35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
„Wy macie w Posłańcu Allaha piękny wzór” (źródło: Koran, Sura 33:21). Nie jest tajemnicą, iż Mahomet,(a.k.a.:„piękny wzór” )wziął za żonę Aiszę gdy miała 6 lat(źródło: zbiór hadisów autorstwa Bukhariego). Jednak dobroduszny Mahomet nie od razu zaczął uprawiać z Aiszą seks dopochwowy. Przez pierwsze 3 lata uprawiał z nią stosunek udowy (taki rodzaj stosunku nazywa się w Islamie mufa’khathat). Dla mniej zorientowanych, stosunek udowy oznacza pocieranie członka pomiędzy udami kobiety(w tym przypadku dziecka) aż do wytrysku. Po 3 latach mufa’khathat, Mahomet zaczął uprawiać z nią już normalny, dopochwowy seks, gdyż Aisza miała już pierwszy okres i stała się kobietą.(mając 9 lat).
Taki urywek.Poczytajcie jak macie chec
http://www.masakrytyka.pl/islam-wiezienie-ciala-i-umyslu-seks/

-
Ja tam w ciaze zaszlam bez pomocy Forum,moze to i smieszne ale mnie uswiadomil gin jak i kiedy mam sie bzyknac zeby byla ciaza i tak sie stalo ,a na Forum jestem bo ja UWIELBIAM TE WSZYSTKIE BABY !
koniec kropka i chuj
Zofia8 wrote:Nie wiem o co chodzi. Ale wiem jedno, ze kazdy reaguje inaczej. Czasami przebywanie na forum kojarzy mi sie z masochizmem. Patrzenie na te Slodziaki, przesuwajace sie suwaczki, posty dotyczace kup, mdlosci itd. Rozumiem te, ktorym forum pomaga, ale rozumiem tez te, ktore po dramatycznym przezyciu, chca o tym zapomniec.
nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, kicia 123, moremi, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, mysza1975, Parka, nick nieaktualny, megan8, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
Hehe no mam nadzieje ze jestemmoremi wrote:Aasiula w cionży

Tylko gdzieś pod ziemię się zapadła.
Co u Ciebie?
Jutro jak wysikam krechę to bede skakać pod sufit
Dzisiaj jeszcze sie nie podniecam
bo licha ta kreska
anna maria, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ja tam w ciaze zaszlam bez pomocy Forum,moze to i smieszne ale mnie uswiadomil gin jak i kiedy mam sie bzyknac zeby byla ciaza i tak sie stalo ,a na Forum jestem bo ja UWIELBIAM TE WSZYSTKIE BABY !
koniec kropka i chuj 
I z wzajemnością
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nienawidzekapturnica wrote:„Wy macie w Posłańcu Allaha piękny wzór” (źródło: Koran, Sura 33:21). Nie jest tajemnicą, iż Mahomet,(a.k.a.:„piękny wzór” )wziął za żonę Aiszę gdy miała 6 lat(źródło: zbiór hadisów autorstwa Bukhariego). Jednak dobroduszny Mahomet nie od razu zaczął uprawiać z Aiszą seks dopochwowy. Przez pierwsze 3 lata uprawiał z nią stosunek udowy (taki rodzaj stosunku nazywa się w Islamie mufa’khathat). Dla mniej zorientowanych, stosunek udowy oznacza pocieranie członka pomiędzy udami kobiety(w tym przypadku dziecka) aż do wytrysku. Po 3 latach mufa’khathat, Mahomet zaczął uprawiać z nią już normalny, dopochwowy seks, gdyż Aisza miała już pierwszy okres i stała się kobietą.(mając 9 lat).
Taki urywek.Poczytajcie jak macie chec
http://www.masakrytyka.pl/islam-wiezienie-ciala-i-umyslu-seks/
nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eeee nie, ja teraz jeżdzę na szkolenia pociągiem i jest ok, czysto, spokojnie, nie śmierdzi, koleje śląskie wymiatająSolarPolar wrote:Zmienilam dla proby srodek komunkacji - pociag - Reni to jest dopiero smrod!!!
anna maria, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem,wiemkapturnica wrote:Niepsuje se nerwow tylko kometa zapytała o co kaman z sexem udowym z dzieciakami.To jej dałam przyklad
ja po prostu tego czytać nie mogę,a jak nie mogę czegoś zmienić to wolę o tym nie mysleć
iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość