35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:no- spróbuję coś z gaciami. to może być nawet interesujące.
iwcia77, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam jak zaglądać tu zbyt często, przeczytałam ostatnie strony przy śniadaniu - na jakieś utarczki słowne trafiłam. No jak to w życiu...
A ja wczoraj byłam na kolejnej wizycie, lekarz dał mi luteinę (bo progesteron jakiś niewysoki), no i co najważniejsze - skierowanie na laparoskopię i histeroskopię na następny miesiąc - po najbliższym okresie. Dzisiaj mam zadzwonić i omówić szczegóły z lekarzem, który to będzie robił. No to zadzwonięmalgos741, macduska, Reni, gretka, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
i miłego dnia życzę...
spadam do roboty eh dziś do 17tej.kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Polar mam nadzieje ze to dlatego ze juz po owulacji i dlatego jej nie widac.
Poza tym wieeesz...takiego zajebistego syna urodzilas, ze teraz musisz poczekac na odnowienie bonusa, bo wszystkie punkty na niego wyczerpalasAasiula, macduska, Sabina, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry w piekny sloneczny(u mnie slonce jest
) dzionek.
Widze ,ze w nocy jakis maly rozpierdolnik byl na forum.
No cóż nic dodać nic ująć .
Polar tys napewno po owu a gin jak i moj slepiec
Sabbcia jak malutka , dalej chora??Aasiula, macduska, Sabina, gretka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Poza tym chwalenie się facetem na tym forum nie przynosi szczęścia.
kometa czas przywiązać mu czerwoną tasiemke albo chociaż przetrzyj go zużytymi gaciami
Wydaje mi się, że samo polizanie czoła i spluniecie nie wystarczy
Ale i u mnie jeszcze bedzie ok.BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Była jedna co się manierami dobrymi i uroda chłopa chwaliła,,, ale do pewnych opowieści lepiej mieć dystans z wiadomych już względów.
kapturnica, macduska, BISCA, Sabina, Aasiula, SolarPolar, peppapig, moremi, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina, nie wiem czy jesteś tu. Gorączka nie jest przeciwskazaniem do wychodzenia z domu. Oczywiście, nie musisz lecieć do lekarza od razu jak się pojawi, ale schłodzenie ciała przy gorączce jest wskazane i wcale nie złapie się zapalenia płuc, także nie boj sie wychodzić do lekarza z dzieckiem z gorączką. Lek przeciwgoraczkowy i można jechać.
ania.g, macduska, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Sabinka jak mloda ??
Kapta jak sie spalo z rogalem ?Fajnie , fajnie sie spało z rogalem
Mysle ,ze moge polecic kazdej .U mnie nawet młodemu spasił heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 08:39
Aasiula, Dziobak, macduska, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ania.g , od razu widac u Ciebie lepszy humor
Aasiula, Heretyczka, Sabina, dorbie, kkisia, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4