35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
„Wy macie w Posłańcu Allaha piękny wzór” (źródło: Koran, Sura 33:21). Nie jest tajemnicą, iż Mahomet,(a.k.a.:„piękny wzór” )wziął za żonę Aiszę gdy miała 6 lat(źródło: zbiór hadisów autorstwa Bukhariego). Jednak dobroduszny Mahomet nie od razu zaczął uprawiać z Aiszą seks dopochwowy. Przez pierwsze 3 lata uprawiał z nią stosunek udowy (taki rodzaj stosunku nazywa się w Islamie mufa’khathat). Dla mniej zorientowanych, stosunek udowy oznacza pocieranie członka pomiędzy udami kobiety(w tym przypadku dziecka) aż do wytrysku. Po 3 latach mufa’khathat, Mahomet zaczął uprawiać z nią już normalny, dopochwowy seks, gdyż Aisza miała już pierwszy okres i stała się kobietą.(mając 9 lat).
Taki urywek.Poczytajcie jak macie chec
http://www.masakrytyka.pl/islam-wiezienie-ciala-i-umyslu-seks/ -
Ja tam w ciaze zaszlam bez pomocy Forum,moze to i smieszne ale mnie uswiadomil gin jak i kiedy mam sie bzyknac zeby byla ciaza i tak sie stalo ,a na Forum jestem bo ja UWIELBIAM TE WSZYSTKIE BABY !
koniec kropka i chuj
Zofia8 wrote:Nie wiem o co chodzi. Ale wiem jedno, ze kazdy reaguje inaczej. Czasami przebywanie na forum kojarzy mi sie z masochizmem. Patrzenie na te Slodziaki, przesuwajace sie suwaczki, posty dotyczace kup, mdlosci itd. Rozumiem te, ktorym forum pomaga, ale rozumiem tez te, ktore po dramatycznym przezyciu, chca o tym zapomniec.mamatrojki80, Aasiula, iwcia77, kicia 123, moremi, dorbie, Simba, kkisia, mysza1975, Parka, Arwena, megan8, Bozia3, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Aasiula w cionży
Tylko gdzieś pod ziemię się zapadła.
Co u Ciebie?
Jutro jak wysikam krechę to bede skakać pod sufit
Dzisiaj jeszcze sie nie podniecambo licha ta kreska
anna maria, mamatrojki80, moremi, dorbie, kkisia, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ja tam w ciaze zaszlam bez pomocy Forum,moze to i smieszne ale mnie uswiadomil gin jak i kiedy mam sie bzyknac zeby byla ciaza i tak sie stalo ,a na Forum jestem bo ja UWIELBIAM TE WSZYSTKIE BABY !
koniec kropka i chuj
I z wzajemnościąanna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nienawidzekapturnica wrote:„Wy macie w Posłańcu Allaha piękny wzór” (źródło: Koran, Sura 33:21). Nie jest tajemnicą, iż Mahomet,(a.k.a.:„piękny wzór” )wziął za żonę Aiszę gdy miała 6 lat(źródło: zbiór hadisów autorstwa Bukhariego). Jednak dobroduszny Mahomet nie od razu zaczął uprawiać z Aiszą seks dopochwowy. Przez pierwsze 3 lata uprawiał z nią stosunek udowy (taki rodzaj stosunku nazywa się w Islamie mufa’khathat). Dla mniej zorientowanych, stosunek udowy oznacza pocieranie członka pomiędzy udami kobiety(w tym przypadku dziecka) aż do wytrysku. Po 3 latach mufa’khathat, Mahomet zaczął uprawiać z nią już normalny, dopochwowy seks, gdyż Aisza miała już pierwszy okres i stała się kobietą.(mając 9 lat).
Taki urywek.Poczytajcie jak macie chec
http://www.masakrytyka.pl/islam-wiezienie-ciala-i-umyslu-seks/mamatrojki80, Arwena, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Zmienilam dla proby srodek komunkacji - pociag - Reni to jest dopiero smrod!!!
anna maria, iwcia77, moremi, kkisia, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Niepsuje se nerwow tylko kometa zapytała o co kaman z sexem udowym z dzieciakami.To jej dałam przyklad
ja po prostu tego czytać nie mogę,a jak nie mogę czegoś zmienić to wolę o tym nie mysleć
iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość