35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dzisiaj byly juz 2 nowe Magdalena i ta co prawdopodobnie chciala mi sie wpierdolic do prognozy pogody ;-)a swoja droga one tak jak szybko przychodza tak szybko odchodza,dlaczego ?
a co za urodzaj?
Lecę czytać jeszcze raz bo dostanę pałę za nieuwazanie i tak juz zarobiłam uwagę od pani.anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosiu my juz byli dziś
sympatycznie było,E zestresowany,jateż trochu stresa mialam ale jak juz sie rozgaliśmy to fajnie było,na razie wywiad zebrała ,za tydzień usg,a na usg juz się umówimy na cobinatie test tj PAPPA i usg przeziernosci i HCGSabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Dzisiaj dostalam propozycje reklamy w dodatku do Newsweeka... Hahaha... pol strony 7000 netto i hahaha 12000 za strone netto... Po rabatach... Hahaha...
A jak juz dotra, to im wyjasnisz dlaczego przed ciaza trzeba wyleczyc zeby
Zaraz zaraz, jestes stomatologiem, czy mi sie cos pieprzy? No w kazdym razie - jak juz przyjda to sie dopasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:39
MartaDidi, Aasiula, Sabina, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzisiaj byly juz 2 nowe Magdalena i ta co prawdopodobnie chciala mi sie wpierdolic do prognozy pogody ;-)a swoja droga one tak jak szybko przychodza tak szybko odchodza,dlaczego ?
MartaDidi, anna maria, Reni, Aasiula, Sabina, moremi, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tu wrzuc - bedzie za darmoche i skutecznosc pewnie wieksza - napiszemy tylko ze to 100% skuteczna usluga leczenie nieplodnosci. Zobaczysz ile chetnych bedzie
A jak juz dotra, to im wyjasnich dlaczego przed ciaza trzeba wyleczyc zeby
Zaraz zaraz, jestes stmatologiem, czy mi sie cos pieprzy? No w kazdym razie - jak juz przyjda to sie dopasuje
Marta prawie jak gin- ma fotel, i zagląda w otwór człowiekowi- tylko nie z tej strony- ale to szczegół.MartaDidi, Aasiula, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPYTALAM CZY SERDUSZKA MOGE POSŁUCHAĆ,to mi powiedziała ze dopiero od 12 tygodnia mozna usłyszeć.Po tym z Egadaliśmy ze to może takie antyczne sprzęty w tych niderlandach mają
anna maria, Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, dorbie, gosia7122, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tu wrzuc - bedzie za darmoche i skutecznosc pewnie wieksza - napiszemy tylko ze to "100% skuteczna usluga leczenia nieplodnosci". Zobaczysz ile chetnych bedzie
A jak juz dotra, to im wyjasnich dlaczego przed ciaza trzeba wyleczyc zeby
Zaraz zaraz, jestes stomatologiem, czy mi sie cos pieprzy? No w kazdym razie - jak juz przyjda to sie dopasujeAasiula, Sabina, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
macduska wrote:Marta prawie jak gin- ma fotel, i zagląda w otwór człowiekowi- tylko nie z tej strony- ale to szczegół.
macduska, Simba, Aasiula, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nie wiem dlaczego ,przeciez tu nie ma klotni,nasmiewania sie ,dopierdalania itp...Simba wrote:Bo sie bojo
MartaDidi, macduska, Arwena, Simba, Reni, mamatrojki80, Magda*, kkisia, Aasiula, Sabina, gosia7122, Bozia3, paszczakin, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Zosiu my juz byli dziś
sympatycznie było,E zestresowany,jateż trochu stresa mialam ale jak juz sie rozgaliśmy to fajnie było,na razie wywiad zebrała ,za tydzień usg,a na usg juz się umówimy na cobinatie test tj PAPPA i usg przeziernosci i HCG
A pobrali Ci krew ?Zofia8
-
macduska wrote:Marta prawie jak gin- ma fotel, i zagląda w otwór człowiekowi- tylko nie z tej strony- ale to szczegół.
a propos..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8bbd67a814a.jpgmacduska, MartaDidi, kkisia, Aasiula, Sabina, Simba, moremi, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a propos..
a propos 2.
Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Sabina, kapturnica, gosia7122, moremi, Bozia3, paszczakin, Luna76, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no laski- nadrobiłam.
zadziwiająco szybko.
ale zmartwię was- nie posiedzę tu za długo bo znów dzisiaj ziewam jak szalona. chyba pójdę się przekimać. jakieś przesilenie wiosenne, czy co?...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHm, ktoś nam foruma podmienił, czy jak?
Gdzie reszta świata, się pytam?
Ciekawe czy Burszta żyw, może Bozia coś wie...
Marta w Twoim zawodzie rzeczywiście wiele podobieństw do gina, i tu i tu możesz znaleźć plemnioryAasiula, Zofia8, macduska, kkisia, moremi, MartaDidi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość