35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przecież teraz jest mało postów. .co to jest? Taką ilość to można na kiblu ogarnąć
Pff
Kiedyś było więcej po kilkadziesiąt dziennie i to było wyzwanie
Wiec nie mazgaic się tylko czytać, robić notatki, bo będzie sprawdzianZofia8, moremi, paszczakin, Margolcia88, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabcia, jak Twój wykres?
Morka, dumna z Ciebie jestem
A w końcu mam wolne popołudnie i sama jestem ze zwierzakamii czytam sobie " I góry odpowiedziały echem" Fajne, smutne, ale przyjemnie sie czyta
macduska, Magda*, mamatrojki80, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Przecież teraz jest mało postów. .co to jest? Taką ilość to można na kiblu ogarnąć
Pff
Kiedyś było więcej po kilkadziesiąt dziennie i to było wyzwanie
Wiec nie mazgaic się tylko czytać, robić notatki, bo będzie sprawdzianReni, macduska, mamatrojki80, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W metrze nie mam zasięgu ale w tramwaju i autobusie mam
wiec nadrobiłam...jedną stronę
SolarPolar wrote:Mozna tez zamiast samochodem autobusem jezdzic - ma sie wtedy duuuuuzo czasu na forum - przynajmniej czytam.moremi lubi tę wiadomość
-
Asiula - no ja tam dostrzegam newsa rozowego, podwojnego. Jutro czekam na potwierdzenie.
Zofia wspolczuje choc moj maz tez ma taka postawe ale my mamy dziecko. Gdyby nie bylo dziecka a on by nie chcial zapewne bylby juz spakowany.....mamatrojki80, moremi, iwcia77, Sabina, Krakonka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny