35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:ale ze zaszyli ci piczkinsa lekary ?
kuwa nie dobrze ,to juz dwa miechy i boli?
a bylas na kontroli po porodzie?
A może tampona zapomniałaś wyjąć jak Bozia?
iwcia77, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, gretka, Parka, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko oko ja tez z natury jestem ruchliwa i wszedzie mnie pelno ale nie teraz, w sensie nie w tym czasieola_35 wrote:Mała ja naprawdę się nie gniewam, gdybyś tylko była bliżej to bym Cię zaprosiła do siebie, jestem bardzo żywą osobą i bardzo szybko zapomniałabys o smutku. Pomysłów na nudę mam 100 na minutę.
-
bylam, dostalam minipigulke i rozpoczelam wspolzycie seksualneAasiula wrote:ale ze zaszyli ci piczkinsa lekary ?
kuwa nie dobrze ,to juz dwa miechy i boli?
a bylas na kontroli po porodzie?
chyba nie bylo krawcowej w poblizu to szyl jakis szewczyk dratewka
. ginka lupa do srodka zajrzala- stwierdzila ze miodzio sie zagoilo, macica wrocila do swoich rozmiarow..no ale cos mnie ta szyjka w srodku szczypie podczas ...no i fiutek wchodzi do polowy
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:bylam, dostalam minipigulke i rozpoczelam wspolzycie seksualne
chyba nie bylo krawcowej w poblizu to szyl jakis szewczyk dratewka
. ginka lupa do srodka zajrzala- stwierdzila ze miodzio sie zagoilo, macica wrocila do swoich rozmiarow..no ale cos mnie ta szyjka w srodku szczypie podczas ...no i fiutek wchodzi do polowy 
Kurcze, to niedobrze. Idź znowu do gina.
A może Alojzowi fiut urósł?
iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, SolarPolar, gretka, Parka, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie wiemy, ale ostatnią @ miała 13 stycznia. Szansa jestiwcia77 wrote:Mysza tez w cionzy??? lo matko i corko
ale wiosna 
iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
i co zdziwona, że nie odpisała!
a widzisz! kara za szeptanie po kątach
we towarzystowie nie ma tajemnic!
tu na forum sie pisze http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/nah-crazy-rabbit-emoticon.gif
iwcia77 wrote:Morek- pisala do ciebie na hangoucie ...kilka dni temu
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zara jaka mysza jaka ciąża
coś przegapiłam???????
jadę na chatę
po drodze może obskoczę starego knura a może dzisiaj trafi się spocona cipa
kto wie
uroki publicznego transportu
moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, gosia7122, SolarPolar, gretka, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra zmykam na dobre
i jeszcze kąsek na koniec
już wiem czym wali w autobusach "słodkim potkiem"
umarłam z wyrzygania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba4953558539.png
moremi, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość