35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Mam, ale kurka w domu. Trzeba popryskać i zostawić na parę minut. Juz znalazłam. Dix do kuchni. Nie jest drogi i jest dostępny chyba w każdym markecie. Do prysznica też się sprawdzil, a najlepszy jest do grilla - czyszcze nim kratke i blache z piekarnika.
moremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:dokladnie ale tak ujebanej to ja jeszcze nie widzialam, ja pierdole nie umyje tego ,szorowałam i ryczałam ,jak ktora ma jakis super sprawdzony srodek ?
tylko okno w kuchni od razu otwórz i maskę na twarz zakładaj. Ja to mężowi daję do roboty
Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:dokladnie ale tak ujebanej to ja jeszcze nie widzialam, ja pierdole nie umyje tego ,szorowałam i ryczałam ,jak ktora ma jakis super sprawdzony srodek ?
Aasiula, moremi, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:skrobalam juz tez troche nozem ale porysowalam ja
Kurde zyletka nie robilam ...Aasiula lubi tę wiadomość
Aasiula wrote:noooo nowka sztuka kurde
Teraz to juz mi przeszlo ,chlopa wysle do sklepu po to cudo co Morka dała mam nadzieje ze zejdzieAasiula, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Dziewczyny, w ktorym dniu cyklu Wam testy wyszly pozytywne i przy jakiej dlugosci cyklu?
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Probuj, ale nie strasz chlopa, nowe- to sie zawsze dmucha, moja plyta upieprzona na maksa...i nie rycze
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
Aasiula, Ty się nie łam. Mąż mojej kumpeli oparł się łokciem o płytę jak jej filtry w okapie wymieniał. Nowa płyta poszła w pizdu
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny