35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no przecież Wacia pisała jakiś czas temu, że jej facet do domu poprzynosił królicze truchła i ona się zabierała za przyrządzanie królików.
obie macie pały za nieuważanie na lekcjach.
piszę wniosek o urlop dla Pani.macduska, kapturnica, Sabina, malgos741, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
daj dzienniczek za zwracanie uwagi!
nie pisała, że nogi są oddzielnie!
ComeToMeBaby wrote:no przecież Wacia pisała jakiś czas temu, że jej facet do domu poprzynosił królicze truchła i ona się zabierała za przyrządzanie królików.
obie macie pały za nieuważanie na lekcjach.
piszę wniosek o urlop dla Pani.macduska, BISCA, Simba, Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
ja zawsze żałuję jak muszę ptaka spożyć
poza tym nikt im wcześniej nóg nie kradnie!macduska wrote:Świnie też miewaja plany ale jakos nikt ich nie żałuje, albo kury...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 14:32
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja zawsze żałuję jak muszę ptaka spożyć
poza tym nikt im wcześniej nóg nie kradnie!
Reni, Reni a gdzie napisałam, ze wczesniej?
To Twoja chora wyobraźnia sobie dośpiewała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 14:34
kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Moremi,dasz radę. Ja robiłam sobie sama zastrzyki w brzuch bo bym się bardziej bała jakby ktoś miał to zrobić. Najgorej było przed pierwszym razem bo nie wiedziałam czego się spodziewać i czałam się z 15 min.
Zaraz mnie mama do koleżanki zawiezie, a później mąż będzie robił.Reni, Heretyczka, Aasiula, Sabina, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Moremi, u mnie również mąż dostąpił zaszczytu..
z tych samych powodów co powyżej..
po miesiącu już mu to nie robi zupełnie..
tzn robi coraz lepiej, mniej boli, natomiast niedługo to będzie mnie walił igłą jak rąbankę z pół metra..
dobrze, że nie pali, bo by miał peta w zębach, taki wyluzowany...
ja nie tak bardzo..
a jak się nazywa ta mieszanka clexane z acardem, bo ja biorę osbno?
Osobno, jak najbardziej osobno. Chodzi o to, że bierze się i acard i clexane (w odstępie kilku godzin).Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny