SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No rano naszczalam i wyszedł cień cienia
    Jutro bede z ranca sikać i mam nadzieje ze wyjdzie juz bardziej wyraźna krecha ;)
    Asiula, kurcze, ale news! Trzymam kciuki a wrzuc jeszcze raz fote z rana, please...

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Mega jak tam w nowej pracy?? jestes na okresie probnym?
    Ma umowę do 22.06 :)
    Teraz chyba do soboty jest na szkoleniu i nie wiedzieć czemu, nie pisze z niego do nas ;). Przynajmniej by się nie nudziła :D

iwcia77, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie wiem o co chodzi. Ale wiem jedno, ze kazdy reaguje inaczej. Czasami przebywanie na forum kojarzy mi sie z masochizmem. Patrzenie na te Slodziaki, przesuwajace sie suwaczki, posty dotyczace kup, mdlosci itd. Rozumiem te, ktorym forum pomaga, ale rozumiem tez te, ktore po dramatycznym przezyciu, chca o tym zapomniec.

Też miewam tu odechciewajki czasem, jak słyszę tu o kolejnej ciąży. Nie z zadrości, tylko ze smutku i strachu. I nie, żebym się nie cieszyła z tych ciąż. Trudno to wyjaśnić, to taka ambiwalencja :)
    Ale wczoraj doszłam do wniosku, że przechodze do frakcji tej, co to twierdzą, że gorzej się przeżywa niepłodność bez dzieci, niż z kolejnym. Chyba rzeczywiście nie ma co porównywać.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Luna76, moremi, Zofia8, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Asiula, ja i tak podziwiam, ze nie probowalas robic 3,4 czy piatego testu ;-)
    Nic by to nie dalo ja pije codziennie bardzo duzo wody ,szkoda kasy na testy :)
    Jutro sikne :)

nick nieaktualny, Zofia8, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Asiula, kurcze, ale news! Trzymam kciuki a wrzuc jeszcze raz fote z rana, please...
    Martus ona jest caly czas ok 9 rano

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak to wyglada ze szczepieniami w polsce? tzn czy sa przez prawo nakazane jako oblig? i czy moga na lotnisku chciec ksiazeczke szczepien mojego Ivo? bo on jeszcze nie szczepiony ( bedzie ale pozniej). mozliwe ze za miesiac bedziemy sie do gdanskla wybierac i slyszalam ze mi dziecka nie wpuszcza do polandii bez szczepien..
    gdzie wogole moge takie informacje uzyskac?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nic by to nie dalo ja pije codziennie bardzo duzo wody ,szkoda kasy na testy :)
    Jutro sikne :)

Będę o 6.00.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    fajnie nie :)
    no i przy okazji Gdańsk ;D
    ;D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mieszkalam z tesciowa ta mielismy pania sprzatajaca , to Prawda jest wygoda.Sama zreszta jak zaczynalam kariere w DE to sprzatalam po chatach.
    mamatrojki80 wrote:
    a weź se... wszystko jest dla ludzi, ja sobie chwalę, a ta babka tez zadowolona bo ma kasę.

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Hej Laski... A dlaczego Twoja mama nie zalozy sobie konta walutowego? U mnie jest 40 zl za transakcje i 4 zl za prowadzenie konta... Spadam... Buziak
    Trochu drogo bo u nas za przesyl w bgż pobieraja nie całe 5jurków a prowadzenie konta walutowego jest za free 8)

MartaDidi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jak wyniki? Popuszczałaś dziś krew przecież

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Martus ona jest caly czas ok 9 rano
    Widze, znalazlam! Jest! Kurde, masz ta jelitowke swoja!!!

nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, anna maria, kapturnica, moremi, Zofia8, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki! Trzymajcie sie wszystkie zdrowo!

anna maria, iwcia77, kapturnica, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta priv
    :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jeśli ktoś w to wierzy.... w sumie jego sprawa.
    nie do końca...przez taka propagande wiele par moze pozostać na zawsze bezdzietnych

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie do końca...przez taka propagande wiele par moze pozostać na zawsze bezdzietnych

Na własne życzenie. Ja w to nie wnikam.

moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jak mieszkalam z tesciowa ta mielismy pania sprzatajaca , to Prawda jest wygoda.Sama zreszta jak zaczynalam kariere w DE to sprzatalam po chatach.

Ja miałam za starych dobrych czasów panie do sprzątania. Pierwsza była rewelacyjna, a potem spośród 9 tylko jedna super jakościowo, ale ona się znów czasowo nie wyrabiała. Lubiłam miec raz na tydzień czarodziejsko posprzatane na błysk :)
    Teraz też bym lubiła, ale chwilowo jestem bliżej najęcia się niż najęcia kogoś do pracy :) Ale jak się odbiję, to na pewno kogoś znajdę. Dla mnie mniej roboty i czasu na sprzątanie, więcej czasu na inne rzeczy - dzieci, męża, hobby, a też chętnie dam zarobić komuś. Poza tym nie znoszę sprzątać. Układać uwielbiam, ale sprzatanie to koszmar - poświęcasz czas, siły, a lada moment znów bajzel.

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dziewczyny jak to wyglada ze szczepieniami w polsce? tzn czy sa przez prawo nakazane jako oblig? i czy moga na lotnisku chciec ksiazeczke szczepien mojego Ivo? bo on jeszcze nie szczepiony ( bedzie ale pozniej). mozliwe ze za miesiac bedziemy sie do gdanskla wybierac i slyszalam ze mi dziecka nie wpuszcza do polandii bez szczepien..
    gdzie wogole moge takie informacje uzyskac?
    nie wiem jak to jest z niemowlakami ,ale nie sądze
    ja nie jestem zwolenniczką szczepień,granice przekraczalismy wielokrotnie i nigdy nie bylo problemu

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapta jak wyniki? Popuszczałaś dziś krew przecież
    eee to badania na nfz to bede znala w poniedzialek jak pojde do ginka na wizyte..A robilam morfologie , manez i mocz..Obawiam sie ,ze mocz kicha bo w nocy wstaje sikac nie am opcji przetrzymac za dlugo

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    nie wiem jak to jest z niemowlakami ,ale nie sądze
    ja nie jestem zwolenniczką szczepień,granice przekraczalismy wielokrotnie i nigdy nie bylo problemu

Flaki mi się wywracają jak czytam takie stwierdzenia.

moremi, kapturnica, paszczakin, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 8289 8290 8291 8292 8293 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ