35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna mam nadzieję, że odpowiedzi Cię nie rozczarowały
jak widzsz możesz na nas polegać, jesteśmy konkretne i fachowe, jak każdy Napoleon w Tworkach
Ps. Ja mierze dowcipnie, nigdy ni miałam tak niskiej tempki.Reni, Luna76, macduska, Simba, malgos741, Elfik, kkisia, gosia7122, Bozia3, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
wiem, wiem przerobiłam każdy temat
jest moc co?
AhahaSolarPolar wrote:Zmienilam dla proby srodek komunkacji - pociag - Reni to jest dopiero smrod!!!Sabina, SolarPolar, kkisia, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Teraz już po ptakach
Mierz pod pachą ale włosy wykarczuj
A od nowego w paszczyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:31
Sabina, SolarPolar, Simba, malgos741, kkisia, moremi, gosia7122, Bozia3, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Tempkę mierzę, pod pachą, ze względu na to, że "dowcipnie" jestem dość podatna na grzyby i inne paskudztwa. A co, to źle?
Luna76, BISCA, Aasiula, SolarPolar, Arwena, kkisia, moremi, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Luna w mierzeniu tempki chodzi o to ,ze nalezy mierzyc temperature blon sluzowych czyli w ustach , dowpicznie lub do dupska A pod pacha nie ejst wiarygodna
Sabina, malgos741, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Kurna, budzę się o 6.30 wkładam termometr i śpię dalej... Zdarzyło się, że zapomniałam o nim... gorzej gdy zapomnę w piczcę, hehhehehee
przerobilam nie raz
kapturnica, Aasiula, malgos741, Elfik, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
To masz wyjaśnienie
może wylatałLuna76 wrote:Kurna, budzę się o 6.30 wkładam termometr i śpię dalej... Zdarzyło się, że zapomniałam o nim... gorzej gdy zapomnę w piczcę, hehheheheeSabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaką beke? Rozkminiamy różne opcjemamatrojki80 wrote:Ale wredne jesteście, dziewczyna się poważnie pyta, a Wy jak zwykle sobie bekę kręcicie... fuuuj.
malgos741, kkisia, moremi, gosia7122, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia tez kochala poranny sen z termometrem w cipce. Mierz pod pacha a dla wiedzy zaraz po tym w buzi - zapisuj temp w notatkach i potem porownasz a od nastepnego zacznij mierzyc w sluzach - masz 3 opcje ktore podala kapta b- c - d!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:50
Sabina, kapturnica, malgos741, Simba, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny