35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Moim zdaniem z Jolie nie wszystko jest w porzadku. Ale to jej zycie, jej piersi i jej jajniki.
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Natka_79, moremi, Sabina, anna maria, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wolałabys zachorowac na raka ?? Nawet bym sie nie zastanawiała jakby w mojejj rodzinie okazało sie ,że jest takie obciążenie chorobowe Zaraz po urodzeniu dziecka bym sie zdecydowała na usunięcie..Co mi z jajników i piersi jak będe wąchac kwiatki od spodu heh
W dodatku miała obustronna mastektomię z jednoczesną rekonstrukcją, cycki ma, tylko jej środek usunęli i od razu implanty... po co jej jajniory? 5 dzieci już ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 19:36
moremi, Mega, anna maria, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:W dodatku miała obustronna mastektomię z jednoczesną rekonstrukcją, cycki ma, tylko jej środek usunęli i od razu implanty... po co jej jajniory? 5 dzieci już ma.
Nie ma co .Życie sie ma jedno chuj z jajnikami i cyckamimamatrojki80, paszczakin, iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Aasiula, anna maria, Magdala, kkisia, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jakby mi mieli cycki wymienic na funkiel nówki nie smigawki to sama bym sie zdecydowała na takie stojaki jedrniaki po zakonczeniu karmienia
Nie ma co .Życie sie ma jedno chuj z jajnikami i cyckami
Kurwa, chyba Cię polubięhehehe
Nie zebym jakoś bardzo nie lubiła,,,,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 19:39
iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, SolarPolar, moremi, Mega, Aasiula, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kurwa, chyba Cię polubię
hehehe
Nie zebym jakoś bardzo nie lubiła,,,,,,paszczakin, dorbie, iwcia77, ComeToMeBaby, SolarPolar, moremi, Sabina, Mega, Aasiula, anna maria, kkisia, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Iwcia a w jakim banku ma mama??Wiem ,że w bgżtylko sie traci na przewalutowaniu tak naprawde..Ale i tak jak ktoś regularnie przesyła założyc konto walutowe bezpłatne Wtedy sie płaci za przelew pare groszy
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Od przyjaciół chroń Mnie Panie a z wrogami se sama poradze
no dlatego ona szorstka jest... tak bezpieczniej dla mojej duszy wrażliwej. Nie chcę się angażować bo się boję, że mnie zraniszWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 19:53
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dziewczyny, wy naprawdę się nią przejmujecie... ona o nas nie myślała kasując bez słowa konto. Szkoda głowy...
od faktu nie uciekne. Radzę sobie
, jakoś
kapturnica, Magda*, ComeToMeBaby, SolarPolar, iwcia77, paszczakin, moremi, Sabina, Mega, Aasiula, Krakonka, Natka_79, macduska, Simba, kkisia, Parka, Arwena, Niuta, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Ja jak się dowiedzialam, ze zarodek się nie rozwija, też chcialam sie zapasc pid ziemię. Ale pierwsze co zrobiłam, to napisalam tu. Nie twierdzę, ze jestem taka dobra koleżanka, ale jest mi lepiej piszac tu wśród Was. I jest mi strasznie ciezko jak patrze na suwaczki Pepci, Kapty, Elfik, ale tylko na suwaczki. Pewnie, ze bym chciała byc wśród nich, ale nic nie zmienię
od faktu nie uciekne. Radzę sobie
, jakoś
I super, co Ci na dłuższą metę da użalanie nad sobą,,, nic, tylko się pognębić możnawiem to z autopsji... jest na początku rozpacz, żal, potem złość i pretensja nie wiadomo do kogo, lepiej to przekuć w coś dobrego, działać. I mieć nadzieję, że będzie lepiej
ComeToMeBaby, moremi, dorbie, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:I jeszczce kwiatek ode mnie:
http://m.tokfm.pl/Tokfm/1,110218,17654077,_Szczera_modlitwa_owocuje_poczeciem_dziecka___Wielowieyska_.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Szef Rady do spraw Rodziny episkopatu, pytany o sprzeciw Kościoła wobec in vitro w kontekście dramatu rodzin, które wszystkimi sposobami próbują mieć własne dzieci, odpowiedział: "Jestem bardzo blisko ludzi, którzy cierpią z powodu niepłodności i latami poddają się terapii. I wie pan, co jest najskuteczniejsze? Modlitwa, szczera modlitwa owocuje poczęciem dziecka. Z osobą św. Jana Pawła II wiąże się wiele świadectw ludzi, którzy nie mogli mieć dzieci, a dziś mają".
A my durne, jajowody se przepychamy, ulatwiamy zagniezdzanie, prowokujemy pekanie pecherzykow, poprawiamy parametry spermy.. A tu nie tedy droga..
a wiecie ze nas połozna spytała ,tak z urzędu do formularza czy jestesmy wyznawcami jakiejś religii ? dziwne nie?
potem pytalam E czy on wie dlaczego ona o to pytala ,on na to e pojecia nie ma ale moze gdybym byla muzułmanką to np nie moglabym podawac reki męzczyznomWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 19:59
iwcia77, moremi, Sabina, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość