X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No rano naszczalam i wyszedł cień cienia
    Jutro bede z ranca sikać i mam nadzieje ze wyjdzie juz bardziej wyraźna krecha ;)
    Asiula, kurcze, ale news! Trzymam kciuki a wrzuc jeszcze raz fote z rana, please...

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Mega jak tam w nowej pracy?? jestes na okresie probnym?
    Ma umowę do 22.06 :)
    Teraz chyba do soboty jest na szkoleniu i nie wiedzieć czemu, nie pisze z niego do nas ;). Przynajmniej by się nie nudziła :D

iwcia77, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie wiem o co chodzi. Ale wiem jedno, ze kazdy reaguje inaczej. Czasami przebywanie na forum kojarzy mi sie z masochizmem. Patrzenie na te Slodziaki, przesuwajace sie suwaczki, posty dotyczace kup, mdlosci itd. Rozumiem te, ktorym forum pomaga, ale rozumiem tez te, ktore po dramatycznym przezyciu, chca o tym zapomniec.

Też miewam tu odechciewajki czasem, jak słyszę tu o kolejnej ciąży. Nie z zadrości, tylko ze smutku i strachu. I nie, żebym się nie cieszyła z tych ciąż. Trudno to wyjaśnić, to taka ambiwalencja :)
    Ale wczoraj doszłam do wniosku, że przechodze do frakcji tej, co to twierdzą, że gorzej się przeżywa niepłodność bez dzieci, niż z kolejnym. Chyba rzeczywiście nie ma co porównywać.

mamatrojki80, Magda*, ComeToMeBaby, Luna76, moremi, Zofia8, Simba, kkisia, Arwena, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Asiula, ja i tak podziwiam, ze nie probowalas robic 3,4 czy piatego testu ;-)
    Nic by to nie dalo ja pije codziennie bardzo duzo wody ,szkoda kasy na testy :)
    Jutro sikne :)

mamatrojki80, Zofia8, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Asiula, kurcze, ale news! Trzymam kciuki a wrzuc jeszcze raz fote z rana, please...
    Martus ona jest caly czas ok 9 rano

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak to wyglada ze szczepieniami w polsce? tzn czy sa przez prawo nakazane jako oblig? i czy moga na lotnisku chciec ksiazeczke szczepien mojego Ivo? bo on jeszcze nie szczepiony ( bedzie ale pozniej). mozliwe ze za miesiac bedziemy sie do gdanskla wybierac i slyszalam ze mi dziecka nie wpuszcza do polandii bez szczepien..
    gdzie wogole moge takie informacje uzyskac?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nic by to nie dalo ja pije codziennie bardzo duzo wody ,szkoda kasy na testy :)
    Jutro sikne :)

Będę o 6.00.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    fajnie nie :)
    no i przy okazji Gdańsk ;D
    ;D

Magda* lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mieszkalam z tesciowa ta mielismy pania sprzatajaca , to Prawda jest wygoda.Sama zreszta jak zaczynalam kariere w DE to sprzatalam po chatach.
    mamatrojki80 wrote:
    a weź se... wszystko jest dla ludzi, ja sobie chwalę, a ta babka tez zadowolona bo ma kasę.

mamatrojki80, iwcia77, Magda*, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Hej Laski... A dlaczego Twoja mama nie zalozy sobie konta walutowego? U mnie jest 40 zl za transakcje i 4 zl za prowadzenie konta... Spadam... Buziak
    Trochu drogo bo u nas za przesyl w bgż pobieraja nie całe 5jurków a prowadzenie konta walutowego jest za free 8)

MartaDidi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jak wyniki? Popuszczałaś dziś krew przecież

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Martus ona jest caly czas ok 9 rano
    Widze, znalazlam! Jest! Kurde, masz ta jelitowke swoja!!!

Sabina, iwcia77, Aasiula, anna maria, kapturnica, moremi, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki! Trzymajcie sie wszystkie zdrowo!

anna maria, iwcia77, kapturnica, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta priv
    :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jeśli ktoś w to wierzy.... w sumie jego sprawa.
    nie do końca...przez taka propagande wiele par moze pozostać na zawsze bezdzietnych

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie do końca...przez taka propagande wiele par moze pozostać na zawsze bezdzietnych

Na własne życzenie. Ja w to nie wnikam.

moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jak mieszkalam z tesciowa ta mielismy pania sprzatajaca , to Prawda jest wygoda.Sama zreszta jak zaczynalam kariere w DE to sprzatalam po chatach.

Ja miałam za starych dobrych czasów panie do sprzątania. Pierwsza była rewelacyjna, a potem spośród 9 tylko jedna super jakościowo, ale ona się znów czasowo nie wyrabiała. Lubiłam miec raz na tydzień czarodziejsko posprzatane na błysk :)
    Teraz też bym lubiła, ale chwilowo jestem bliżej najęcia się niż najęcia kogoś do pracy :) Ale jak się odbiję, to na pewno kogoś znajdę. Dla mnie mniej roboty i czasu na sprzątanie, więcej czasu na inne rzeczy - dzieci, męża, hobby, a też chętnie dam zarobić komuś. Poza tym nie znoszę sprzątać. Układać uwielbiam, ale sprzatanie to koszmar - poświęcasz czas, siły, a lada moment znów bajzel.

mamatrojki80, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dziewczyny jak to wyglada ze szczepieniami w polsce? tzn czy sa przez prawo nakazane jako oblig? i czy moga na lotnisku chciec ksiazeczke szczepien mojego Ivo? bo on jeszcze nie szczepiony ( bedzie ale pozniej). mozliwe ze za miesiac bedziemy sie do gdanskla wybierac i slyszalam ze mi dziecka nie wpuszcza do polandii bez szczepien..
    gdzie wogole moge takie informacje uzyskac?
    nie wiem jak to jest z niemowlakami ,ale nie sądze
    ja nie jestem zwolenniczką szczepień,granice przekraczalismy wielokrotnie i nigdy nie bylo problemu

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapta jak wyniki? Popuszczałaś dziś krew przecież
    eee to badania na nfz to bede znala w poniedzialek jak pojde do ginka na wizyte..A robilam morfologie , manez i mocz..Obawiam sie ,ze mocz kicha bo w nocy wstaje sikac nie am opcji przetrzymac za dlugo

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    nie wiem jak to jest z niemowlakami ,ale nie sądze
    ja nie jestem zwolenniczką szczepień,granice przekraczalismy wielokrotnie i nigdy nie bylo problemu

Flaki mi się wywracają jak czytam takie stwierdzenia.

moremi, kapturnica, paszczakin, Simba, kkisia, Arwena, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 8289 8290 8291 8292 8293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ