35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:może Niuta jeszcze coś doda od siebie
hahahahahahahahaaa
Cometa espeszali for ju - opisywać mi się nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 14:11
ania.g, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyania.g wrote:Macdu a ile wcześniej robisz te mazurki? W sensie ile mogą stać?
Ja robię w czwartek, konczę w piątek, ale to ze względu na czas wolny. Stoją do tygodnia nawet.
Pomarańczowy i daktylowy krócej bo mogą plesnieć.
Zeby przyspieszyc prace można duuużo wczesniej zagnieść kruche ciasto na spody, upiec je, a przed świętami tylko zrobić masę i ozdobić.Aasiula, ania.g, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Cometa espeszali for ju - opisywać mi się nie chce
Podoba mi sie.
Hera tez ma przystojniaka - pokazywala kiedys Mareczka zdjeciu - tak jaby droga polna, on w czapie, chyba dluzsze wlosy i lekko zarosniety. Mi sie na tym zdjeciu podobal.
Dopiero teraz doczytalam ze wczoraj ciepla krew sie lała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 12:06
Niuta, Aasiula, anna maria, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki, pokazałam mojemu i mówi: to z misji ze strzelnicy.
no i jak ja mam teraz powiedzieć na głos, ze to jednak nie mój? tylko mundur taki właśnie wyprałamto gdzie on chodzi jak wychodzi?
do pracy?! hehehehee
I w takim razie gdzie jest mój?
Powiedział że do sanatorium jedzie...
Niby....
SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Obecna
Ja teraz na zajęcia zaoczne się przeniosłam
Skończyło się leżenie i patrzenie jak mały się bawi. Teraz albo mi ucieka do kuchni lub łazienki, albo musimy chodzić bo on już chce.
W ogóle to podnosi się już sam i staje na nogach. Czyli zaczyna się zabawa...
Pozdrawiam wszystkieSolarPolar, gretka, Reni, Aasiula, Heretyczka, macduska, dorbie, Sabina, anna maria, kkisia, Parka, Mega, Dziobak, BISCA, Bozia3, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Obecna
Ja teraz na zajęcia zaoczne się przeniosłam
Skończyło się leżenie i patrzenie jak mały się bawi. Teraz albo mi ucieka do kuchni lub łazienki, albo musimy chodzić bo on już chce.
W ogóle to podnosi się już sam i staje na nogach. Czyli zaczyna się zabawa...
Pozdrawiam wszystkiecaffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny