35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mogę wyjść z pokoju, bo córka zasnęła. A że jeszcze nie wyzdrowiała, to zdarza się jej tak kaszleć przez sen, że aż wymiotuje. Musze jej pilnować.Magda* wrote:co tu taka cisza? wszystkie film w tv ogladaja ,czy jak?
Zostaje mi lapek i forum. Tylko forum gdzieś polazło
Aasiula, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem jednym okiem, ale zaraz ide twixy kapac.Sabina wrote:Ja nie mogę wyjść z pokoju, bo córka zasnęła. A że jeszcze nie wyzdrowiała, to zdarza się jej tak kaszleć przez sen, że aż wymiotuje. Musze jej pilnować.
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojej ,oby jej sie jak najszybciej poprawiło,a w jakim wieku masz córkę?Sabina wrote:Ja nie mogę wyjść z pokoju, bo córka zasnęła. A że jeszcze nie wyzdrowiała, to zdarza się jej tak kaszleć przez sen, że aż wymiotuje. Musze jej pilnować.
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja jestem jednym okiem, ale zaraz ide twixy kapac.
To ile Ty masz oczu?
Po jednym na każdego z Twixów i jedna na forum- mi wychodzi trzy. jakby nie liczyć.
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Simba, paszczakin, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też jestem na forum. Zerkam z nadzieją, że ktoś sie odezwie. Nie będe już gadać do siebie bo szpital psychiatryczny niedaleko... Jeczcze kto zgłosi...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, nick nieaktualny, MartaDidi, Simba, malgos741, paszczakin, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie,naprawde się ciesze że ta pierwsza wizyta juz za nami,caly wywiad,opowiadanie o tym co bylo wcześniej.Naprawde sie ciesze bo fajna połozna mi się trafiła i w podobnym wieku,a nie jakaś 20 latka
na i mamy do niej pięć minut spacerkiem
nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Zofia8, moremi, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny