35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:A jaka Ty masz gwarancję, że się komuś Twój nie spodoba, albo Twojemu ktoś za klika lat... żadnej niestety.
nikt nie ma gwarancji, stary dziad tez moze zdradzać, pisze tylko o prawdopodobienstwie i własnych obserwacjach podobnych sytuacjiSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:facet nie jest od podobania sie, ma inne zadania
im ładniejszy tym gorzej dla ciebie, sama sie przekonasz
wiem że jestes zakochana i rózowo to widzisz ale ciężko ci będzie..
iwcia77, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Poza tym chwalenie się facetem na tym forum nie przynosi szczęścia.
kometa czas przywiązać mu czerwoną tasiemke albo chociaż przetrzyj go zużytymi gaciami
Wydaje mi się, że samo polizanie czoła i spluniecie nie wystarczy
Była jedna co się manierami dobrymi i uroda chłopa chwaliła,,, ale do pewnych opowieści lepiej mieć dystans z wiadomych już względów.
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak masz gdzie to czemu się unosisz? Skoro tak reklamujesz swojego faceta publicznie, to chyba można wyrazić swoją opinię?ComeToMeBaby wrote:zarówno moja mama, jak i babcia i cała damska linia mojej rodziny to som nówki sztuki nie wyglądające na swój wiek. i tego się trzymam. nie mam jakichś jazd na punkcie swojego wieku ani na temat różnicy wieku pomiędzy mną a m. nie mam 15 lat, żeby nie wiedzieć jakie konsekwencje wiążą się z wiekiem.
i tak naprawdę- mam gdzieś wasze opinie na ten temat. to moje życie i mojego m. ja się komuś nie wpierdalam w jego związek, wy mi też nie musicie.
ja nie wiem, nie poszczęściło wam się w życiu, czy co?Heretyczka, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:jasne ,ale ja mówię do ciebie jako do człowieka a nie forumowiczki
myslisz że tym gadaniem pomożesz comecie?
a dlaczego mam jej pomagać? wymaga pomocy? pisze co uważam
jeszcze w życiu nie spotkałam sie ze szczęśliwym finałem mięsniaka z białymi zębami ze starszą babką...to jest raczej historia na film erotycznySabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdyby nie nick, to pomyslalbym, ze to reprezentacja Bractwa Moherowego- istne czarnowidztwo- "nie uda sie", "to sie zwykle tak konczy", "odejdzie do mlodszej", "bedzie lepiej wygladal" itp itd.
Magda*, iwcia77, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:odreagowanie własnych kłopotów i frustracji chyba, bo nie kumam co komuś robi czyjaś różnica wieku. Ona ma pewnie tego świadomość.
mam prawo wyrazic swoje zdanie jak kazda inna na forum i nie zamierzam nikomu lizać tyłka
Reni, Sabina, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nic mi nie robi, mam to gdzieś, po prostu nie moge sie nadziwić jak dojrzała kobieta może oceniac faceta po wygladzie, nie do pomyslenia jak dla mnie..
mam prawo wyrazic swoje zdanie jak kazda inna na forum i nie zamierzam nikomu lizać tyłka
Ja tu nikomu nie liżę niczego, ale niech się każdy swoim podwórkiem zajmie i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 23:59
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Hera, a tak na poważnie nie masz większych problemów niż Komety facet? no błagam daj jej spokój, to jej życie, jej odpowiedzialność i jej decyzje.
zresztą podobno i tak nie wierzy w to co mówieSabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurna no dajcie im samym zadecydować o ich losie i przyszlości,są na tyle dorosli ze wiedzą co robią.
A te złote rady na nic się tu nie zdadzą.
Cometa nie jest dzieckiem i nie wydaje mi się by potrzebowała pouczeń.
Nie lepiej skupić się na własnych problemach?iwcia77, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny