35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja nie ma kamienia, ale u niej to rodzinne... Ojciec tak daje, ze bez maski nie podejdziesz, matka to samo... Moja ma 14 lat a smierdzi jakby mial 114Aasiula wrote:kiedys jak mielismy naszego pierwszego yorka, on tez byl stary ,to jak ten pies podszedł do mlodego a on na czworaka był mial moze z 7-8 miesiecy i mu oddech sprzedał to mlody sie porzygał...;/ Takze wiem o czym mowisz ,mial taki kamien ,ale wet powiedzial ze mu nie sciagnie bo jego serducho nie wytrzyma zabiegu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 18:01
nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, moremi, caffe, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyAska dzięki za pamięć.
Stan sstabilny, goraczkuje nadal. Byliśmy u lekarki, moja córka pokazała na co ja stać. Weszła pierwsza do gabinetu, a tej lekarki nie zna
Podeszła do niej i mówi, jestem chora. Pani dr ja pyta co jej jest, a moja Młoda powiada, że ma osmiornice w gardle, która ja łaskocze
Padlam
Lekarka stwierdziła że to infekcja wirusowa. A ja myślę, że dopiero się rozkręca. No zobaczymy
Pytalas też o wykres. Tempka wysoka, ale ja zignorowalam, bo prawie nie spalam
już czuję @
MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, paszczakin, moremi, caffe, gosia7122, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Aska dzięki za pamięć.
Stan sstabilny, goraczkuje nadal. Byliśmy u lekarki, moja córka pokazała na co ja stać. Weszła pierwsza do gabinetu, a tej lekarki nie zna
Podeszła do niej i mówi, jestem chora. Pani dr ja pyta co jej jest, a moja Młoda powiada, że ma osmiornice w gardle, która ja łaskocze
Padlam
Lekarka stwierdziła że to infekcja wirusowa. A ja myślę, że dopiero się rozkręca. No zobaczymy
Pytalas też o wykres. Tempka wysoka, ale ja zignorowalam, bo prawie nie spalam
już czuję @
Kurde niedobrze bo to dlugo juz trwa ,dzieciak sie meczy i Ty tez przy tym
Duzo siły ci zycze
I fajnie ze mloda taka odwazna jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 18:16
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bo bedzie. Moze kuzwa tak jest w zyciu, ze zeby bylo dobrze, ze trzeba czasem zleciec na tylek i troche sie potluc dla otrzezwienia ( chociaz za cholere nie kumam po co )i zobaczyc, ze po deszczu jest slonce. Ale jak spadac, to z wysokiego konia, a nie z kucyka.Reni wrote:tak Ci wszystkie zazdrościły
no nic, ja też wierzę
, że będzie ok
Niektorym przemyslenie pewnych spraw zajmuje wiecej czasu niz innym. I juz.
MartaDidi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, BISCA, gosia7122, ania.g, Parka, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość
-
Ja swietuje wolny dzien od pracy!Heretyczka wrote:znowu nadchodza świeta podczas których nikt nie bedzie pewien co świetuje
Aasiula, Dziobak, paszczakin, moremi, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyWitam się
Jestem padnieta jezdzilam na szmacie pol dnia ech już nie mam sily..
Grunt ze pogoda dopisala bo Mlody buszowal na dworze
I cale szczęście bo moglam ze spokojem sie zajac mieszkaniem.
Milej reszty dnia i udanych wieczorow Wam zycze
Ide poczytac co naskrobalyscie
Znaczy chwila wytchnienia
anna maria, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Tutaj tez sie robi oh i ah jak sie pokazuje koty,psy i inne stwory,a mi z tamtych czasow to sie najbardziej balwan podobal
in
Reni wrote:Nie chce mi się cofać do tamtych stron ale ohom i ahom nie było końca
dobrze uscisle wszystkie jarajace się podczas tamtych dyskusji
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Balwan byl okanna maria wrote:Tutaj tez sie robi oh i ah jak sie pokazuje koty,psy i inne stwory,a mi z tamtych czasow to sie najbardziej balwan podobal
in
Pozniej wrzuce słit focie rodzinej niedzieli, if ju łysz.
Mega, anna maria, Aasiula, moremi, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość
-
Sprzatanie, obiad i popołudniu padłam

Marta fajnie ze jestes
Dziobak - na pewno wkrótce wyjdzie słońce, zobaczysz :-*
Aasiula, anna maria, Dziobak, moremi, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pani Dagmara chyba odbyła korespondencyjny kurs Microsoftu do godz 18, bo udało się jej wysłać do mnie maila o 18.15...
Po moim Pappa, który kiedyś może opiszę, to że wynik jest prawidłowy to już pełnia szczęścia...
i dobrze, że dziecko zdrowe, bo co by Sabina zrobila z chorą dwójką?
Saba szykuj pokój...
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, Dziobak, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Mega, BISCA, gosia7122, Zofia8, ania.g, Parka, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Pani Dagmara chyba odbyła korespondencyjny kurs Microsoftu do godz 18, bo udało się jej wysłać do mnie maila o 18.15...
Po moim Pappa, który kiedyś może opiszę, to że wynik jest prawidłowy to już pełnia szczęścia...
Saba szykuj pokój...
Chyba Ci wygadala 
Sie nie martw jak mi na nast wizycie sie płec odmieni to bedziem mamuskami suynusiów
Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Dobrze zrozumiałam? Chłopak???Elfik wrote:Pani Dagmara chyba odbyła korespondencyjny kurs Microsoftu do godz 18, bo udało się jej wysłać do mnie maila o 18.15...
Saba szykuj pokój...

Elfik, bardzo się cieszę i trzymam kciuki
wiesz... minimum do 36 tygodnia
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Elfik, caffe, Mega, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dobrze zrozumiałam? Chłopak???

Elfik, bardzo się cieszę i trzymam kciuki
wiesz... minimum do 36 tygodnia 
Oj, przyda się...
Nowa pani gin trzeżwo patrzy na świat i raczej mam małe szanse na donoszenie do terminu i pewnie raczej cc...
taki pakiet
jeszcze pewnie będzie rudy..
)))))))))))))))))
kapturnica, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, caffe, Mango, Mega, gosia7122, Zofia8, ania.g, Parka, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny