35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:palcem nie pokaze, ale poziom lizusostwa niektorych na tym forum osiaga ostatnio taki poziom, ze dolaczam do Ewki i zaczynam rzygac tecza..
mamatrojki80, kapturnica, macduska, Aasiula, paszczakin, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWybieram się na laparoskopię i histeroskopię, uśpią mnie
ale fakt, będzie juz po, bo to wisi nade mną od dawna. Jeśli jutro się dowiem, że posiew ok., to po najbliższym okresie, czyli pewnie 13 kwietnia.
kapturnica, dorbie, moremi, macduska, Aasiula, mamatrojki80, anna maria, Zofia8, iwcia77, Sabina, gosia7122, Luna76, Reni, kkisia, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Niby banał, ale sama po sobie wiem, że czas leczy rany.
kapturnica, moremi, dorbie, mamatrojki80, Aasiula, Zofia8, iwcia77, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
a ja chyba wprowadzę sobie osobiste ograniczenie przebywania na forumie, bo nie mogę się skupić na pracy, a sama się nie zrobi...też się kiedyś zastanawiałam kiedy masz czas na pracę
kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Banały są w zyciu niedoceniane
proste prawdy najlepiej się sprawdzają. Kiedy teraz masz kontrolę?
mamatrojki80, dorbie, Zofia8, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja sobie kupon wydrukowalam i przekazuje dalej informację
tak sobie myślę- chyba sobie zrobię. u mnie jest. jak za 1/3 ceny to niezły rabacik. części z tych badań z pakietu nie robiłam, pewnie warto. -
I jeszczce kwiatek ode mnie:
http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,110218,17654077,_Szczera_modlitwa_owocuje_poczeciem_dziecka___Wielowieyska_.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Szef Rady do spraw Rodziny episkopatu, pytany o sprzeciw Kościoła wobec in vitro w kontekście dramatu rodzin, które wszystkimi sposobami próbują mieć własne dzieci, odpowiedział: "Jestem bardzo blisko ludzi, którzy cierpią z powodu niepłodności i latami poddają się terapii. I wie pan, co jest najskuteczniejsze? Modlitwa, szczera modlitwa owocuje poczęciem dziecka. Z osobą św. Jana Pawła II wiąże się wiele świadectw ludzi, którzy nie mogli mieć dzieci, a dziś mają".
A my durne, jajowody se przepychamy, ulatwiamy zagniezdzanie, prowokujemy pekanie pecherzykow, poprawiamy parametry spermy.. A tu nie tedy droga..moremi, Aasiula, Natka_79, kapturnica, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Krakonka, MartaDidi, Heretyczka, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Chodziłam i cieszylam sie ,że w pracy mnie nie będzie, ale jak przyszło co do czego, to sie wystraszyłam - a mianowicie: badania krwi przeróżne, posiew, no i konsultacja z anestezjologiem. No i że to tuż...
A co Ci będą robić?Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:I jeszczce kwiatek ode mnie:
http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,110218,17654077,_Szczera_modlitwa_owocuje_poczeciem_dziecka___Wielowieyska_.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Szef Rady do spraw Rodziny episkopatu, pytany o sprzeciw Kościoła wobec in vitro w kontekście dramatu rodzin, które wszystkimi sposobami próbują mieć własne dzieci, odpowiedział: "Jestem bardzo blisko ludzi, którzy cierpią z powodu niepłodności i latami poddają się terapii. I wie pan, co jest najskuteczniejsze? Modlitwa, szczera modlitwa owocuje poczęciem dziecka. Z osobą św. Jana Pawła II wiąże się wiele świadectw ludzi, którzy nie mogli mieć dzieci, a dziś mają".
A my durne, jajowody se przepychamy, ulatwiamy zagniezdzanie, prowokujemy pekanie pecherzykow, poprawiamy parametry spermy.. A tu nie tedy droga..
Jeśli ktoś w to wierzy.... w sumie jego sprawa.
Zofia8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:To prawda, pare miesięcy temu nie pomyślałabym ze może być inaczej, normalniej...a teraz musi być dobrze, juz limit pecha wyczerpany
mamatrojki80, Zofia8, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:To prawda, pare miesięcy temu nie pomyślałabym ze może być inaczej, normalniej...a teraz musi być dobrze, juz limit pecha wyczerpany
Podobno nic dwa razy się nie zdarzawięc teraz musi być ok.
Natka_79, iwcia77, dorbie, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:No ja tsk liczę, ze jeżeli pech dotknął nas ( skradziony samochod), mojego męża (zerwane więzadło krzyżowe) i mnie ( poronienie), to już koniec, prawda?
A wypowiedz Terlika o usuniętych jajnikach Jolie czytałyście?mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Prawda
A wypowiedz Terlika o usuniętych jajnikach Jolie czytałyście?
Czytały i som zażenowane. Przesadził z tym rakiem mózgu....
Jego jeszcze tolerowałam, ale ona jest kompletnym oszołomem, w sensie Terlikowska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:47
moremi lubi tę wiadomość