35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Czy lubię?
Mam wrażenie, że jak łazienka nie jest wypucowana, to w domu jest brudnochoć może przesadzam
To ja mam podobnie tylko z szafą ubraniową. Jak nie jest równo poukładane to nie mogę funkcjonować.Sabina, kicia 123, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Idę poćwiczyć
mamy fajnego trenera fitness... ciacho, palce lizać. Wszystkie w niego wlampione, z językiem po pasLuna76, Zofia8, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj byly juz 2 nowe Magdalena i ta co prawdopodobnie chciala mi sie wpierdolic do prognozy pogody ;-)a swoja droga one tak jak szybko przychodza tak szybko odchodza,dlaczego ?macduska wrote:Ciekawe czy nasza nowa Madalen się jeszcze pojawi.
Ciekawe swoja droga ile jest jeszcze takich partyzantek czytajacych zza krzaka,kapturnica, MartaDidi, macduska, Simba, Sabina, kkisia, Aasiula, gosia7122, moremi, Bozia3, paszczakin, Luna76, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj dostalam propozycje reklamy w dodatku do Newsweeka... Hahaha... pol strony 7000 netto i hahaha 12000 za strone netto... Po rabatach... Hahaha...
Simba, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ale Ci sie za raz dostanie. Na tym forum nie chwali sie wygladu swojego mezczyzny (oczko)
Mojego już widziały. Normalny jest. Nacisk w mojej wypowiedzi był na trenara fitnes a nie na ciacho.Sabina, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość