35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Moremi to ja kurna już nic nie rozumiem, jak ja mam zajść w ciąże jak faza lutealna z braniem luteiny trwa max 12 dni. Za mała dawka ? czy co innego mam brac?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a może alojza użądliły pszczoły
Iwcia dopytaj się gdzie go trzymał okiej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:39
Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Cześć Kobiały.
Ja mam dzisiaj SPA. Zrobiłam sobie paznokcie wreszcie. Zacofana jestem, bo mi laska proponowała kolorowy żel, a ja się nie dałam. Jak się nałoży ten czerwony żel i potem ubierze się na niepasujący kolor? A panokcie rosną, to przeciez będzie widać, nie?
Kazałam zrobić przeźroczysty, po powrocie do domu jeszcze opiłowąłam i mam jak normalne paznokcie. A pomalowac mogę na każdy kolor, jaki chcę.
Małgośka u babci, synka wywaliłam do jego pokoju, męża do kompa i mam luksus przez kwadrans. Zaraz przyjdzie koleżanka z bliźniaczkami i pojedynkiem. Szkoda, że mojej nie ma akurat.
Gratuluję kolejnych ciąż
Kurde, też chcę!!!iwcia77, ania.g, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poprawiłyście mi humor swoimi komentarzami. Nadal jestem w szoku. Powiedziałam mężowi przez telefon i nastąpiła dłuższa cisza, po czym powiedział "o ja pierdolę" Zła jestem bo ta ciąża jest bez kompletnego przygotowania, nie brałam przecież kwasu foliowego ani acardu ( dopiero od wczoraj biorę bo mnie tknęło) Nawet dupka znalazłam w apteczce ale na razie zostawiłam go w spokoju. Zrobię rano kolejny test a betę w poniedziałek. Nie wiem jak ja dam radę z dwójką tak małych dzieci dla mnie to kosmos. Jak zareaguje reszta rodziny? Myślę że będą w jeszcze większym szoku.
kapturnica, macduska, gretka, Natka_79, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, mamatrojki80, Simba, Aasiula, Mala79, Zofia8, kkisia, Parka, Sabina, SolarPolar, Mega, Reni, Bozia3, Dorka.1979, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
I już widzę minę lekarza który pyta " która to ciąża" albo " czy to pierwsza ciąża" nie 8 panie/pani doktor...
macduska, moremi, kapturnica, iwcia77, mamatrojki80, gosia7122, Aasiula, kkisia, Parka, Sabina, SolarPolar, Mega, Bozia3, Dorka.1979, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Macdu ale zawsze wpisuja w karte ile ciaz, ile poronien i porodow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 17:52
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!