X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    kiedys jak mielismy naszego pierwszego yorka, on tez byl stary ,to jak ten pies podszedł do mlodego a on na czworaka był mial moze z 7-8 miesiecy i mu oddech sprzedał to mlody sie porzygał...;/ Takze wiem o czym mowisz ,mial taki kamien ,ale wet powiedzial ze mu nie sciagnie bo jego serducho nie wytrzyma zabiegu :/
    Moja nie ma kamienia, ale u niej to rodzinne... Ojciec tak daje, ze bez maski nie podejdziesz, matka to samo... Moja ma 14 lat a smierdzi jakby mial 114

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 18:01

Sabina, Aasiula, anna maria, moremi, caffe, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska dzięki za pamięć.
    Stan sstabilny, goraczkuje nadal. Byliśmy u lekarki, moja córka pokazała na co ja stać. Weszła pierwsza do gabinetu, a tej lekarki nie zna ;-)
    Podeszła do niej i mówi, jestem chora. Pani dr ja pyta co jej jest, a moja Młoda powiada, że ma osmiornice w gardle, która ja łaskocze :-D
    Padlam :-D
    Lekarka stwierdziła że to infekcja wirusowa. A ja myślę, że dopiero się rozkręca. No zobaczymy ;-)

Pytalas też o wykres. Tempka wysoka, ale ja zignorowalam, bo prawie nie spalam :-P już czuję @

MartaDidi, Heretyczka, Aasiula, Mala79, Mega, paszczakin, moremi, caffe, gosia7122, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu nadchodza świeta podczas których nikt nie bedzie pewien co świetuje

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Aska dzięki za pamięć.
    Stan sstabilny, goraczkuje nadal. Byliśmy u lekarki, moja córka pokazała na co ja stać. Weszła pierwsza do gabinetu, a tej lekarki nie zna ;-)
    Podeszła do niej i mówi, jestem chora. Pani dr ja pyta co jej jest, a moja Młoda powiada, że ma osmiornice w gardle, która ja łaskocze :-D
    Padlam :-D
    Lekarka stwierdziła że to infekcja wirusowa. A ja myślę, że dopiero się rozkręca. No zobaczymy ;-)

Pytalas też o wykres. Tempka wysoka, ale ja zignorowalam, bo prawie nie spalam :-P już czuję @

Kurde niedobrze bo to dlugo juz trwa ,dzieciak sie meczy i Ty tez przy tym :(
    Duzo siły ci zycze :)
    I fajnie ze mloda taka odwazna jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 18:16

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak Ci wszystkie zazdrościły

no nic, ja też wierzę :-), że będzie ok
    Bo bedzie. Moze kuzwa tak jest w zyciu, ze zeby bylo dobrze, ze trzeba czasem zleciec na tylek i troche sie potluc dla otrzezwienia ( chociaz za cholere nie kumam po co )i zobaczyc, ze po deszczu jest slonce. Ale jak spadac, to z wysokiego konia, a nie z kucyka. ;)
    Niektorym przemyslenie pewnych spraw zajmuje wiecej czasu niz innym. I juz.

MartaDidi, Aasiula, Mega, macduska, paszczakin, moremi, Sabina, BISCA, gosia7122, ania.g, Parka, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    znowu nadchodza świeta podczas których nikt nie bedzie pewien co świetuje
    Ja swietuje wolny dzien od pracy!

Aasiula, Dziobak, paszczakin, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, priv. :)

MartaDidi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się
    Jestem padnieta jezdzilam na szmacie pol dnia ech już nie mam sily..
    Grunt ze pogoda dopisala bo Mlody buszowal na dworze
    I cale szczęście bo moglam ze spokojem sie zajac mieszkaniem.
    Milej reszty dnia i udanych wieczorow Wam zycze
    Ide poczytac co naskrobalyscie
    Znaczy chwila wytchnienia :-)

anna maria, Aasiula, moremi, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Marta, priv. :)
    jus

• anna maria Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj tez sie robi oh i ah jak sie pokazuje koty,psy i inne stwory,a mi z tamtych czasow to sie najbardziej balwan podobal :-) in
    Reni wrote:
    Nie chce mi się cofać do tamtych stron ale ohom i ahom nie było końca
    dobrze uscisle wszystkie jarajace się podczas tamtych dyskusji

Dziobak lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tutaj tez sie robi oh i ah jak sie pokazuje koty,psy i inne stwory,a mi z tamtych czasow to sie najbardziej balwan podobal :-) in
    Balwan byl ok ;) Pozniej wrzuce słit focie rodzinej niedzieli, if ju łysz. ;)

Mega, anna maria, Aasiula, moremi, MartaDidi, Sabina, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzatanie, obiad i popołudniu padłam ;)

Marta fajnie ze jestes <3
    Dziobak - na pewno wkrótce wyjdzie słońce, zobaczysz :-*

Aasiula, anna maria, Dziobak, moremi, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik masz wyniki???

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorki znowu nie ma

201407014965.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Dagmara chyba odbyła korespondencyjny kurs Microsoftu do godz 18, bo udało się jej wysłać do mnie maila o 18.15...

Po moim Pappa, który kiedyś może opiszę, to że wynik jest prawidłowy to już pełnia szczęścia...:)

i dobrze, że dziecko zdrowe, bo co by Sabina zrobila z chorą dwójką?

Saba szykuj pokój...

kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, anna maria, Dziobak, Sabina, caffe, Heretyczka, Mega, BISCA, gosia7122, Zofia8, ania.g, Parka, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Pani Dagmara chyba odbyła korespondencyjny kurs Microsoftu do godz 18, bo udało się jej wysłać do mnie maila o 18.15...

Po moim Pappa, który kiedyś może opiszę, to że wynik jest prawidłowy to już pełnia szczęścia...:)

Saba szykuj pokój...
    01icon_lol2.gif Chyba Ci wygadala XD
    Sie nie martw jak mi na nast wizycie sie płec odmieni to bedziem mamuskami suynusiów 8)

Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Saba szykuj pokój...
    Dobrze zrozumiałam? Chłopak???
    :-D

Elfik, bardzo się cieszę i trzymam kciuki :-) wiesz... minimum do 36 tygodnia :-)

kapturnica, macduska, Aasiula, Sabina, Elfik, caffe, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobrze zrozumiałam? Chłopak???
    :-D

Elfik, bardzo się cieszę i trzymam kciuki :-) wiesz... minimum do 36 tygodnia :-)

Oj, przyda się...
    Nowa pani gin trzeżwo patrzy na świat i raczej mam małe szanse na donoszenie do terminu i pewnie raczej cc...
    taki pakiet

jeszcze pewnie będzie rudy..
    :))))))))))))))))))

kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, caffe, Mango, Mega, gosia7122, Zofia8, ania.g, Parka, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfie nie martw się - chętnie udzielę Ci szybkiego kursu wychowania osobnika płci męskiej.
    Do nastolatka mam opanowane perfekt. :-)

kapturnica, Aasiula, anna maria, moremi, Sabina, Elfik, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

jeszcze pewnie będzie rudy..
    :))))))))))))))))))
    I z piegami
    :)

Aasiula, moremi, Sabina, Elfik, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8188 8189 8190 8191 8192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ