WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    u mnie dojadanie resztek czyli leczo , pierogi z kapusto i grzybem, brukselka
    u mnie nie ma dojadania bo nie ma nic hehehehe

Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe, fajnie masz, tez bym tak chciała

caffe, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    caffe, fajnie masz, tez bym tak chciała
    spokojna głowa, takie umiejętności przychodzą z dnia na dzień, także leż kobieto i relaksuj kręgosłup :)

Heretyczka, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zapomniałam powiedzieć, że mały mówi: dzidzia, tata i tak :)

dorbie, anna maria, kkisia, SolarPolar, moremi, Mega, ania.g, Bozia3, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helo!

widze, ze wczoraj bylo topsz.. Widzisz Ewka, dobrze, ze jest nowy naplyw, ktos sie jeszcze Tobie da wpuscic. I lyka jak mlody pelikan ;)

dziewczyny pytanie, bo posty widzialam, ale ze jako zywo zainteresowana nie jestem aktualnie, to nie zanotowalam- jakie to byly te dobre testy ciazowe, szybko wykazujące? Bo kolezanka w Polszy pyta..

kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    helo!

widze, ze wczoraj bylo topsz.. Widzisz Ewka, dobrze, ze jest nowy naplyw, ktos sie jeszcze Tobie da wpuscic. I lyka jak mlody pelikan ;)

dziewczyny pytanie, bo posty widzialam, ale ze jako zywo zainteresowana nie jestem aktualnie, to nie zanotowalam- jakie to byly te dobre testy ciazowe, szybko wykazujące? Bo kolezanka w Polszy pyta..

kometa nie jest nowa....

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    helo!

Teraz to chyba wszystkie wykazuja szybko, bo mnie w 10 i 11 dpo testy z apteki wszystkie pokazały, więc nie ma co szaleć tylko trza robić.

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    helo!

Z tego co pamietam to Quixx :)

kapturnica, paszczakin, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kometa nie jest nowa....

no w miare jest- jak od grudnia.. a ty ostatnio nie pokazywalas swoich mozliwosci ;)

anna maria, moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no w miare jest- jak od grudnia.. a ty ostatnio nie pokazywalas swoich mozliwosci ;)
    żeby było jasne-wcale nie zamierzałam być złosliwa, napisałam uczciwie co mysle o takich związkach w ogólności, typu- podstarzała baba i młodszy narcyz...z reszta nie rozwijałam tematu, nie bede sie juz więcej tłumaczyc bo temat mnie nudzi i jest oczywisty

Reni, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pfff, mnie wczoraj nie bylo, to se moge dzisiaj podrazyc nie? poza tym 10 lat to chyba nie jest tak jakos wiele? moj znajomy mial 18 lat mlodsza babke, 22 lata jak se wzial ja, a jak sie zrobilo jej 27, to se wymienil staruche na kolejna dwudziestke ;)

a w zdanie "nie zamierzalam byc zlosliwa" to i tak Ewka nie uwierze, bo wiesz- ja tu siedze poltora roku ;)

mamatrojki80, macduska, Sabina, kapturnica, anna maria, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona tak z troski o osobiste szczęście Komety ;-)

kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ona tak z troski o osobiste szczęście Komety ;-)

nie
    chwilowo z nudów, tak jak cała reszta gapiaca sie w monitory

Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej powiedz ewka jak tam twoja praca? ;) Powiedzialas juz jakiejs staruszce co o niej myslisz i Cie wywalili?

mamatrojki80, macduska, kapturnica, anna maria, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Dziobak, gosia7122, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie
    chwilowo z nudów, tak jak cała reszta gapiaca sie w monitory

Czasem warto się pohamować, jak ja bym miała napisać wszystko co mi się w głowie roi jak czytam co tu się nieraz wypisuje... powstrzymuje się dla dobra ogółu ;-) spadam dalej do roboty w ogrodzie, ktoś coś pisał o kręgosłupie, mój jest dziś w nie poszanowaniu, ale zemsta będzie słodka. Miłego i spokojnego weekendu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 14:13

dorbie, anna maria, kkisia, moremi, Mega, Magda*, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    u mnie dojadanie resztek czyli leczo , pierogi z kapusto i grzybem, brukselka

a u mnie słodkie polędwiczki w sosie kurkowym z kaszą jęczmienną, ćwikłą i ogórkami kiszonymi

anna maria, Heretyczka, Aasiula, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Teraz to chyba wszystkie wykazuja szybko, bo mnie w 10 i 11 dpo testy z apteki wszystkie pokazały, więc nie ma co szaleć tylko trza robić.

no no, a te falszywki co tu oszukiwaly?
    zakodowalam tylko, ze jakis z Rosmanna jest gowniany..

kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no no, a te falszywki co tu oszukiwaly?
    zakodowalam tylko, ze jakis z Rosmanna jest gowniany..
    miałam na myśli te z apteki

widać te z rossmanna są najszybsze :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 14:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Czasem warto się pohamować, jak ja bym miała napisać wszystko co mi się w głowie roi jak czytam co tu się nieraz wypisuje... powstrzymuje się dla dobra ogółu ;-) spadam dalej do roboty w ogrodzie, ktoś coś pisał o kręgosłupie, mój jest dziś w nie poszanowaniu, ale zemsta będzie słodka. Miłego i spokojnego weekendu.
    Popieram! Nie po to tu jestesmy, bo sobie dopiekać.

Oj, zadroszcze Ci pracy w ogrodzie. Ja nie wiem kiedy bede miała czas. Dziś u nas pada,jutro pewnie tez, a a i tak mam gości. W tygodniu nie mam szans a w nast weekend tylko niedziela wolna. Musze jeszcze poprzycinac tawuły a mam ich ok 40-50szt, hortensje bukietowe ok 10szt i porzadki stare liscie, perz i perz, to na spokojnie bo i tak non stop rośnie

mamatrojki80, kkisia, moremi, Mega, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepiej niech wszystkie w końcu w ciąże zajdą... tego Wam życzę :-) ja z natury nie jestem złośliwa, mam po prostu inny sposób postrzegania rzeczywistości... trzeba nad sobą pracować do końca życia :-)

kkisia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość

‹‹ 8183 8184 8185 8186 8187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ