35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no przecież Wacia pisała jakiś czas temu, że jej facet do domu poprzynosił królicze truchła i ona się zabierała za przyrządzanie królików.
obie macie pały za nieuważanie na lekcjach.
piszę wniosek o urlop dla Pani.
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
daj dzienniczek za zwracanie uwagi!
nie pisała, że nogi są oddzielnie!
ComeToMeBaby wrote:no przecież Wacia pisała jakiś czas temu, że jej facet do domu poprzynosił królicze truchła i ona się zabierała za przyrządzanie królików.
obie macie pały za nieuważanie na lekcjach.
piszę wniosek o urlop dla Pani.
nick nieaktualny, BISCA, Simba, Aasiula, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
ja zawsze żałuję jak muszę ptaka spożyć
poza tym nikt im wcześniej nóg nie kradnie!macduska wrote:Świnie też miewaja plany ale jakos nikt ich nie żałuje, albo kury...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 14:32
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja zawsze żałuję jak muszę ptaka spożyć
poza tym nikt im wcześniej nóg nie kradnie!
Reni, Reni a gdzie napisałam, ze wczesniej?
To Twoja chora wyobraźnia sobie dośpiewała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 14:34
kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, nie, nie! Boję sięania.g wrote:Moremi,dasz radę. Ja robiłam sobie sama zastrzyki w brzuch bo bym się bardziej bała jakby ktoś miał to zrobić. Najgorej było przed pierwszym razem bo nie wiedziałam czego się spodziewać i czałam się z 15 min.

Zaraz mnie mama do koleżanki zawiezie, a później mąż będzie robił.
Reni, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przypuszczam, że u mnie tak samo będzie robił rąbankęElfik wrote:Moremi, u mnie również mąż dostąpił zaszczytu..
z tych samych powodów co powyżej..
po miesiącu już mu to nie robi zupełnie..
tzn robi coraz lepiej, mniej boli, natomiast niedługo to będzie mnie walił igłą jak rąbankę z pół metra..
dobrze, że nie pali, bo by miał peta w zębach, taki wyluzowany...
ja nie tak bardzo..
a jak się nazywa ta mieszanka clexane z acardem, bo ja biorę osbno?
Osobno, jak najbardziej osobno. Chodzi o to, że bierze się i acard i clexane (w odstępie kilku godzin).
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak sie z dzieckiem tanczy zaraz po posilku, to dziecko wymiotuje. Proste nie?
Chyba dam sobie medal
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Aasiula, Krakonka, nick nieaktualny, anna maria, BISCA, malgos741, Elfik, Bozia3, paszczakin, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny