35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:co tu taka cisza? wszystkie film w tv ogladaja ,czy jak?
Zostaje mi lapek i forum. Tylko forum gdzieś polazłoAasiula, Simba, macduska, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja nie mogę wyjść z pokoju, bo córka zasnęła. A że jeszcze nie wyzdrowiała, to zdarza się jej tak kaszleć przez sen, że aż wymiotuje. Musze jej pilnować.
Zostaje mi lapek i forum. Tylko forum gdzieś polazłoSabina, Aasiula, kkisia, MartaDidi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja nie mogę wyjść z pokoju, bo córka zasnęła. A że jeszcze nie wyzdrowiała, to zdarza się jej tak kaszleć przez sen, że aż wymiotuje. Musze jej pilnować.
Zostaje mi lapek i forum. Tylko forum gdzieś polazło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też jestem na forum. Zerkam z nadzieją, że ktoś sie odezwie. Nie będe już gadać do siebie bo szpital psychiatryczny niedaleko... Jeczcze kto zgłosi...
Sabina, Magda*, Aasiula, gosia7122, kkisia, MartaDidi, Simba, malgos741, paszczakin, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie,naprawde się ciesze że ta pierwsza wizyta juz za nami,caly wywiad,opowiadanie o tym co bylo wcześniej.Naprawde sie ciesze bo fajna połozna mi się trafiła i w podobnym wieku,a nie jakaś 20 latka
na i mamy do niej pięć minut spacerkiem
dorbie, Sabina, gosia7122, Zofia8, moremi, macduska, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny