbach to okazało się najlepsze. Kaszki też ćwiczymy Humany.
    3.Na brzuchu tak ładnie leży od 1,5 miesiąca. W sensie próbował wcześniej ale dopiero od tego czasu to lubi i potrafi tak długo leżeć.

iwcia77, moremi, Aasiula, Simba, mamatrojki80, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Znowu sobie poszla i mnie zostawila z tymi pytaniami sama.
    Ja nie wiem Aniu, czuje ze bedziesz miec trojaczki [foch]
    Nie kracz kobieto, nie kracz! Panów od robienia bramy musiałam pożegnać. Było uroczyste wręczanie pilota i takie tam :)

iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    1.Zasypia po kąpieli ok 20, potem przez sen ok 22 dostaje kaszkę i śpi do 6:00 lub 6:30.
    2.Mleko Humana, po wielu próbach to okazało się najlepsze. Kaszki też ćwiczymy Humany.
    3.Na brzuchu tak ładnie leży od 1,5 miesiąca. W sensie próbował wcześniej ale dopiero od tego czasu to lubi i potrafi tak długo leżeć.
    zazdraszczam..ten rytm sama wyparacowalas, czy dziecko takie zaprogramowane sie juz urodzilo ??? dawaj namiar na aplikacje , bo moj Tamagoczi je na zadanie i spi jak zasnie :(

ania.g, moremi, Aasiula, Simba, gosia7122, kkisia, Sabina, Dorka.1979, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej..... co tu się dzieje? znowu o dzieciach?!
    kurwa.

(a tak sobie przeklnęłam, żeby mi lepiej było).

a co myślałas, że tylko o sexie będzie?

iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Aasiula, Simba, Elfik, Mala79, kkisia, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej..... co tu się dzieje? znowu o dzieciach?!
    kurwa.

(a tak sobie przeklnęłam, żeby mi lepiej było).
    no wez, ja tak rzadko na forum , to musze sie doswiadczonych mamaus podpytac, zwlaszcza , ze sa na forum w tym samym momencie :D

ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, Sabina, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zazdraszczam..ten rytm sama wyparacowalas, czy dziecko takie zaprogramowane sie juz urodzilo ??? dawaj namiar na aplikacje , bo moj Tamagoczi je na zadanie i spi jak zasnie :(
    Moje chyba tak zaprogramowane mają, bo to już trzecie tak działa. Jakby to była aplikacja to bym majątek zbiła ;)

iwcia77, moremi, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wez, ja tak rzadko na forum , to musze sie doswiadczonych mamaus podpytac, zwlaszcza , ze sa na forum w tym samym momencie :D
    dobra, jesteś usprawiedliwiona. nawet udało ci się pojawić nie-w-nocy.

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moje chyba tak zaprogramowane mają, bo to już trzecie tak działa. Jakby to była aplikacja to bym majątek zbiła ;)
    bossszzeee, moj Tamagoczi jest popsuty :( chociaz niektore funkcje ma fajne :D

ania.g, moremi, Simba, kkisia, gosia7122, Sabina, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie, nie, tylko nie o sexie. ja na odwyku jestem.
    łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    postanowiłaś dac odpocząć jądrom ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 19:06

iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie, nie, tylko nie o sexie. ja na odwyku jestem.
    łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    ..taaaa, ile ? 2 godziny ? ;D

macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a nam się udało odpowiednio skręcić ławę i jest elegancka i wogóle taka zajebjaszcza, ze nam się blat zarysował jak leżał na podłodze, widocznie po czymś przejechał (?). są jakieś flamastry do zamalowywania laminatów?

no i chłop po powrocie z pracy zdaje się mieć dużo lepszy humor. ale na razie cisza w temacie. czekam. :)
    To wrzucaj fotę zajebiaszczej ławy. Flamastrów do laminatów chyba nie ma. Jest jakiś lakier naprawczy ale nie polecam do laminatu.

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    To może reklamacja ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jakby to... ok: to kolor taki jeszcze ciemniejszy niż zdjęcie dolne (chodzi o venge), a półka taka jak na górnym zdjęciu (czarne szkło), te stalowe rurki nie w błysku tylko w macie (mam w domu inne takie elementy i pasują zajebiście). no i wyższa nież te tutaj, bo dopłacaliśmy za podwyższenie, żeby można było spokojnie na niej obiad zjeść.
    http://allegro.pl/lawa-szklana-diana-c-110-wys-50-65cm-i5139946620.html
    Fajna, mnóstwo miejsca na piloty, gazety i inne bardzo potrzebne rzeczy (który każdy ma) ;)

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Spokojnie Iwcia. Drugi egzemplarz będzie miał inne funkcje i też będzie fajny ;-)

kapturnica, Sabina, Mega, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam aż mąż stolarz mi ławę zrobi ale pewnie długo sobie poczekam.

Aasiula, gretka, moremi, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja czekam aż mąż stolarz mi ławę zrobi ale pewnie długo sobie poczekam.
    a mi w poniedzialek przywiezli :)

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie z wieczorka :)

moremi, ComeToMeBaby, Simba, ania.g, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja to mam takie idyjskie meble nie takie nowoczesne jak wy lubicie :/

moremi, kapturnica, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 8131 8132 8133 8134 8135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ