35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:ale ze zaszyli ci piczkinsa lekary ?
kuwa nie dobrze ,to juz dwa miechy i boli?
a bylas na kontroli po porodzie?
A może tampona zapomniałaś wyjąć jak Bozia?iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, gretka, Parka, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Mała ja naprawdę się nie gniewam, gdybyś tylko była bliżej to bym Cię zaprosiła do siebie, jestem bardzo żywą osobą i bardzo szybko zapomniałabys o smutku. Pomysłów na nudę mam 100 na minutę.
-
Aasiula wrote:ale ze zaszyli ci piczkinsa lekary ?
kuwa nie dobrze ,to juz dwa miechy i boli?
a bylas na kontroli po porodzie?chyba nie bylo krawcowej w poblizu to szyl jakis szewczyk dratewka
. ginka lupa do srodka zajrzala- stwierdzila ze miodzio sie zagoilo, macica wrocila do swoich rozmiarow..no ale cos mnie ta szyjka w srodku szczypie podczas ...no i fiutek wchodzi do polowy
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:bylam, dostalam minipigulke i rozpoczelam wspolzycie seksualne
chyba nie bylo krawcowej w poblizu to szyl jakis szewczyk dratewka
. ginka lupa do srodka zajrzala- stwierdzila ze miodzio sie zagoilo, macica wrocila do swoich rozmiarow..no ale cos mnie ta szyjka w srodku szczypie podczas ...no i fiutek wchodzi do polowy
Kurcze, to niedobrze. Idź znowu do gina.
A może Alojzowi fiut urósł?
iwcia77, Aasiula, kkisia, SolarPolar, gretka, Parka, Sabina, Mega, Bozia3, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Mysza tez w cionzy??? lo matko i corko
ale wiosna
iwcia77, macduska, Aasiula, kkisia, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
i co zdziwona, że nie odpisała!
a widzisz! kara za szeptanie po kątach
we towarzystowie nie ma tajemnic!
tu na forum sie pisze http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/nah-crazy-rabbit-emoticon.gif
iwcia77 wrote:Morek- pisala do ciebie na hangoucie ...kilka dni temumacduska, moremi, iwcia77, Aasiula, kkisia, kapturnica, gretka, Mala79, Sabina, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zara jaka mysza jaka ciąża
coś przegapiłam???????
jadę na chatę
po drodze może obskoczę starego knura a może dzisiaj trafi się spocona cipa
kto wie
uroki publicznego transportumoremi, iwcia77, macduska, Aasiula, kkisia, kapturnica, gosia7122, SolarPolar, gretka, Mala79, Parka, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra zmykam na dobre
i jeszcze kąsek na koniec
już wiem czym wali w autobusach "słodkim potkiem"
umarłam z wyrzygania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba4953558539.png
moremi, SolarPolar, Mala79, Sabina, Mega lubią tę wiadomość