35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:uspokoisz się!
mów co u Was, bo masz zaległości?, walczymy z tradzikiem niemowlecym, potowkami itp skornymi sprawami. Ivo w nocy przesypia 4 godziny ale w dzien jest aktywny i malo spi
no chyba ze na spacerku to nawet 3 godziny potrafi
, kolki ma coraz rzadziej uff:)
sprzedajemy miniapartament i szukamy wiekszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 14:47
dorbie, Krakonka, mamatrojki80, Reni, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, Sabina, Dziobak, moremi, Simba, gosia7122, gosia7122, macduska, paszczakin, mysza1975, Parka, Mega, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:A od poczatku pojawienia sie na tym forum, nurtuje mni jedno pytanie. Kto wychowuje Wasze dzieci, jak Wy tak duzo czasu poswiecacie na to forum ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 15:01
moremi, gosia7122, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Natka i Aasiula w diagnostyce pakiet badan ciażowych teraz kosztuje 99 zł zamiast 270. Przedciążowe tyle samo
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/
A dane do porodówki podam jak zobaczę serce
Co ja to jeszcze chciałam napisać...Aaa Zofia, pokaz ten list mężowi. Niech myśli, juz tyle z nim wywalczylas. Mam nadzieje ze miło cię zaskoczyDziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:A od poczatku pojawienia sie na tym forum, nurtuje mni jedno pytanie. Kto wychowuje Wasze dzieci, jak Wy tak duzo czasu poswiecacie na to forum ?
Przedszkole! Po południu ja, a teraz w pracy jestem i wolnej chwili tutaj zerkam:)mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:no i chyba dobra organizacja???
Ja nie będę ściemniać, ze jestem samowystarczalna, mam Panią do sprzątania 3x w tygodniu, mąż się bardzo angażuje w proces wychowywania, przedszkole, szkoła, zajęcia dodatkowe, im dzieci większe tym więcej czasu dla nas, nie dam się zwariować tylko dlatego, że mam dzieci, trochę egoizmu nikomu jeszcze nie zaszkodziłozresztą w dobie smartfonów, tabletów bycie na forum nie jest trudne... skoro jest tak pięknie to po uj mi noworodek... muszę to przemyśleć
A weekendy staram się forum omijać, z reguły mi się udaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 15:48
Zofia8, moremi, anna maria, Sabina, dorbie, SolarPolar, Reni, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:luna, zblizeniowym w piczkinsie mierzylas?
sorry, ale mnie ta wizja od wczoraj przesladuje..
Heheheheheee, to nie ja jestem w posiadaniu zbliżeniowego, ale mnie to też ubawiło... Wyobraźnia pracuje jeszcze całkiem konkretnie, nie???moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Oj Zofia. Nie wiesz ze teraz wszystko jest inteligentne? Samochod, telefon, lodowka to i dzieci sa inteligentne. Jest do nich taka aplikacja ktora sie nazywa wychowajbachora i po robocie!
moremi, dorbie, Reni, SolarPolar, kkisia, paszczakin, mysza1975, iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tu jestem od niedawna, ale mnie to też nurtuje... Ja za cholerę nie daję rady tego wszystkiego wyczytać, więc lecę po łebkach, a nowych postów ciągle przybywaZofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość