X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta- śliczniasty avatar :)

kapturnica, Luna76 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem o co chodzi. Ale wiem jedno, ze kazdy reaguje inaczej. Czasami przebywanie na forum kojarzy mi sie z masochizmem. Patrzenie na te Slodziaki, przesuwajace sie suwaczki, posty dotyczace kup, mdlosci itd. Rozumiem te, ktorym forum pomaga, ale rozumiem tez te, ktore po dramatycznym przezyciu, chca o tym zapomniec.

SolarPolar, iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie, Magda*, kkisia, Arwena, megan8, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    a wiecie ze nas połozna spytała ,tak z urzędu do formularza czy jestesmy wyznawcami jakiejś religii ? dziwne nie?
    potem pytalam E czy on wie dlaczego ona o to pytala ,on na to e pojecia nie ma ale moze gdybym byla muzułmanką to np nie moglabym podawac reki męzczyznom :P ;)
    Reki ?Przy radykalnych bys nie mogła do żadnego faceta lekarza iść . Że nie wspomne , ze tzw ninja same z domu nie wychodza bo kuszą A jak kuszą i zostają zgwałcone to czyja wina??Kusicielki.Po chuj z domu wychodziła i kostke u nogi odsłoniła .Ma za swoje .Ukamieniowac ja!!
    Taka mala dygresja bo jak tylko pomyśle o muzułmanach to nóż sam mi sie w kieszeni otwiera 8) I tylko trzaskać ich wieprzowiną po pysku XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 20:03

SolarPolar, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie ze chyba jedynie w naszym kraju i moze w Czechach nie zadaja pytan o wyznanie u lekarza - w koncu wiadomo wszyscy sa katolikami:-) , oprocz Czech tam sami ateisci.

iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, Simba, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Reki ?Przy radykalnych bys nie mogła do żadnego faceta lekarza iść . Że nie wspomne , ze tzw ninja same z domu nie wychodza bo kuszą A jak kuszą i zostają zgwałcone to czyja wina??Kusicielki.Po chuj z domu wychodziła i kostke u nogi odsłoniła .Ma za swoje .Ukamieniowac ja!!
    Taka mala dygresja bo jak tylko pomyśle o muzułmanach to nóż sam mi sie w kieszeni otwiera 8) I tylko trzaskać ich wieprzowiną po pysku XD
    trzeba dodac ze jak taka zaciazy to maz z nia po lekarzach gania i to tylko do kobiet ...

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No ja tsk liczę, ze jeżeli pech dotknął nas ( skradziony samochod), mojego męża (zerwane więzadło krzyżowe) i mnie ( poronienie), to już koniec, prawda?
    prawda :) nigdy nie ma tak ze jest tylko zle,było zle to teraz jest miejsce na to zeby bylo dobrze

dorbie lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    trzeba dodac ze jak taka zaciazy to maz z nia po lekarzach gania i to tylko do kobiet ...
    mąż , teściowa albo bracia.... Kiedys miałam taki czas ,że czytałam wersy mkoranu z ciekaowsci..I powiem Wam ,że mózg sie lasował jak vzytałam o sexie udowym z niemowlakiem czy ze zmarła żona..Kozojebcy to najbardziej zboczeni ludziee świata..Ostatnio był przypał z modelkami co poleciały do dubaju by za dużą kase żrec ich łajno

iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    wiem,wiem kapta,ja to wszystko widze na co dzien,i mam takie same odczucia jak ty

iwcia77 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas w klinice bylo pelno zachustowanych od stop do glow.. I tak sie zastanawialam, czy one dostaja jakas dyspense na badania medyczne, bo usg moze raz babka mi robila, a tak sami faceci.. Punkcja sami faceci, transfer faceci..

kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A u nas w klinice bylo pelno zachustowanych od stop do glow.. I tak sie zastanawialam, czy one dostaja jakas dyspense na badania medyczne, bo usg moze raz babka mi robila, a tak sami faceci.. Punkcja sami faceci, transfer faceci..
    Ale,że podchodzily do in vitro?To raczej nie te z radykalnych im nie wolno korzystac z takich wynalazkow medycyny

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    mąż , teściowa albo bracia.... Kiedys miałam taki czas ,że czytałam wersy mkoranu z ciekaowsci..I powiem Wam ,że mózg sie lasował jak vzytałam o sexie udowym z niemowlakiem czy ze zmarła żona..Kozojebcy to najbardziej zboczeni ludziee świata..Ostatnio był przypał z modelkami co poleciały do dubaju by za dużą kase żrec ich łajno
    kapta ,nawet nie gadaj bo to faktycznie jest straszne
    a koran ma wiecej wspolnego z szatanem niz z bogiem

kapturnica, iwcia77, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale,że podchodzily do in vitro?To raczej nie te z radykalnych im nie wolno korzystac z takich wynalazkow medycyny
    jak nie moga ?,jak abortowac moga to i invitro moga,generalnie to one moga wszystko to na co maz pozwoli i co jest zgodne z jego sumieniem

iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pozatym to wstyd dla muzulmanina nie miec dzieci,zbyt duza ujma dla ego a skoto invitro moze uratowac ego to czemu nie skozystac?

iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Z tymi modelkami to trochę inaczej było. To była prowokacja. A modelka? Ta od obrony magistrem :-D

mamatrojki80, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ŻE CO?!?!?!.........

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jakie ty masz piekne ząbki ;)

Witam padnięta :) próbuje was nadrabiać, ale to trudne ;) coś sie działo?

kapturnica, Aasiula, iwcia77, Luna76, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ŻE CO?!?!?!.........

no właśnie... co to jest sex udowy z niemowlakiem, masakra jakaś.

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja jak się dowiedzialam, ze zarodek się nie rozwija, też chcialam sie zapasc pid ziemię. Ale pierwsze co zrobiłam, to napisalam tu. Nie twierdzę, ze jestem taka dobra koleżanka, ale jest mi lepiej piszac tu wśród Was. I jest mi strasznie ciezko jak patrze na suwaczki Pepci, Kapty, Elfik, ale tylko na suwaczki. Pewnie, ze bym chciała byc wśród nich, ale nic nie zmienię :-) od faktu nie uciekne. Radzę sobie :-), jakoś
    Dorbie ty niedługo tez wstawisz suwaczek i ani sie obejrzysz jak bedzie zapierniczal do samego konca <3

moremi, Aasiula, Zofia8, iwcia77, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kapta jakie ty masz piekne ząbki ;)

Witam padnięta :) próbuje was nadrabiać, ale to trudne ;) coś sie działo?
    Aasiula w cionży :-)
    Tylko gdzieś pod ziemię się zapadła.

Co u Ciebie?

kapturnica, Aasiula, iwcia77, dorbie, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    no właśnie... co to jest sex udowy z niemowlakiem, masakra jakaś.
    no bo w koranie stoi ,ze muzułmanin może sie ożenic z niemowleciem..Ale sexu jako sexu nie moze uprawiac jedynie tzw sex udowy ...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8286 8287 8288 8289 8290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ