35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Flaki mi się wywracają jak czytam takie stwierdzenia.
kapturnica, macduska, iwcia77, Simba, kkisia, Mega, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:jakie?
macduska, iwcia77, kapturnica, Simba, kkisia, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde a myslałam ,ze tylko mi
Macdulka jak tam ??
niedawno wróciłam od endo, mam receptę na Eutyrox i kartkę do rodzinnego z zaswiadczeniem że mam hashimoto do następnych recept, coby nie jeździć do endo co miesiącmoremi, kapturnica, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
No, doczytałam wszystko
Byłam u ginki na radach. Nic nie pękło (jeszcze się łudziłam w poniedziałek, że może), więc znów szansa na torbiel. Biorę duphaston.
Oświadczyłam gince, że nie idę od niej nigdzie (w poniedziałek też mówiłam, ale dzisiaj ostatecznie). A ona zdązyła skonsultować mój "przypadek" z kolegami i jest plan.
Badań robić nie muszę, bo te robiłam są ok. Biorę bromergon, jajka są (dzisiaj sprawdziłą w lewym, największy ma 9mm, więc pewnie na przyszły cykl będzie), rosną prawidłowo (przez 3 cykle robiła pomiary), więc problem w niepękaniu jest. I zaproponowała ovitrellę. (Tylko cena przeraża) W przyszłym cyklu idę na to. Powiedziała, że 3 cykle pod rząd mogę. A potem się zobaczy.
No i wydębiłam od niej to na "M". Co prawda wspominała, ze to na policyst., ale ja się uparłam, że widziałam też, że zapisują na pekanie - rzeczywiście czytałam, że to osłabia otoczkę i wspomaga. Mam brać 2x dziennie.
Teraz już jestem ofiacjalnie jak chodząca apteka:
Euthyrox, potem duphaston (od 15dc) to na M, w południe kwasy, coś na mózg, magnez też, bo mam skurcze i jeszcze ten prasteron, a wieczorem bromek i to na M. Plus glut.
Ale generalnie jestem na krótką chwilę zadowolona, bo przynajmniej jest plan, można działaćNo i ginka była jakas taka ludzka nawet
kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, Reni, Parka, kkisia, Arwena, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:O braku szczepień. Jakieś to durnomodne się zrobiło. Najwięcej przeciwników szczepień jest wśród tych, ktorych rodzice zaszczepili.
macduska, MartaDidi, moremi, Bozia3, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale,że podchodzily do in vitro?To raczej nie te z radykalnych im nie wolno korzystac z takich wynalazkow medycyny
no do in-vitro, w tej samej kolejce zesmy siedzialy..
to chyba tak jak Magda pisze- wolno im korzystac z tego na co maz pozwoli..moremi, kapturnica, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:chyba tak
ale nie martw sie ja jestem w polowie za nie szzepieniem
czytamy z Alojzem ksiazke Roberto Gava- pediatry i mozg sie nam lansuje
ze dzdjęciami chorych dzieci, powikłaniami po chorobach i statystyką umieralności!!!!iwcia77, moremi, Bozia3, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Leci
niedawno wróciłam od endo, mam receptę na Eutyrox i kartkę do rodzinnego z zaswiadczeniem że mam hashimoto do następnych recept, coby nie jeździć do endo co miesiąc -
ComeToMeBaby wrote:są zwolennicy i przeciwnicy szczepień.
ja jeszcze zdania na ten temat nie mam.ciezki i kontrowersyjny temat...chodzi o to ze ja nie dokonca jestem przekonana o sczepieniu dzieci przed ukonczeniem przez nich min 1 roku zycia..jak juz ich uklad immunologiczny bedzie dojrzalszy..
-
nick nieaktualny