WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzisiaj byly juz 2 nowe Magdalena i ta co prawdopodobnie chciala mi sie wpierdolic do prognozy pogody ;-)a swoja droga one tak jak szybko przychodza tak szybko odchodza,dlaczego ?
    DWIE???
    a co za urodzaj?

Lecę czytać jeszcze raz bo dostanę pałę za nieuwazanie i tak juz zarobiłam uwagę od pani.

anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu my juz byli dziś
    sympatycznie było,E zestresowany,jateż trochu stresa mialam ale jak juz sie rozgaliśmy to fajnie było,na razie wywiad zebrała ,za tydzień usg,a na usg juz się umówimy na cobinatie test tj PAPPA i usg przeziernosci i HCG

Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dzisiaj dostalam propozycje reklamy w dodatku do Newsweeka... Hahaha... pol strony 7000 netto i hahaha 12000 za strone netto... Po rabatach... Hahaha...
    Tu wrzuc - bedzie za darmoche i skutecznosc pewnie wieksza - napiszemy tylko ze to "100% skuteczna usluga leczenia nieplodnosci". Zobaczysz ile chetnych bedzie :) A jak juz dotra, to im wyjasnisz dlaczego przed ciaza trzeba wyleczyc zeby :)

Zaraz zaraz, jestes stomatologiem, czy mi sie cos pieprzy? No w kazdym razie - jak juz przyjda to sie dopasuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:39

MartaDidi, Aasiula, Sabina, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzisiaj byly juz 2 nowe Magdalena i ta co prawdopodobnie chciala mi sie wpierdolic do prognozy pogody ;-)a swoja droga one tak jak szybko przychodza tak szybko odchodza,dlaczego ?
    Bo sie bojo

MartaDidi, anna maria, Reni, Aasiula, Sabina, moremi, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tu wrzuc - bedzie za darmoche i skutecznosc pewnie wieksza - napiszemy tylko ze to 100% skuteczna usluga leczenie nieplodnosci. Zobaczysz ile chetnych bedzie :) A jak juz dotra, to im wyjasnich dlaczego przed ciaza trzeba wyleczyc zeby :)

Zaraz zaraz, jestes stmatologiem, czy mi sie cos pieprzy? No w kazdym razie - jak juz przyjda to sie dopasuje :)

Marta prawie jak gin- ma fotel, i zagląda w otwór człowiekowi- tylko nie z tej strony- ale to szczegół.

MartaDidi, Aasiula, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bo sie bojo

Niemożliwe- ostatnio tak spokojnie... nawet Hera ma jakiś słodko mdlący avatar i złagodnia.ła.

MartaDidi, Simba, Aasiula, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PYTALAM CZY SERDUSZKA MOGE POSŁUCHAĆ,to mi powiedziała ze dopiero od 12 tygodnia mozna usłyszeć.Po tym z Egadaliśmy ze to może takie antyczne sprzęty w tych niderlandach mają :D

anna maria, Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, dorbie, gosia7122, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tu wrzuc - bedzie za darmoche i skutecznosc pewnie wieksza - napiszemy tylko ze to "100% skuteczna usluga leczenia nieplodnosci". Zobaczysz ile chetnych bedzie :) A jak juz dotra, to im wyjasnich dlaczego przed ciaza trzeba wyleczyc zeby :)

Zaraz zaraz, jestes stomatologiem, czy mi sie cos pieprzy? No w kazdym razie - jak juz przyjda to sie dopasuje :)
    Tak, ale jeszcze uszczesliwiam kobiety- medycyna estetyczna... Moze faktycznie tu na cala strone sie wstzrele, za darmoche...

Aasiula, Sabina, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Marta prawie jak gin- ma fotel, i zagląda w otwór człowiekowi- tylko nie z tej strony- ale to szczegół.
    A czasami widoki i zapachy podobne...

macduska, Simba, Aasiula, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem dlaczego ,przeciez tu nie ma klotni,nasmiewania sie ,dopierdalania itp...
    Simba wrote:
    Bo sie bojo

MartaDidi, macduska, Arwena, Simba, Reni, mamatrojki80, Magda*, kkisia, Aasiula, Sabina, gosia7122, Bozia3, paszczakin, Luna76 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Zosiu my juz byli dziś
    sympatycznie było,E zestresowany,jateż trochu stresa mialam ale jak juz sie rozgaliśmy to fajnie było,na razie wywiad zebrała ,za tydzień usg,a na usg juz się umówimy na cobinatie test tj PAPPA i usg przeziernosci i HCG

A pobrali Ci krew ?

Zofia8
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

a propos..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8bbd67a814a.jpg

macduska, MartaDidi, kkisia, Aasiula, Sabina, Simba, moremi, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A czasami widoki i zapachy podobne...

Tylko lepiej żeby narzędzia sie nie pomyliły. :-/

MartaDidi, Aasiula, Sabina, moremi, BISCA, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a propos..

a propos 2.

Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
    Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?

Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Sabina, kapturnica, gosia7122, moremi, Bozia3, paszczakin, Luna76, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no laski- nadrobiłam.
    zadziwiająco szybko.

ale zmartwię was- nie posiedzę tu za długo bo znów dzisiaj ziewam jak szalona. chyba pójdę się przekimać. jakieś przesilenie wiosenne, czy co?...

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A pobrali Ci krew ?
    a dostalam skierowanie ,ale na pobranie to musze do szpitala ;)jedyne co zrobiła to mi cisnienie zmierzyła ;),ah jest idealne ;) 120/70

Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no laski- nadrobiłam.
    zadziwiająco szybko.

ale zmartwię was- nie posiedzę tu za długo bo znów dzisiaj ziewam jak szalona. chyba pójdę się przekimać. jakieś przesilenie wiosenne, czy co?...
    ja tez chyba zaraz spac pójde ;) :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu taka cisza? wszystkie film w tv ogladaja ,czy jak?

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie dokladnie badania Magdo?

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, ktoś nam foruma podmienił, czy jak?
    Gdzie reszta świata, się pytam?

Ciekawe czy Burszta żyw, może Bozia coś wie...

Marta w Twoim zawodzie rzeczywiście wiele podobieństw do gina, i tu i tu możesz znaleźć plemniory ;)

Aasiula, Zofia8, macduska, kkisia, moremi, MartaDidi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8259 8260 8261 8262 8263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ