35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:wiecie,naprawde się ciesze że ta pierwsza wizyta juz za nami,caly wywiad,opowiadanie o tym co bylo wcześniej.Naprawde sie ciesze bo fajna połozna mi się trafiła i w podobnym wieku,a nie jakaś 20 latka
na i mamy do niej pięć minut spacerkiem
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyah,no i powiedziala ze pogada z ginem jeszcze o mnie ,bo chyba zasługuje na specjalne względy z powodu wieku i innych takich
powiedziala też że szczegolnie uwaznie się przyjżą serduszku na usg ze wględu na moja poprzednią ciążę.Aasiula, Sabina, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A w Niderlanach położna ciąze prowadzi głownie, prawda? Kiedyś miałam koleżankę, no z 10 lat temu...
ah no i usg czy inne badania robione są w innym punkcie który współpracuje z daną położną
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:jo,położna i to mi sie podoba ,bo ona jest z toba od początku do narodzin,ale na gina tez mozesz liczyć
ah no i usg czy inne badania robione są w innym punkcie który współpracuje z daną położną
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:no i zobaczymy jak wyjdzie combinatietest tj PAPP-A,USG przezierności
jak wyniki bedą niepokojące to mozge potem to NIFTY zrobić,ale drogie to cholerstwo 600 czy 700 euroMagda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spadam... Kiepsko sie czuje... Zadnego pozytku tu ze mnie nie ma... Glowa kolejny dzien mi napieprza i cos mnie rozbiera- nie moj facet, niestety, acz szkoda...Asiula, jeszcze Starego Tobie ta tajemnicza jelitowka zetnie...Dobrej nocki...
Simba, Sabina, Aasiula, moremi, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
dorbie wrote:U nas to samo się roni, a Nifty kosztuje tyle samo 2500zł
kapturnica lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę