35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Leże sama. Śpie calymi dniami. Nic się nie dzieje. Kury, kaczki... Droga... Chyba na Ostrołękę
Elfik, Dagmara już wrociła?Heretyczka, kapturnica, Parka, Aasiula, Sabina, anna maria, Dziobak, Mega, paszczakin, gosia7122, Zofia8, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Tu nie tylko Kometa ma młodszego, w pewnym wieku nawet 5-6 lat robi różnicę jak się ktoś uprze...
Heretyczka, kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie chce mi się cofać do tamtych stron ale ohom i ahom nie było końca
dobrze uscisle wszystkie jarajace się podczas tamtych dyskusji
kapturnica wrote:Chyba jednak nie wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 16:30
Heretyczka, kapturnica, Sabina, Dziobak, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:W podstawówce się nie parowałam więc nie wiem
Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczyny... Ciul z roblemami, jakos sie rozwiaza, a jak nie, to sobie lba nie urwe przeciez... Ale poczytywalam Was. Brawo dla green pointow...
kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, moremi, macduska, Sabina, Dziobak, Mega, paszczakin, BISCA, SolarPolar, gosia7122, ania.g, Bozia3, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:czesc baby
Kuwa mam pytanie chlop gotowal ziemniaczki na plycie ,i tak kurwa gotowal ze cala woda z nich jest zapieczona na plycie
Kurwa szorowałam wszystkim i ni chuja nie zlazi,macie jakies środki ktore stosujecie i sa dobre ?Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Kuwa mam pytanie chlop gotowal ziemniaczki na plycie ,i tak kurwa gotowal ze cala woda z nich jest zapieczona na plycie
Kurwa szorowałam wszystkim i ni chuja nie zlazi,macie jakies środki ktore stosujecie i sa dobre ?MartaDidi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kurwa szorowałam wszystkim i ni chuja nie zlazi,macie jakies środki ktore stosujecie i sa dobre ?Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:Nie pomoge niestety bo ja starej daty kobita i posiadam se palniki gazowe Wiem ,że domycie płyty to chujostwo bo mordowałam sie z nią w Irl
-
nick nieaktualny