35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja chyba rasistka nie jestem ale chyba nacjonalistka...niektorych nacji po prostu nienawidze
ale to nabylam z doswiadczeniem zyciaowym
Mam podobnie, przez 2 lata w Montrealu mieszkałam... dość widziałam co kolorowi robią....iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja chyba rasistka nie jestem ale chyba nacjonalistka...niektorych nacji po prostu nienawidze
ale to nabylam z doswiadczeniem zyciaowym
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Poprawiłyście mi humor swoimi komentarzami. Nadal jestem w szoku. Powiedziałam mężowi przez telefon i nastąpiła dłuższa cisza, po czym powiedział "o ja pierdolę" Zła jestem bo ta ciąża jest bez kompletnego przygotowania, nie brałam przecież kwasu foliowego ani acardu ( dopiero od wczoraj biorę bo mnie tknęło) Nawet dupka znalazłam w apteczce ale na razie zostawiłam go w spokoju. Zrobię rano kolejny test a betę w poniedziałek. Nie wiem jak ja dam radę z dwójką tak małych dzieci dla mnie to kosmos. Jak zareaguje reszta rodziny? Myślę że będą w jeszcze większym szoku.
iwcia77, ania.g, macduska, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja zamiast lazienke posprzatac to na forum siedze
, chlopaki poszli na spacerek a ja mialam ogarnac chlewik , bo jutro panowie z agencji nieruchomosci beda wyceniac mieszkanko.
..tak sprzedajemy miniapartament i bedziemy kupowac wiekszy a im szybciej sprzedamy tym szybciej kupimy inny ..problem jednak wielki jest w postaci kryzysu na rynku nieruchomosci
a z nowosci to jeszcze wykryli mi 4 cm torbiel na trzustce ...Simba, macduska, Dziobak, Sabina, Dorka.1979, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja zamiast lazienke posprzatac to na forum siedze
, chlopaki poszli na spacerek a ja mialam ogarnac chlewik , bo jutro panowie z agencji nieruchomosci beda wyceniac mieszkanko.
..tak sprzedajemy miniapartament i bedziemy kupowac wiekszy a im szybciej sprzedamy tym szybciej kupimy inny ..problem jednak wielki jest w postaci kryzysu na rynku nieruchomosci
a z nowosci to jeszcze wykryli mi 4 cm torbiel na trzustce ...
Ja mam jakiegoś włókniaka na nerce... ale małych rozmiarów 8 mm rok temu, w maju kontrol.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja zamiast lazienke posprzatac to na forum siedze
a z nowosci to jeszcze wykryli mi 4 cm torbiel na trzustce ...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja zamiast lazienke posprzatac to na forum siedze
a z nowosci to jeszcze wykryli mi 4 cm torbiel na trzustce ...iwcia77, kapturnica, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Oo kurde Iwcia i co teraz????bedziesz miala biopsje torbieli??
kapturnica, macduska, Aasiula, Dziobak, gosia7122, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość