35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:kwestia skali- to najbardziej widoczne jest u kulturystów.
mój jest dobrze zbudowany, ale nie miałam na myśli pakera z siłowni albo tym bardziej kulturysty
ja bym sie na twoim miejscu nie cieszyła że taki przystojnyReni, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A haha hera ma rację
Tym bardziej, że młodszyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 23:30
Heretyczka, iwcia77, kapturnica, macduska, Sabina, caffe, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Dokladnie w niedziele jest 3 lata,stol dekorowalam sama,torcik nie stety nie ja pieklamMagda* wrote:he? to kiedy ty brałaś ten slub?10 lat temu czy jak?
ania ślicznie nakryty stół i ładny torcikiwcia77, Magda*, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie czepiam
nie tobie jednej sie bedzie podobał
już to wałkowałyśmy.
tak, podoba się innym.
ja też się podobam innym.
iwcia77, Magda*, Zofia8, mamatrojki80, SolarPolar, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:mam dobre geny. spokojna twoja
a jak nie to za 20 lat medycyna estetyczna będzie robić cuda. luzik.
im ładniejszy tym gorzej dla ciebie, sama sie przekonasz
wiem że jestes zakochana i rózowo to widzisz ale ciężko ci będzie..Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Poza tym chwalenie się facetem na tym forum nie przynosi szczęścia.
kometa czas przywiązać mu czerwoną tasiemke albo chociaż przetrzyj go zużytymi gaciami
Wydaje mi się, że samo polizanie czoła i spluniecie nie wystarczyComeToMeBaby, Heretyczka, iwcia77, Mega, kapturnica, ania.g, macduska, Sabina, kkisia, moremi, gosia7122, Mala79, Simba lubią tę wiadomość