WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi jak małż , w szoku ?>???

Aasiula, Elfik, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Elfie nie martw się - chętnie udzielę Ci szybkiego kursu wychowania osobnika płci męskiej.
    Do nastolatka mam opanowane perfekt. :-)

a to się samo nie chowa?

wkładasz krótkie spodenki, piłka do ręki i wyrzucasz na dwór?

wyrzucasz paszę przez okno trzy razy dziennie?

bo to chłopak w końcu..
    ;)

kapturnica, macduska, Aasiula, moremi, Sabina, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfi jak małż , w szoku ?>???

nie, on mnie pociesza, doczytał, że pewność wyniku płci to 97% i mówi do mnie, że mamy 3%, że nam się uda..

bardzo k... śmieszne....

mnie w drewnianym kościele cegła na łeb spadnie, to akurat te trzy procent się trafi...

moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik gratuluje :D chlopcy tez sa fajni ;D

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie, on mnie pociesza, doczytał, że pewność wyniku płci to 97% i mówi do mnie, że mamy 3%, że nam się uda..

bardzo k... śmieszne....

mnie w drewnianym kościele cegła na łeb spadnie, to akurat te trzy procent się trafi...
    hahahahah 2smiech2.gif
    Laska zaraz Cie ustawie do pionu.Dziecie zdrowe??zdrowe To sie ciesz bo syn to zajebsita sprawa..Sama jak sie odmieni bede wniebowzieta tez Czy syn czy corka to Twoje dziecie!! 8)

Aasiula, macduska, Elfik, Mega, gosia7122, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobrze zrozumiałam? Chłopak???
    :-D

Elfik, bardzo się cieszę i trzymam kciuki :-)

a dopiero do mnie dotarło, że przecież tyś chętna na chłopaka!!!

dawaj zdjęcie pokoiku i plan kształcenia, to się zdecyduje do kogo malec pojedzie ;)

Aasiula, moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowilam ze bedzie chlopak u Elfa ,super :-) i zdrowy :-)

Aasiula, Sabina, Elfik, kapturnica, caffe, Mega, gosia7122, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hahahahah 2smiech2.gif
    Laska zaraz Cie ustawie do pionu.Dziecie zdrowe??zdrowe To sie ciesz bo syn to zajebsita sprawa..Sama jak sie odmieni bede wniebowzieta tez Czy syn czy corka to Twoje dziecie!! 8)

cóż zrobić

pokocham jak własne...

;)

Aasiula, moremi, anna maria, Sabina, kapturnica, Mega, ania.g, kkisia, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a to się samo nie chowa?

wkładasz krótkie spodenki, piłka do ręki i wyrzucasz na dwór?

wyrzucasz paszę przez okno trzy razy dziennie?

bo to chłopak w końcu..
    ;)

Zmartwię Cię ale niestety nie.

Głównie cerujesz spodnie, opatrujesz rozbite kolana, robisz pajęczynę z nici na klatce schodowej, budujesz wulkan z masy solnej a na wyższym lewelu z zapałek i saletry, wycinasz drzwi do setki garaży z kartonowych pudeł, robisz karabiny z drewna, wymieniasz koła w plasikowych samochodach, wyciągasz drzazgi z dłoni, przyszywasz łaty, guziki ...
    szukasz czapek i rękawic w szatniach, świecisz oczami przed panią bo pisze jak kura pazurem...
    myjesz z warstwy błota bo postanowił sobie zrobić kąpiel w kałuży, myjesz z kurzu bo bawił się na polnej drodze, wymiatasz z domu tonę piasku którą przyniósł z piaskownicy w kieszeniach,

poza tym sama radośc ;-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 19:11

moremi, Aasiula, anna maria, MartaDidi, Sabina, Elfik, Dziobak, kapturnica, caffe, Mega, gosia7122, kkisia, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf, gratulacje! Stanik do karmienia i koszulka czeka na cie u matki mej. Zajrzyj tam moze zanim urodzisz tego rudego piegusa! ;)

moremi, Elfik, kapturnica, BISCA, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że wynik teraz

jak juz mały zacznie słyszeć, to akurat mama dojdzie do siebie... i przestanie kląć...

mój ojciec (ojciec dwóch córek i dziadek czterech wnuczek) wpadnie w euforię...

młody będzie pierwszym tzrymiesięcznakiem który będzie miał elektryczne auto do jeżdzenia z pedałami..
    i zestaw narzędzi blacj&deker w wersji lux..

macduska, Aasiula, anna maria, moremi, Sabina, kapturnica, caffe, BISCA, Mega, gosia7122, kkisia, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf dobrą stroną jest to ze kiedyś będziesz miała synową. :-D

Aasiula, moremi, anna maria, Sabina, Elfik, kapturnica, BISCA, Mega, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja to chciałam napisać...
    Elfika, gratuluje synka :) zobaczysz, zakochasz sie po uszy i to bedzie synuś mamusi ;)
    Aasiula mi kiedyś znajoma mówiła ze płytę czyści płynem do szyb, nie wiem czy pomoże na taki brud

Mi test wyszedł w 12dpo, nie robiłam wcześniej. Cykle mam 33 dniowe a to był dzien 32.

moremi, MartaDidi, Elfik, kapturnica, caffe, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Pani Dagmara chyba odbyła korespondencyjny kurs Microsoftu do godz 18, bo udało się jej wysłać do mnie maila o 18.15...

Po moim Pappa, który kiedyś może opiszę, to że wynik jest prawidłowy to już pełnia szczęścia...:)

i dobrze, że dziecko zdrowe, bo co by Sabina zrobila z chorą dwójką?

Saba szykuj pokój...
    Jest fistach!!!!!!!!
    Elfi czujes się przytulona do mej bujnej piersi, nawet nie wiesz jak się cieszę, że SYNEK jest zdrowy <3

moremi, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, anna maria, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I z piegami
    :)
    Zawsze mogloby byc gorzej. Np. czarnoskóry rudy piegus ;-)

Elfik, my w planach dom na wsi mamy, a szkoła jaką tylko będzie chciał. Na łapówkę za Oxford nas co prawda nie stać, ale moze do tego czasu coś zaoszczedzimy ;-)

Aasiula, kapturnica, anna maria, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A druga dobra strona jest taka, ze nawet babcia go w róż i falbanki nie ubierze ;-)

macduska, Aasiula, kapturnica, anna maria, Mega, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zmartwię Cię ale niestety nie.

Głównie cerujesz spodnie, opatrujesz rozbite kolana, robisz pajęczynę z nici na klatce schodowej, budujesz wulkan z masy solnej a na wyższym lewelu z zapałek i saletry, wycinasz drzwi do setki garaży z kartonowych pudeł, robisz karabiny z drewna, wymieniasz koła w plasikowych samochodach, wyciągasz drzazgi z dłoni, przyszywasz łaty, guziki ...
    szukasz czapek i rękawic w szatniach, świecisz oczami przed panią bo pisze jak kura pazurem...
    myjesz z warstwy błota bo postanowił sobie zrobić kąpiel w kałuży, myjesz z kurzu bo bawił się na polnej drodze, wymiatasz z domu tonę piasku którą przyniósł z piaskownicy w kieszeniach,

poza tym sama radośc ;-D

kochana, ale ja mam nadzieję to wszystko z mą córka robić!
    Pajęczyny super, wulkany - rewelacja, domy z kartonu - świetnie!

szyć nie umiem, trudno a z brudem jestem za pan brat, bo brudne dziecko to szczęsliwe dziecko! :)

moja córka wczoraj co prawda nazwała się mała ksiezniczką, a mnie duża ksiezniczką, ale bidula ostatnio długo chorowała, z osłabienia może..;)

Sabina, macduska, moremi, Aasiula, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie wiem, jak mozna nie chciec chlopaka! ;)

jak Sabcia zmieni zdanie, to ja biore! Jak bedzie rudy, to najwyzej bedziemy farbowac!

Sabina, macduska, moremi, Aasiula, Elfik, kapturnica, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zawsze mogloby byc gorzej. Np. czarnoskóry rudy piegus ;-)

Elfik, my w planach dom na wsi mamy, a szkoła jaką tylko będzie chciał. Na łapówkę za Oxford nas co prawda nie stać, ale moze do tego czasu coś zaoszczedzimy ;-)
    I miałby na imię Bogdan lub Leszek ;-)
    Obu imionam szczerze nie znoszę!

MartaDidi, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

K... Macduska, jakbyś chciała dorobić, to nie bierz fuchy w telefonie zaufania proszę..

już wyślij tam heretyczkę, może jednak jakiś nie skoczy....

Sabina, macduska, moremi, kapturnica, Heretyczka, BISCA, Mega, gosia7122, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 8189 8190 8191 8192 8193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ