35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
helo!
widze, ze wczoraj bylo topsz.. Widzisz Ewka, dobrze, ze jest nowy naplyw, ktos sie jeszcze Tobie da wpuscic. I lyka jak mlody pelikan
dziewczyny pytanie, bo posty widzialam, ale ze jako zywo zainteresowana nie jestem aktualnie, to nie zanotowalam- jakie to byly te dobre testy ciazowe, szybko wykazujące? Bo kolezanka w Polszy pyta..kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:helo!
widze, ze wczoraj bylo topsz.. Widzisz Ewka, dobrze, ze jest nowy naplyw, ktos sie jeszcze Tobie da wpuscic. I lyka jak mlody pelikan
dziewczyny pytanie, bo posty widzialam, ale ze jako zywo zainteresowana nie jestem aktualnie, to nie zanotowalam- jakie to byly te dobre testy ciazowe, szybko wykazujące? Bo kolezanka w Polszy pyta..
kometa nie jest nowa.... -
paszczakin wrote:helo!
dziewczyny pytanie, bo posty widzialam, ale ze jako zywo zainteresowana nie jestem aktualnie, to nie zanotowalam- jakie to byly te dobre testy ciazowe, szybko wykazujące? Bo kolezanka w Polszy pyta..Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:helo!
dziewczyny pytanie, bo posty widzialam, ale ze jako zywo zainteresowana nie jestem aktualnie, to nie zanotowalam- jakie to byly te dobre testy ciazowe, szybko wykazujące? Bo kolezanka w Polszy pyta..kapturnica, paszczakin, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no w miare jest- jak od grudnia.. a ty ostatnio nie pokazywalas swoich mozliwosci
Reni, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
pfff, mnie wczoraj nie bylo, to se moge dzisiaj podrazyc nie? poza tym 10 lat to chyba nie jest tak jakos wiele? moj znajomy mial 18 lat mlodsza babke, 22 lata jak se wzial ja, a jak sie zrobilo jej 27, to se wymienil staruche na kolejna dwudziestke
a w zdanie "nie zamierzalam byc zlosliwa" to i tak Ewka nie uwierze, bo wiesz- ja tu siedze poltora roku
mamatrojki80, macduska, Sabina, kapturnica, anna maria, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lepiej powiedz ewka jak tam twoja praca?
Powiedzialas juz jakiejs staruszce co o niej myslisz i Cie wywalili?
mamatrojki80, macduska, kapturnica, anna maria, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Dziobak, gosia7122, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie
chwilowo z nudów, tak jak cała reszta gapiaca sie w monitory
Czasem warto się pohamować, jak ja bym miała napisać wszystko co mi się w głowie roi jak czytam co tu się nieraz wypisuje... powstrzymuje się dla dobra ogółuspadam dalej do roboty w ogrodzie, ktoś coś pisał o kręgosłupie, mój jest dziś w nie poszanowaniu, ale zemsta będzie słodka. Miłego i spokojnego weekendu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 14:13
dorbie, anna maria, kkisia, moremi, Mega, Magda*, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:u mnie dojadanie resztek czyli leczo , pierogi z kapusto i grzybem, brukselka
a u mnie słodkie polędwiczki w sosie kurkowym z kaszą jęczmienną, ćwikłą i ogórkami kiszonymi
anna maria, Heretyczka, Aasiula, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Teraz to chyba wszystkie wykazuja szybko, bo mnie w 10 i 11 dpo testy z apteki wszystkie pokazały, więc nie ma co szaleć tylko trza robić.
no no, a te falszywki co tu oszukiwaly?
zakodowalam tylko, ze jakis z Rosmanna jest gowniany..kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Czasem warto się pohamować, jak ja bym miała napisać wszystko co mi się w głowie roi jak czytam co tu się nieraz wypisuje... powstrzymuje się dla dobra ogółu
spadam dalej do roboty w ogrodzie, ktoś coś pisał o kręgosłupie, mój jest dziś w nie poszanowaniu, ale zemsta będzie słodka. Miłego i spokojnego weekendu.
Oj, zadroszcze Ci pracy w ogrodzie. Ja nie wiem kiedy bede miała czas. Dziś u nas pada,jutro pewnie tez, a a i tak mam gości. W tygodniu nie mam szans a w nast weekend tylko niedziela wolna. Musze jeszcze poprzycinac tawuły a mam ich ok 40-50szt, hortensje bukietowe ok 10szt i porzadki stare liscie, perz i perz, to na spokojnie bo i tak non stop rośniemamatrojki80, kkisia, moremi, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny