35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:kwestia skali- to najbardziej widoczne jest u kulturystów.
mój jest dobrze zbudowany, ale nie miałam na myśli pakera z siłowni albo tym bardziej kulturysty
ja bym sie na twoim miejscu nie cieszyła że taki przystojny
Reni, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A haha hera ma rację
Tym bardziej, że młodszyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 23:30
nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Dokladnie w niedziele jest 3 lata,stol dekorowalam sama,torcik nie stety nie ja pieklam
Magda* wrote:he? to kiedy ty brałaś ten slub?10 lat temu czy jak?
ania ślicznie nakryty stół i ładny torcik
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
hehehehe no ja wiem, że ty znowu w ten deseń.Heretyczka wrote:nie czepiam
nie tobie jednej sie bedzie podobał
już to wałkowałyśmy.
tak, podoba się innym.
ja też się podobam innym.
iwcia77, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfacet nie jest od podobania sie, ma inne zadaniaComeToMeBaby wrote:mam dobre geny. spokojna twoja

a jak nie to za 20 lat medycyna estetyczna będzie robić cuda. luzik.
im ładniejszy tym gorzej dla ciebie, sama sie przekonasz
wiem że jestes zakochana i rózowo to widzisz ale ciężko ci będzie..
nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Poza tym chwalenie się facetem na tym forum nie przynosi szczęścia.
kometa czas przywiązać mu czerwoną tasiemke albo chociaż przetrzyj go zużytymi gaciami
Wydaje mi się, że samo polizanie czoła i spluniecie nie wystarczy
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość