35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem o co chodzi. Ale wiem jedno, ze kazdy reaguje inaczej. Czasami przebywanie na forum kojarzy mi sie z masochizmem. Patrzenie na te Slodziaki, przesuwajace sie suwaczki, posty dotyczace kup, mdlosci itd. Rozumiem te, ktorym forum pomaga, ale rozumiem tez te, ktore po dramatycznym przezyciu, chca o tym zapomniec.
SolarPolar, iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie, Magda*, kkisia, Arwena, megan8, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Magda* wrote:a wiecie ze nas połozna spytała ,tak z urzędu do formularza czy jestesmy wyznawcami jakiejś religii ? dziwne nie?
potem pytalam E czy on wie dlaczego ona o to pytala ,on na to e pojecia nie ma ale moze gdybym byla muzułmanką to np nie moglabym podawac reki męzczyznom
Taka mala dygresja bo jak tylko pomyśle o muzułmanach to nóż sam mi sie w kieszeni otwieraI tylko trzaskać ich wieprzowiną po pysku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 20:03
SolarPolar, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
A wiecie ze chyba jedynie w naszym kraju i moze w Czechach nie zadaja pytan o wyznanie u lekarza - w koncu wiadomo wszyscy sa katolikami:-) , oprocz Czech tam sami ateisci.
iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, Simba, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Reki ?Przy radykalnych bys nie mogła do żadnego faceta lekarza iść . Że nie wspomne , ze tzw ninja same z domu nie wychodza bo kuszą A jak kuszą i zostają zgwałcone to czyja wina??Kusicielki.Po chuj z domu wychodziła i kostke u nogi odsłoniła .Ma za swoje .Ukamieniowac ja!!
Taka mala dygresja bo jak tylko pomyśle o muzułmanach to nóż sam mi sie w kieszeni otwieraI tylko trzaskać ich wieprzowiną po pysku
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:No ja tsk liczę, ze jeżeli pech dotknął nas ( skradziony samochod), mojego męża (zerwane więzadło krzyżowe) i mnie ( poronienie), to już koniec, prawda?
nigdy nie ma tak ze jest tylko zle,było zle to teraz jest miejsce na to zeby bylo dobrze
dorbie lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:trzeba dodac ze jak taka zaciazy to maz z nia po lekarzach gania i to tylko do kobiet ...
iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Reki ?Przy radykalnych bys nie mogła do żadnego faceta lekarza iść . Że nie wspomne , ze tzw ninja same z domu nie wychodza bo kuszą A jak kuszą i zostają zgwałcone to czyja wina??Kusicielki.Po chuj z domu wychodziła i kostke u nogi odsłoniła .Ma za swoje .Ukamieniowac ja!!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A u nas w klinice bylo pelno zachustowanych od stop do glow.. I tak sie zastanawialam, czy one dostaja jakas dyspense na badania medyczne, bo usg moze raz babka mi robila, a tak sami faceci.. Punkcja sami faceci, transfer faceci..
kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A u nas w klinice bylo pelno zachustowanych od stop do glow.. I tak sie zastanawialam, czy one dostaja jakas dyspense na badania medyczne, bo usg moze raz babka mi robila, a tak sami faceci.. Punkcja sami faceci, transfer faceci..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:mąż , teściowa albo bracia.... Kiedys miałam taki czas ,że czytałam wersy mkoranu z ciekaowsci..I powiem Wam ,że mózg sie lasował jak vzytałam o sexie udowym z niemowlakiem czy ze zmarła żona..Kozojebcy to najbardziej zboczeni ludziee świata..Ostatnio był przypał z modelkami co poleciały do dubaju by za dużą kase żrec ich łajno
a koran ma wiecej wspolnego z szatanem niz z bogiemkapturnica, iwcia77, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale,że podchodzily do in vitro?To raczej nie te z radykalnych im nie wolno korzystac z takich wynalazkow medycyny
iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:mąż , teściowa albo bracia.... Kiedys miałam taki czas ,że czytałam wersy mkoranu z ciekaowsci..I powiem Wam ,że mózg sie lasował jak vzytałam o sexie udowym z niemowlakiem czy ze zmarła żona..Kozojebcy to najbardziej zboczeni ludziee świata..Ostatnio był przypał z modelkami co poleciały do dubaju by za dużą kase żrec ich łajno
mamatrojki80, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:mąż , teściowa albo bracia.... Kiedys miałam taki czas ,że czytałam wersy mkoranu z ciekaowsci..I powiem Wam ,że mózg sie lasował jak vzytałam o sexie udowym z niemowlakiem czy ze zmarła żona..Kozojebcy to najbardziej zboczeni ludziee świata..Ostatnio był przypał z modelkami co poleciały do dubaju by za dużą kase żrec ich łajno
-
Kapta jakie ty masz piekne ząbki
Witam padniętapróbuje was nadrabiać, ale to trudne
coś sie działo?
kapturnica, Aasiula, iwcia77, Luna76, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ja jak się dowiedzialam, ze zarodek się nie rozwija, też chcialam sie zapasc pid ziemię. Ale pierwsze co zrobiłam, to napisalam tu. Nie twierdzę, ze jestem taka dobra koleżanka, ale jest mi lepiej piszac tu wśród Was. I jest mi strasznie ciezko jak patrze na suwaczki Pepci, Kapty, Elfik, ale tylko na suwaczki. Pewnie, ze bym chciała byc wśród nich, ale nic nie zmienię
od faktu nie uciekne. Radzę sobie
, jakoś
moremi, Aasiula, Zofia8, iwcia77, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kapta jakie ty masz piekne ząbki
Witam padniętapróbuje was nadrabiać, ale to trudne
coś sie działo?
Tylko gdzieś pod ziemię się zapadła.
Co u Ciebie?kapturnica, Aasiula, iwcia77, dorbie, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!