35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Iwcia z hitow to Aniag jest w cionzy
Marcel bedzie mial rodzenstwo
to news z dzisiaj:)
kkisia wrocila do domu bo nie bylo miejsca dla bidulki w sz[pitalu skandal
Dorotka chyba nie pisała jak tam wyniki ,nie zakodowalamkkisia, iwcia77, Mala79, macduska, gosia7122, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia u mnie hujnia z patatajnia
poszlam dzis do szpitala i wrocilam do domu bo brak miejsc
u Dorki dalej czekanie na wynik , bo z oierwszego nie zrobili badan
A najwazniejsze AniaG ma 2 krechy na tescieiwcia77, moremi, ania.g, Sabina, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Streszczenie to trzeba Wacie poprosic ona jest niezła w te klocki
aaa zapomniałam Wacia dzisiaj staciła dziewictwo ,drugi raz
a Kapta nam ładnie rosnie 12 cm wiecej w obwodzie ma ,pasa oczywiscie
Cometa ma problemy a wlasciwie jej m z plemniorami za duzo bzykow ,ale połykaja tabsy i pewnie sie zaplodnia
Burszta sie urzadza
Bozia buduje
Reniek miala bliskie spotkanie trzeciego stopnia z knurem
Simba wynalazla szal do podtrzyumywania smoka ,zrobi na tym gigantyczne pieniadze
Wacia stala sie słoniem w skladzie porcelany
Ewka sie urzadza i ubezpiecza na zachodziedobrze jej idzie
Anna kupuje buty i torebki
oo Simba napisala pieknie streszczenie dziekowac, dziekowc
AAAA i jeszcze zapomnialam prawie wszystkie siorbaly dzisiaj nad nalesnikami Morki mamy ja tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:32
kkisia, iwcia77, Mala79, macduska, kapturnica, gosia7122, gretka, ania.g, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
o jezusicku nazarenski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pamietam ,ze cos ostatnio sie bzyknela w dni plodne i zastanawiala sie czy nie bedzie ciazowego skutku
Ania_ gratuluje- Marcelek juz troszku odchowany to bedzie lepiej
kkisia- nosz kurwa mac to malo powiedzianehuj w bombki niech to szczeli
faken sziten
kkisia, Aasiula, moremi, gosia7122, gretka, ania.g, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hej laski, ktora mi cos stresci z ostatnich dni , bo kompletnie wypadlam z obiegu
Jak wyniki Dorki? pisala?
co tam dalej waznego sie dzieje?
co z Kkisia?
Kkisia zrobila kolejne podejscie do szpitala - odeslali ja z braku miejsc. Nikt na forum tego glosno nie mowi, ale prawdodpobnie ona jezdzi do nie tego co trzeba szpitala.
A hit dnia jest taki ze Ania.g jest w cionzy!
Hera jest juz prawie Niemka i niedlugo bedzie mogla leczyc Tupka w Dojczlandzie.
Aasiula korzysta z ostatnich chwil wolnosci jezdzac na rolkach bo tez jest w ciazy tylko sie miga od testow
Mega bedzie bankierem, tylko na razie musi udowodnic ze nie jest przestepca, co latwe nie bedzie.
Dziobak vel Pusur nie ma juz ani cyckow ani dupy ale nadal biega
Morek w dwupaku wyleguje sie w szpitalu, bo oczywiscie nie mogla usiedziec, poszla na stupiecdziesiociokilometrowy spacer i Totos sie zbuntowal i zaczal jej krew upuszczac.
Bozki nie ma bo sie buduje
Bursztyna nie ma bo sie urzadza
Kapta nie chce pokazac brzucha bo nie wiadomo dlaczego, planuje go nawet zakrywac nowymi kieckami
Wacia tak sie bzyknela z mezem ze dzisiaj miala zlasowany mozg i narobila pasztetu w pracy - postanowila zostac blondynka
Kometa daje swojemu taki wycisk, ze plemniory nie nadazaja sie odnowic.
Eh zmeczylam sie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:12
kkisia, Aasiula, iwcia77, Mala79, macduska, moremi, kapturnica, gosia7122, gretka, ania.g, Dziobak, Parka, Sabina, Mega, Bozia3, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Streszczenie to trzeba Wacie poprosic ona jest niezła w te klocki
aaa zapomniałam Wacia dzisiaj staciła dziewictwo ,drugi raz
to tak jak ja- tylko ze mnie bzyki po ciazy szczypia
wogole "marian" caly nie wchodzi tylko do polowy..dalej nie idzie i boli i szczypie...sprobuje jescze raz i zobaczymy co bedzie..bo bede musiala do ginki zadzwonic
Parka, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Iwcia
Moge sie jedynie pokusic o dzisiejszy dzien co do wczesniejszych sama mam tyly
Najwieksze zaskoczenie jest u Ani.G tescior ktory jest kilka stron wczesniej ma blada druga kreske znaczy w ciazy
Co do Kkisi biedna wrocila do domu z braku miejsc ma wyznaczony kolejny termin
Ja dzisiaj rano mialam zly nastroj i Oli 35 sie oberwalo za niewinnosc
Reni normalnie zaczela wymiatac postami hehe
No i Mega siedzi i czeka na telefon zeby wiedziec co dalej ma robic z papiurami do nowej pracy tzn co najpierw zeby zdazyla
Wiecej nie pamietam moze ktoras sie pokusi o poszerzenie newsowAasiula, iwcia77, moremi, Reni, kkisia, gosia7122, Parka, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda nasciagala sobie wirusow bo myslala ze szybciej zajdzie. A nie! Ona juz zaszla
Paszczak wyglada zajebiscie (to wiem z autopsji) i planuje urodzic 5 letnie dziecko, sadzac po aktualnych wymiarach Adasia.
Mamatrojki chce sie ze wszystkimi przyjaznic. No moze z prawie wszystkimi no i przynajmniej leca jej bonusowe punkty za obecnosc na forum
Pojawila sie tez jakas Iwona35 ale poszla..chyba ktos sie do niej przypierdolil o dzidziolkowanie.
Nasza Pani jest przerazona rosnacymi temperaturami bo wlasnie otworzyl sie sezon "jebiacego pasazera komunikacji miejskiej"
Misiek stawia na beton - postanowila wybetonowac ogrodek. Mamy nadzieje, ze nie zakopala w nim swojego meza, bo cos dawno o nim nie pisala, a sadzac po tym ze ma srebrne paznokcie i tony nowego mejkapu to na bank ma kochanka
Mala ma dola
I ogolnie wszystkie placza ze nudy na forum i ze nikt sobie do gardla nie skacze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:19
Aasiula, macduska, iwcia77, kapturnica, Reni, SolarPolar, kkisia, gosia7122, gretka, ania.g, Parka, Magda*, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Hej Iwcia
Moge sie jedynie pokusic o dzisiejszy dzien co do wczesniejszych sama mam tyly
Najwieksze zaskoczenie jest u Ani.G tescior ktory jest kilka stron wczesniej ma blada druga kreske znaczy w ciazy
Co do Kkisi biedna wrocila do domu z braku miejsc ma wyznaczony kolejny termin
Ja dzisiaj rano mialam zly nastroj i Oli 35 sie oberwalo za niewinnosc
Reni normalnie zaczela wymiatac postami hehe
No i Mega siedzi i czeka na telefon zeby wiedziec co dalej ma robic z papiurami do nowej pracy tzn co najpierw zeby zdazyla
Wiecej nie pamietam moze ktoras sie pokusi o poszerzenie newsow
Mała ja naprawdę się nie gniewam, gdybyś tylko była bliżej to bym Cię zaprosiła do siebie, jestem bardzo żywą osobą i bardzo szybko zapomniałabys o smutku. Pomysłów na nudę mam 100 na minutę.
iwcia77, Mala79, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hahah
to tak jak ja- tylko ze mnie bzyki po ciazy szczypia
wogole "marian" caly nie wchodzi tylko do polowy..dalej nie idzie i boli i szczypie...sprobuje jescze raz i zobaczymy co bedzie..bo bede musiala do ginki zadzwonic
kuwa nie dobrze ,to juz dwa miechy i boli?
a bylas na kontroli po porodzie?iwcia77, moremi, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Dziewczyny biorę luteinę i dzisiaj dostałam plamienia, przecież nie powinno być z luteiną? Któraś się na tym zna?
Powinno, nie powinno- ja w październiku dostalam regularnej @ biorac lutkę.moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aniaaaaaaa! Wiedziałam
teraz Mysza
I zobaczycie, że Bozia też zaraz nam nowinę obwiesciSimba, macduska, iwcia77, Aasiula, kkisia, ania.g, anna maria, Dziobak, Parka, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!