35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:No ja tsk liczę, ze jeżeli pech dotknął nas ( skradziony samochod), mojego męża (zerwane więzadło krzyżowe) i mnie ( poronienie), to już koniec, prawda?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no właśnie nie mam. opierniczam się
heheh a tak na serio to i tak siedzę przed kompem to kliknąć w jedną zakładkę w prawo czy w lewo nie robi. najgorzej jak się zacznę wczytywać...listę zadań na dany dzień sobie robię i sukcesywnie odhaczam
o bzykaniu nie wspominajmy. na odwyku jestem
a nie idzie mi.... nam...
hehehehee
jest jakaś grupa wsparcia?....
Może coś przy Kościele... u mnie w Parafii jest AA... ale pomagają wszystkim uzależnionym
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Cytuje:
"Czy Jolie wie, że istnieje też rak mózgu. Kiedy jej mąż wyrazi radość, że w celu wiecznego życia żona prewencyjnie dokona amputacji mózgu?"
Kurka, jak ta jego żona z nim wytrzymuje.,.ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Cytuje:
"Czy Jolie wie, że istnieje też rak mózgu. Kiedy jej mąż wyrazi radość, że w celu wiecznego życia żona prewencyjnie dokona amputacji mózgu?"
Kurka, jak ta jego żona z nim wytrzymuje.,.
Przecież ona jest gorsza od niego...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Moim zdaniem z Jolie nie wszystko jest w porzadku. Ale to jej zycie, jej piersi i jej jajniki.
Inaczej byś gadała jakby Ci babka, matka i ciotka na raka piersi i jajnika umarły, a sama byś miała 50 % szans na chorobę i mutację wszystkich możliwych genów odpowiedzialnych za raka jajnika i piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 19:25
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Krakonka, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
laski jest ktora jakims bankierem, bo mam zagwozdke...
casus : z mojego konta w euro walucie robie przelew na polskie konto zlotowkowe i mojej mamie zabieraja 20 procent z tej transakcji...czy wszystkie banki pobieraja tak wysokie prowizje ???anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:laski jest ktora jakims bankierem, bo mam zagwozdke...
casus : z mojego konta w euro walucie robie przelew na polskie konto zlotowkowe i mojej mamie zabieraja 20 procent z tej transakcji...czy wszystkie banki pobieraja tak wysokie prowizje ???
ja tam zadnym bankierem nie jestem, ale jak przelewam na konto PL, to zadnej prowizji nie mam, tylko kurs bankowy EUR-PLanna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwka ja tez robie przelewy euro do Pl,i nic takiego nie ma miejsca ,jestem zdziwiona.iwcia77 wrote:laski jest ktora jakims bankierem, bo mam zagwozdke...
casus : z mojego konta w euro walucie robie przelew na polskie konto zlotowkowe i mojej mamie zabieraja 20 procent z tej transakcji...czy wszystkie banki pobieraja tak wysokie prowizje ???iwcia77 lubi tę wiadomość