35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wolno Ci zapowiadac pogody ,bo ja juz to robieBISCA wrote:Ok, doczytalam
Witam nowa kolezanke. Jak chcez sie tu rozgoscic, to musisz wrzucic jakis fajny awatar, powiedzic czy masz duze cycki, ustosunkowac sie do teori o misiu puchatku, wypowiedziec sie na temat kup oraz wiedz,ze tutaj sie nie uzywa zdrobnien.Powinnas rowniez podlizywac sie Pani od czasu do czasu, spowiadac sie u ksiendza Andzeja i stanac w kolejce po ciaze.
Eniting els ?
Sabina, Reni, Simba, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Zofia8, SolarPolar, gosia7122, BISCA, Aasiula, Bozia3, moremi, paszczakin, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
wiem, że się zakwalifikowałam
w pt wizyta rejestracyjna - mają mi wszystko wytłumaczyć
normalnie czuje się jak zielony dziewic!Sabina wrote:Reni to jeszcze nie wiesz jak to będzie u Was przebiegało? Wiadomo tylko że najpóźniej w maju 2015 będziesz w ciąży?Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wiem, że się zakwalifikowałam
w pt wizyta rejestracyjna - mają mi wszystko wytłumaczyć
normalnie czuje się jak zielony dziewic!Reni lubi tę wiadomość
-
nie nie nie musiałam zrobić badania krwi: hormony, amh i na obecność obcych w organiźmie, mąż również czy jego ex go nie skaziła i takie tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 15:58
Sabina, Arwena, kkisia, malgos741, Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam do Was pytanie: czy którejś z Was spada temp. w cyklu do 35 st.C? Udostępniłam wykres, czy miała któraś z Was tak porypany? O czym to może świadczyć?
B ) o tym ze ci sie termometr spierdolil
C) o niczymWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:04
SolarPolar, Sabina, Luna76, BISCA, Reni, Aasiula, malgos741, kkisia, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam do Was pytanie: czy którejś z Was spada temp. w cyklu do 35 st.C? Udostępniłam wykres, czy miała któraś z Was tak porypany? O czym to może świadczyć?Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oplulam bolognese, kto to teraz bedzie jadl?
Przyznaje, ze dostarczacie mi bajecznej rozrywki. Bije sie i kajam w piersi ( male btw).
Wasze posty wymiataja. Czytam od dawna jak i sie staram. Wiekowo sie lapie. Obiecuje cos dorzucic od siebie.
Awatar zrobie w domu bo w tel. to nie to.
Ech i teraz bede musiala sie udzielac.
Witam wszystkie panie serdecznie.Sabina, SolarPolar, Arwena, Simba, macduska, ania.g, gosia7122, Luna76, BISCA, Reni, Aasiula, Zofia8, malgos741, Elfik, Bozia3, kkisia, gretka, gretka, gretka, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Parka, megan8, Mega, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:A) o tym ze ci sie szybko zarodek zagniezdza
B ) o tym ze ci sie termometr spierdolil
C) o niczym
a) o zarodku nie ma mowy, bo nie było owulacji
b) termometr jest git, bo sprawdzony - z nowa baterią
c) jak o niczym!? normalny człek nie ma 35 st. C!!!!!!!gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:a) o zarodku nie ma mowy, bo nie było owulacji
b) termometr jest git, bo sprawdzony - z nowa baterią
c) jak o niczym!? normalny człek nie ma 35 st. C!!!!!!!
Ad.c Stąd można wysnuć wniosek, że nie jesteś normalna.Sabina, Luna76, malgos741, Simba, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Tempkę mierzę, pod pachą, ze względu na to, że "dowcipnie" jestem dość podatna na grzyby i inne paskudztwa. A co, to źle?
Luna76, Sabina, moremi lubią tę wiadomość