X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia, a do czego sie szykujesz?

Margolcia88 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego i kiedy?
    Margolcia88 wrote:
    No i niektorzy (niektóre) wychodzą ze szpitala, a inne (ja) się tam wybierają.

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    palcem nie pokaze, ale poziom lizusostwa niektorych na tym forum osiaga ostatnio taki poziom, ze dolaczam do Ewki i zaczynam rzygac tecza..

giphy.gif
    Paszcza, jak ładnie <3

mamatrojki80, kapturnica, macduska, Aasiula, paszczakin, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Niby banał, ale sama po sobie wiem, że czas leczy rany.

Banały są w zyciu niedoceniane :-) proste prawdy najlepiej się sprawdzają. Kiedy teraz masz kontrolę?

dorbie, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybieram się na laparoskopię i histeroskopię, uśpią mnie :( ale fakt, będzie juz po, bo to wisi nade mną od dawna. Jeśli jutro się dowiem, że posiew ok., to po najbliższym okresie, czyli pewnie 13 kwietnia.

kapturnica, dorbie, moremi, macduska, Aasiula, mamatrojki80, anna maria, Zofia8, iwcia77, Sabina, gosia7122, Luna76, Reni, kkisia, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Niby banał, ale sama po sobie wiem, że czas leczy rany.
    To prawda, pare miesięcy temu nie pomyślałabym ze może być inaczej, normalniej...a teraz musi być dobrze, juz limit pecha wyczerpany :)

kapturnica, moremi, dorbie, mamatrojki80, Aasiula, Zofia8, iwcia77, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

a ja chyba wprowadzę sobie osobiste ograniczenie przebywania na forumie, bo nie mogę się skupić na pracy, a sama się nie zrobi... :)
    A jak nie czytasz forum, to się bzykacie ;-) też się kiedyś zastanawiałam kiedy masz czas na pracę

kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Banały są w zyciu niedoceniane :-) proste prawdy najlepiej się sprawdzają. Kiedy teraz masz kontrolę?
    We wtorek idę.

mamatrojki80, dorbie, Zofia8, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja sobie kupon wydrukowalam i przekazuje dalej informację :-)
    aaaa, a tam kupon cza se druknąć? nie przyjrzałam się.
    tak sobie myślę- chyba sobie zrobię. u mnie jest. jak za 1/3 ceny to niezły rabacik. części z tych badań z pakietu nie robiłam, pewnie warto.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszczce kwiatek ode mnie:

http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,110218,17654077,_Szczera_modlitwa_owocuje_poczeciem_dziecka___Wielowieyska_.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Szef Rady do spraw Rodziny episkopatu, pytany o sprzeciw Kościoła wobec in vitro w kontekście dramatu rodzin, które wszystkimi sposobami próbują mieć własne dzieci, odpowiedział: "Jestem bardzo blisko ludzi, którzy cierpią z powodu niepłodności i latami poddają się terapii. I wie pan, co jest najskuteczniejsze? Modlitwa, szczera modlitwa owocuje poczęciem dziecka. Z osobą św. Jana Pawła II wiąże się wiele świadectw ludzi, którzy nie mogli mieć dzieci, a dziś mają".

A my durne, jajowody se przepychamy, ulatwiamy zagniezdzanie, prowokujemy pekanie pecherzykow, poprawiamy parametry spermy.. A tu nie tedy droga..

moremi, Aasiula, Natka_79, kapturnica, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Krakonka, MartaDidi, Heretyczka, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Chodziłam i cieszylam sie ,że w pracy mnie nie będzie, ale jak przyszło co do czego, to sie wystraszyłam - a mianowicie: badania krwi przeróżne, posiew, no i konsultacja z anestezjologiem. No i że to tuż...

A co Ci będą robić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I jeszczce kwiatek ode mnie:

http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,110218,17654077,_Szczera_modlitwa_owocuje_poczeciem_dziecka___Wielowieyska_.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Szef Rady do spraw Rodziny episkopatu, pytany o sprzeciw Kościoła wobec in vitro w kontekście dramatu rodzin, które wszystkimi sposobami próbują mieć własne dzieci, odpowiedział: "Jestem bardzo blisko ludzi, którzy cierpią z powodu niepłodności i latami poddają się terapii. I wie pan, co jest najskuteczniejsze? Modlitwa, szczera modlitwa owocuje poczęciem dziecka. Z osobą św. Jana Pawła II wiąże się wiele świadectw ludzi, którzy nie mogli mieć dzieci, a dziś mają".

A my durne, jajowody se przepychamy, ulatwiamy zagniezdzanie, prowokujemy pekanie pecherzykow, poprawiamy parametry spermy.. A tu nie tedy droga..

Jeśli ktoś w to wierzy.... w sumie jego sprawa.

Zofia8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A co Ci będą robić?
    Laparoskopię i histeroskopię - będą patrzeć , co tam w środku...

dorbie, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    To prawda, pare miesięcy temu nie pomyślałabym ze może być inaczej, normalniej...a teraz musi być dobrze, juz limit pecha wyczerpany :)
    No ja tsk liczę, ze jeżeli pech dotknął nas ( skradziony samochod), mojego męża (zerwane więzadło krzyżowe) i mnie ( poronienie), to już koniec, prawda?

mamatrojki80, Zofia8, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

Podobno nic dwa razy się nie zdarza :-) więc teraz musi być ok.

Natka_79, iwcia77, dorbie, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Laparoskopię i histeroskopię - będą patrzeć , co tam w środku...

No to ok chyba, przynajmniej będziesz mogła jakieś przyczyny wykluczyć :-) i dalej pruć do przodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No to ok chyba, przynajmniej będziesz mogła jakieś przyczyny wykluczyć :-) i dalej pruć do przodu.
    Właśnie! Już jedną przyczynę lekarz zauważył - dość niski progesteron.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No ja tsk liczę, ze jeżeli pech dotknął nas ( skradziony samochod), mojego męża (zerwane więzadło krzyżowe) i mnie ( poronienie), to już koniec, prawda?
    Prawda :)

A wypowiedz Terlika o usuniętych jajnikach Jolie czytałyście?

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam brać luteinę dopochwowo.

mamatrojki80, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Prawda :)

A wypowiedz Terlika o usuniętych jajnikach Jolie czytałyście?

Czytały i som zażenowane. Przesadził z tym rakiem mózgu....

Jego jeszcze tolerowałam, ale ona jest kompletnym oszołomem, w sensie Terlikowska.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:47

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 8283 8284 8285 8286 8287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ