35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:No rano naszczalam i wyszedł cień cienia
Jutro bede z ranca sikać i mam nadzieje ze wyjdzie juz bardziej wyraźna krechaAasiula, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Mega jak tam w nowej pracy?? jestes na okresie probnym?
Teraz chyba do soboty jest na szkoleniu i nie wiedzieć czemu, nie pisze z niego do nas. Przynajmniej by się nie nudziła
iwcia77, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Nie wiem o co chodzi. Ale wiem jedno, ze kazdy reaguje inaczej. Czasami przebywanie na forum kojarzy mi sie z masochizmem. Patrzenie na te Slodziaki, przesuwajace sie suwaczki, posty dotyczace kup, mdlosci itd. Rozumiem te, ktorym forum pomaga, ale rozumiem tez te, ktore po dramatycznym przezyciu, chca o tym zapomniec.
Też miewam tu odechciewajki czasem, jak słyszę tu o kolejnej ciąży. Nie z zadrości, tylko ze smutku i strachu. I nie, żebym się nie cieszyła z tych ciąż. Trudno to wyjaśnić, to taka ambiwalencja
Ale wczoraj doszłam do wniosku, że przechodze do frakcji tej, co to twierdzą, że gorzej się przeżywa niepłodność bez dzieci, niż z kolejnym. Chyba rzeczywiście nie ma co porównywać.
mamatrojki80, Magda*, ComeToMeBaby, Luna76, moremi, Zofia8, Simba, kkisia, Arwena, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dziewczyny jak to wyglada ze szczepieniami w polsce? tzn czy sa przez prawo nakazane jako oblig? i czy moga na lotnisku chciec ksiazeczke szczepien mojego Ivo? bo on jeszcze nie szczepiony ( bedzie ale pozniej). mozliwe ze za miesiac bedziemy sie do gdanskla wybierac i slyszalam ze mi dziecka nie wpuszcza do polandii bez szczepien..
gdzie wogole moge takie informacje uzyskac? -
nick nieaktualny
-
Jak mieszkalam z tesciowa ta mielismy pania sprzatajaca , to Prawda jest wygoda.Sama zreszta jak zaczynalam kariere w DE to sprzatalam po chatach.mamatrojki80 wrote:a weź se... wszystko jest dla ludzi, ja sobie chwalę, a ta babka tez zadowolona bo ma kasę.
mamatrojki80, iwcia77, Magda*, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Hej Laski... A dlaczego Twoja mama nie zalozy sobie konta walutowego? U mnie jest 40 zl za transakcje i 4 zl za prowadzenie konta... Spadam... Buziak
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Martus ona jest caly czas ok 9 rano
Sabina, iwcia77, Aasiula, anna maria, kapturnica, moremi, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Jak mieszkalam z tesciowa ta mielismy pania sprzatajaca , to Prawda jest wygoda.Sama zreszta jak zaczynalam kariere w DE to sprzatalam po chatach.
Ja miałam za starych dobrych czasów panie do sprzątania. Pierwsza była rewelacyjna, a potem spośród 9 tylko jedna super jakościowo, ale ona się znów czasowo nie wyrabiała. Lubiłam miec raz na tydzień czarodziejsko posprzatane na błysk
Teraz też bym lubiła, ale chwilowo jestem bliżej najęcia się niż najęcia kogoś do pracyAle jak się odbiję, to na pewno kogoś znajdę. Dla mnie mniej roboty i czasu na sprzątanie, więcej czasu na inne rzeczy - dzieci, męża, hobby, a też chętnie dam zarobić komuś. Poza tym nie znoszę sprzątać. Układać uwielbiam, ale sprzatanie to koszmar - poświęcasz czas, siły, a lada moment znów bajzel.
mamatrojki80, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dziewczyny jak to wyglada ze szczepieniami w polsce? tzn czy sa przez prawo nakazane jako oblig? i czy moga na lotnisku chciec ksiazeczke szczepien mojego Ivo? bo on jeszcze nie szczepiony ( bedzie ale pozniej). mozliwe ze za miesiac bedziemy sie do gdanskla wybierac i slyszalam ze mi dziecka nie wpuszcza do polandii bez szczepien..
gdzie wogole moge takie informacje uzyskac?
ja nie jestem zwolenniczką szczepień,granice przekraczalismy wielokrotnie i nigdy nie bylo problemuiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta jak wyniki? Popuszczałaś dziś krew przecież
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:nie wiem jak to jest z niemowlakami ,ale nie sądze
ja nie jestem zwolenniczką szczepień,granice przekraczalismy wielokrotnie i nigdy nie bylo problemu
Flaki mi się wywracają jak czytam takie stwierdzenia.moremi, kapturnica, paszczakin, Simba, kkisia, Arwena, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość