35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:może Niuta jeszcze coś doda od siebie

hahahahahahahahaaa
Cometa espeszali for ju - opisywać mi się nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 14:11
ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyania.g wrote:Macdu a ile wcześniej robisz te mazurki? W sensie ile mogą stać?
Ja robię w czwartek, konczę w piątek, ale to ze względu na czas wolny. Stoją do tygodnia nawet.
Pomarańczowy i daktylowy krócej bo mogą plesnieć.
Zeby przyspieszyc prace można duuużo wczesniej zagnieść kruche ciasto na spody, upiec je, a przed świętami tylko zrobić masę i ozdobić.
Aasiula, ania.g, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Cometa espeszali for ju - opisywać mi się nie chce

Podoba mi sie.
Hera tez ma przystojniaka - pokazywala kiedys Mareczka zdjeciu - tak jaby droga polna, on w czapie, chyba dluzsze wlosy i lekko zarosniety. Mi sie na tym zdjeciu podobal.
Dopiero teraz doczytalam ze wczoraj ciepla krew sie lała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 12:06
Niuta, Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki, pokazałam mojemu i mówi: to z misji ze strzelnicy.
no i jak ja mam teraz powiedzieć na głos, ze to jednak nie mój? tylko mundur taki właśnie wyprałam
to gdzie on chodzi jak wychodzi?
do pracy?! hehehehee
I w takim razie gdzie jest mój?
Powiedział że do sanatorium jedzie...
Niby....
SolarPolar, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Obecna

Ja teraz na zajęcia zaoczne się przeniosłam
Skończyło się leżenie i patrzenie jak mały się bawi. Teraz albo mi ucieka do kuchni lub łazienki, albo musimy chodzić bo on już chce.
W ogóle to podnosi się już sam i staje na nogach. Czyli zaczyna się zabawa...
Pozdrawiam wszystkie
SolarPolar, gretka, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Parka, Mega, Dziobak, BISCA, Bozia3, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
tak Ci wszystkie zazdrościły
no nic, ja też wierzę
, że będzie ok
Dziobak wrote:Pani pije do mnie cos czuje.
Ale i u mnie jeszcze bedzie ok.
nick nieaktualny, Mega, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak Ci wszystkie zazdrościły
- chmmmmmm....... Ja nie.
no nic, ja też wierzę
, że będzie ok - tez mam taka nadzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 13:11
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Czyli poprawiasz kondycje.caffe wrote:Obecna

Ja teraz na zajęcia zaoczne się przeniosłam
Skończyło się leżenie i patrzenie jak mały się bawi. Teraz albo mi ucieka do kuchni lub łazienki, albo musimy chodzić bo on już chce.
W ogóle to podnosi się już sam i staje na nogach. Czyli zaczyna się zabawa...
Pozdrawiam wszystkie
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny