X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy duzym jest grzechem wyjadanie dziecku kaszki podczas kolacji? Bo on tak wolno je... I potem trza robic dokladke, ktora tez zjadam ja. Bo zimna sie zrobila.
    Ksiedza mi nada i rozgrzeszenia chyba.
    Kaszka Sinlac jakby co. Straszna pokusa.

anna maria, MartaDidi, Simba, kkisia, moremi, gosia7122, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A ten Lukasiewicz to z jakiej dzielni, bo nie kojarzę chlopa ;-)

Wujek Gugl Ci odpowie. ;-)

MartaDidi, Simba, anna maria, kapturnica, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja nie mam firanek. Cała rodzina mi wmawiala, że lepiej z firankami, ale takiego wała. Nie ma i nie będzie.
    U mnie tylko kilka robionych przeze mnie na szydełku w naszej sypialni, kuchni, jadalni i gabinecie. Salon tylko rolety

anna maria, mamatrojki80, moremi, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A czy duzym jest grzechem wyjadanie dziecku kaszki podczas kolacji? Bo on tak wolno je... I potem trza robic dokladke, ktora tez zjadam ja. Bo zimna sie zrobila.
    Ksiedza mi nada i rozgrzeszenia chyba.
    Kaszka Sinlac jakby co. Straszna pokusa.
    Ja opylam na sucho... Prawdziwe kobiety nie jedzą zarobionej kaszy, jedzą proszek i popijają wrzątkiem...Co z Toba? Wymiękasz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 19:44

Dziobak, Aasiula, Sabina, Simba, kapturnica, kkisia, moremi, BISCA, Reni, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    U mnie tylko kilka robionych przeze mnie na szydełku w naszej sypialni, kuchni, jadalni i gabinecie. Salon tylko rolety

U mnie tylko w salonie jakieś sznurki w oknach powiesiłam bo nam ludzie w okna zaglądali. I w sypialni bo mi się rolety sp..., zepsuły znaczy.

anna maria, MartaDidi, kkisia, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja opylam na sucho... Prawdziwe kobiety nie jedzą zarobionej kaszy, jędzą proszek i popijają wrzątkiem...Co z Toba? Wymiękasz?
    Mam ostatnio gorszy okres. Szejm on mi.

MartaDidi, Simba, iwcia77, kkisia, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mam ostatnio gorszy okres. Szejm on mi.
    Przestań się mazać! Nie garb się i klata do przodu:-)

dorbie, Simba, Aasiula, Dziobak, kkisia, moremi, BISCA, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Rozwazasz zrobienie amino ?
    dzisiaj o tym rozmawialiśmy z E,
    mówi sie ze amniopunkcja daje 100% pewności .
    Oczywiście jest jeszcze Nifty dające 99,5%,przynajmniej tak pisza
    no ale to kasa i musimy do Belgii jechać,bo nie robią tego u nas.
    Chce zrobić coś ,ale jeszcze nie wiemy które badanie wybierzemy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 19:50

Aasiula, anna maria, iwcia77, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos malo wesolo ostatnio tu. Ciagle jakies tlumaczenia, przepraszania, wyjasniania. Iiiii tam...Gdzie sie podzial dobry zart i dystans do siebie? Gorzej niz kurwa w jakims 40 letnim malzenstwie.

Aasiula, MartaDidi, macduska, anna maria, Dziobak, iwcia77, kkisia, moremi, Arwena, BISCA, Zofia8, Bozia3, Reni, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co moj sasiad odpierdolił ,ma dom po przeciwniej stronie ulicy i jebna sobie halogenik na czujnik ruchu ale kurwa skierował go na nasza sypialnie i tak jak wstaje do kibla cyk kuffa jasno wracam cyk zapala sie ,dobrze ze łozko mamy nizej bo by sie zapalało podczas bzykania no zesz kufffa :/

Witam sie wieczorkiem :)

MartaDidi, Simba, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, Elfik, kkisia, moremi, gosia7122, Magdala, Arwena, BISCA, Zofia8, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A wiecie co moj sasiad odpierdolił ,ma dom po przeciwniej stronie ulicy i jebna sobie halogenik na czujnik ruchu ale kurwa skierował go na nasza sypialnie i tak jak wstaje do kibla cyk kuffa jasno wracam cyk zapala sie ,dobrze ze łozko mamy nizej bo by sie zapalało podczas bzykania no zesz kufffa :/

Hahaha to byście mieli fonobłyski. :-D

Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Jak dobrze mieć sąsiada...

Simba, Aasiula, Dziobak, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Cieszy mnie Twoj usmiechniety pychol :)
    To co dzisiaj pijemy, bo Dziobak to wiadomo..to na S

Aasiula, kapturnica, MartaDidi, iwcia77, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A ten Lukasiewicz to z jakiej dzielni, bo nie kojarzę chlopa ;-)
    Z Gorlic ,u mnie na zawodziu cwaniak rozżarzył lampunie ;)

MartaDidi, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Hahaha to byście mieli fonobłyski. :-D
    ale wiesz za pierszym razem jak wracalam z kibla i sie zapaliło to kurwa mnie oslepiło to swiatło i prawie sie wypieprzyłam :/

MartaDidi, kapturnica, Sabina, macduska, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, moremi, gosia7122, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jakos malo wesolo ostatnio tu. Ciagle jakies tlumaczenia, przepraszania, wyjasniania. Iiiii tam...Gdzie sie podzial dobry zart i dystans do siebie? Gorzej niz kurwa w jakims 40 letnim malzenstwie.
    Ja sie nie tłumaczę, nie przepraszam i nie wyjaśniam... od razu wale w ryj :-) a tak na marginesie to masz dzieci do zjedzenia... Juz to chyba mowilam... Widze je z różnymi sosami...

Aasiula, Sabina, Simba, Dziobak, SolarPolar, iwcia77, kkisia, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Cieszy mnie Twoj usmiechniety pychol :)
    To co dzisiaj pijemy, bo Dziobak to wiadomo..to na S
    Wlasnie zasiadłam na sofce z buteleczka red staga z kolkOM ;D

MartaDidi, anna maria, Simba, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wlasnie zasiadłam na sofce z buteleczka red staga z kolkOM ;D
    A ja znowu suchar... Moje dziecko łazi z pełną pielucha i chociaż oczy mi łzawią to udaje ze nic nie czuje...

anna maria, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia, moremi, BISCA, megan8, Bozia3, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Ju mejd maj dej XD
    Asiula post dnia :-D

MartaDidi, Aasiula, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale aminio robia bezplatnie ?
    Magda* wrote:
    dzisiaj o tym rozmawialiśmy z E,
    mówi sie ze amniopunkcja daje 100% pewności .
    Oczywiście jest jeszcze Nifty dające 99,5%,przynajmniej tak pisza
    no ale to kasa i musimy do Belgii jechać,bo nie robią tego u nas.
    Chce zrobić coś ,ale jeszcze nie wiemy które badanie wybierzemy.

201407014965.png
‹‹ 8339 8340 8341 8342 8343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ