X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, dasz rade :-)

mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek <3 Zuch!

mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież teraz jest mało postów. .co to jest? Taką ilość to można na kiblu ogarnąć
    Pff

Kiedyś było więcej po kilkadziesiąt dziennie i to było wyzwanie ;-)
    Wiec nie mazgaic się tylko czytać, robić notatki, bo będzie sprawdzian

Zofia8, moremi, paszczakin, Margolcia88, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia, jak Twój wykres?

Morka, dumna z Ciebie jestem :-)

A w końcu mam wolne popołudnie i sama jestem ze zwierzakami :-) i czytam sobie " I góry odpowiedziały echem" Fajne, smutne, ale przyjemnie sie czyta

macduska, Magda*, mamatrojki80, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Przecież teraz jest mało postów. .co to jest? Taką ilość to można na kiblu ogarnąć
    Pff

Kiedyś było więcej po kilkadziesiąt dziennie i to było wyzwanie ;-)
    Wiec nie mazgaic się tylko czytać, robić notatki, bo będzie sprawdzian
    Mozna tez zamiast samochodem autobusem jezdzic - ma sie wtedy duuuuuzo czasu na forum - przynajmniej czytam.

Reni, macduska, mamatrojki80, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar jak dzisiaj u Ciebie aparat węchowy? Dajesz radę?

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostalam telefon od poloznej,po rozmowie z ginem stwierdzili ze odwołuja nastepna wizyte a w zamian bedzie wizyta u gina.
    Rowniez zmiany z moim usg ,nie bedzie robione tam gdzie mialo byc ,tylko w szpitalu.

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W metrze nie mam zasięgu ale w tramwaju i autobusie mam :-) wiec nadrobiłam...jedną stronę :-/
    SolarPolar wrote:
    Mozna tez zamiast samochodem autobusem jezdzic - ma sie wtedy duuuuuzo czasu na forum - przynajmniej czytam.

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda źle czy dobrze?

dorbie lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula - no ja tam dostrzegam newsa rozowego, podwojnego. Jutro czekam na potwierdzenie.

Zofia wspolczuje choc moj maz tez ma taka postawe ale my mamy dziecko. Gdyby nie bylo dziecka a on by nie chcial zapewne bylby juz spakowany.....

mamatrojki80, moremi, iwcia77, Sabina, Krakonka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    W metrze nie mam zasięgu ale w tramwaju i autobusie mam :-) wiec nadrobiłam...jedną stronę :-/
    Gdybys wsiadla w linie nr 2 to zasieg jak zyleta . Fakt w m1 zero zasiegu - dziady.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polar jak dzisiaj u Ciebie aparat węchowy? Dajesz radę?
    Daje bo wiekszosc trasy jechalam jak matrona - samochodem! A teraz jade luznym autobusem - nik na mnie nie chucha i pach nie zadziera!

moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jadę 2
    SolarPolar wrote:
    Gdybys wsiadla w linie nr 2 to zasieg jak zyleta . Fakt w m1 zero zasiegu - dziady.

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa aa ze metrem 2
    Gupia nie zalapalam
    Zapomniałam, że mamy drugą linię

SolarPolar, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dostalam telefon od poloznej,po rozmowie z ginem stwierdzili ze odwołuja nastepna wizyte a w zamian bedzie wizyta u gina.
    Rowniez zmiany z moim usg ,nie bedzie robione tam gdzie mialo byc ,tylko w szpitalu.
    A dlaczego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Magda źle czy dobrze?
    no chyba stwierdzili ze moj przypadek bardziej skomplikowany jest,w sumie chyba dobrze

moremi, dorbie, Reni, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A dlaczego?
    dokladniej chcą zbadać i dokladniejsze usg zrobic,chyba na plus,co?

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko to troszke wybilo mnie z tej mojej błogośći ;)
    ale co tam,nie dam,zachowam spokój :)

moremi, dorbie lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    no chyba stwierdzili ze moj przypadek bardziej skomplikowany jest,w sumie chyba dobrze

Mam nadzieje, ze beda nad Wami czuwac :-) Milo, ze nie potraktowali sprawy na odwal sie.

Magda* lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    tylko to troszke wybilo mnie z tej mojej błogośći ;)
    ale co tam,nie dam,zachowam spokój :)

Ty na pewno :-)

Magda* lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 8281 8282 8283 8284 8285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ