35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Podglądałam dziś tylko co u Was bo dzień bardzo aktywny. Witam nową koleżankę, gdzieś mi tam przemknęła ale już nie doczytałam czy dostała standardowy zestaw pytań
Moja starsza córka zrobiła dziś mega postęp. Poszła na dzień otwarty do technikum o którym marzy. Strasznie jest zajarana nową szkołą a ja tym że wyszła do ludzi i dobrze się poczuła. Jutro kolejny krok, wycieczka szkolna.
mamatrojki80, Zofia8, Arwena, malgos741, Aasiula, peppapig, Reni, gretka, macduska, MartaDidi, Heretyczka, Sabina, moremi, Luna76, BISCA, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Parka, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Jeszcze tylko dodam, ze ja robilam... PAPPa moj ginek odradzal- odchodzi sie powoli od tego badania...nie jest miarodajne... Jak Nifty wyjdzie nie tak- wtedy kieruja na amnio...
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i sie zaczelo.....a mianowicie robi sie to i owo aby dzidzie miec. Drogie Panie czy mozecie zerknac na moj wykres? ja juz jestem zakrecona, owulki nie pokazuje, temperatury jak na jakims ekg a w dodatku mnie w podbrzuszu dzisiaj pobolewa a to kluje i troche w szyjce tez ...nic tragicznego lecz przeszkadza troszke.
[img]http:[/img] -
Reni wrote:Teraz już po ptakach
Mierz pod pachą ale włosy wykarczuj
A od nowego w paszczy
ja sie na zadne termometry (gdziekolwiek) nie pisze!
malgos741, Zofia8, Aasiula, Luna76, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja przekręciłam ręcznie przez maszynkę 20 kg mięsa. Nie czuję kręgosłupa,a raczej odwrotnie czuję go aż za bardzo.
o matko bosko Duska litosci dla siebie nie ma- czemuz nie masz elektrycznej? my dzis zakupilismy miecho na biala kielbase, bedziemy robic w weekend
moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabbcia a teraz przetłumacz na nasze..Nijak nie moge czesci zatrybic
to Kapta masz potwierdzenie kolejne, ze ciaza robi bydyn.. Bo jeszcze niedawno przez internet mi Suzie naprawiałasAasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Czy lubię?
Mam wrażenie, że jak łazienka nie jest wypucowana, to w domu jest brudnochoć może przesadzam
O Sabinka, siostro.. Bedziesz ze mna wanny podpalac jak Bursztynowa tesciowa?macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To ja mam podobnie tylko z szafą ubraniową. Jak nie jest równo poukładane to nie mogę funkcjonować.
A to to u mnie funkcjonuje baardzo dobrze. Mam szafe ubraniowa w szafie, na suszarkach, na komodzie, na wieszakach na szafie, na kanapie, na drapaku, a ostatnio jeszcze na lozeczku dzieciecym..mamatrojki80, macduska, Aasiula, kkisia, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Tak, ale jeszcze uszczesliwiam kobiety- medycyna estetyczna... Moze faktycznie tu na cala strone sie wstzrele, za darmoche...
oooo, ooooooo! jak dochtor Szczyt?Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Ja mierzyłam takim:
https://www.mall.pl/termometry/microlife-nc100?gclid=CMHHqtzxwcQCFaHVcgodxxcAow
to chyba źle robiłam:(
No przecież nie napisałam, że ten mój jest tylko właściwyale Ten Twój to chyba się nie nada... zwykły w aptece sobie kup.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 22:08
moremi, ola_35, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:jo,położna i to mi sie podoba ,bo ona jest z toba od początku do narodzin,ale na gina tez mozesz liczyć
ah no i usg czy inne badania robione są w innym punkcie który współpracuje z daną położną
faken, a ja w zyciu poloznej nie widzialam.. Simba, czy w szpitalu przy porodzie sa polozne?Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o matko bosko Duska litosci dla siebie nie ma- czemuz nie masz elektrycznej? my dzis zakupilismy miecho na biala kielbase, bedziemy robic w weekend
Mam, tylko kiełbasę z tej ilości mięsa w elektrycznej robilibyśmy 2 dni. Ma słabe moce przerobowe.paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość