35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy duzym jest grzechem wyjadanie dziecku kaszki podczas kolacji? Bo on tak wolno je... I potem trza robic dokladke, ktora tez zjadam ja. Bo zimna sie zrobila.
Ksiedza mi nada i rozgrzeszenia chyba.
Kaszka Sinlac jakby co. Straszna pokusa.anna maria, MartaDidi, Simba, kkisia, moremi, gosia7122, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ja nie mam firanek. Cała rodzina mi wmawiala, że lepiej z firankami, ale takiego wała. Nie ma i nie będzie.
anna maria, mamatrojki80, moremi, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A czy duzym jest grzechem wyjadanie dziecku kaszki podczas kolacji? Bo on tak wolno je... I potem trza robic dokladke, ktora tez zjadam ja. Bo zimna sie zrobila.
Ksiedza mi nada i rozgrzeszenia chyba.
Kaszka Sinlac jakby co. Straszna pokusa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 19:44
Dziobak, Aasiula, Sabina, Simba, kapturnica, kkisia, moremi, BISCA, Reni, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnydorbie wrote:U mnie tylko kilka robionych przeze mnie na szydełku w naszej sypialni, kuchni, jadalni i gabinecie. Salon tylko rolety
U mnie tylko w salonie jakieś sznurki w oknach powiesiłam bo nam ludzie w okna zaglądali. I w sypialni bo mi się rolety sp..., zepsuły znaczy.anna maria, MartaDidi, kkisia, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja opylam na sucho... Prawdziwe kobiety nie jedzą zarobionej kaszy, jędzą proszek i popijają wrzątkiem...Co z Toba? Wymiękasz?
MartaDidi, Simba, iwcia77, kkisia, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mam ostatnio gorszy okres. Szejm on mi.
dorbie, Simba, Aasiula, Dziobak, kkisia, moremi, BISCA, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyanna maria wrote:Rozwazasz zrobienie amino ?
mówi sie ze amniopunkcja daje 100% pewności .
Oczywiście jest jeszcze Nifty dające 99,5%,przynajmniej tak pisza
no ale to kasa i musimy do Belgii jechać,bo nie robią tego u nas.
Chce zrobić coś ,ale jeszcze nie wiemy które badanie wybierzemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 19:50
Aasiula, anna maria, iwcia77, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Jakos malo wesolo ostatnio tu. Ciagle jakies tlumaczenia, przepraszania, wyjasniania. Iiiii tam...Gdzie sie podzial dobry zart i dystans do siebie? Gorzej niz kurwa w jakims 40 letnim malzenstwie.
Aasiula, MartaDidi, macduska, anna maria, Dziobak, iwcia77, kkisia, moremi, Arwena, BISCA, Zofia8, Bozia3, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
A wiecie co moj sasiad odpierdolił ,ma dom po przeciwniej stronie ulicy i jebna sobie halogenik na czujnik ruchu ale kurwa skierował go na nasza sypialnie i tak jak wstaje do kibla cyk kuffa jasno wracam cyk zapala sie ,dobrze ze łozko mamy nizej bo by sie zapalało podczas bzykania no zesz kufffa
Witam sie wieczorkiemMartaDidi, Simba, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, Elfik, kkisia, moremi, gosia7122, Magdala, Arwena, BISCA, Zofia8, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A wiecie co moj sasiad odpierdolił ,ma dom po przeciwniej stronie ulicy i jebna sobie halogenik na czujnik ruchu ale kurwa skierował go na nasza sypialnie i tak jak wstaje do kibla cyk kuffa jasno wracam cyk zapala sie ,dobrze ze łozko mamy nizej bo by sie zapalało podczas bzykania no zesz kufffa
Witam sie wieczorkiem
Hahaha to byście mieli fonobłyski.Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A wiecie co moj sasiad odpierdolił ,ma dom po przeciwniej stronie ulicy i jebna sobie halogenik na czujnik ruchu ale kurwa skierował go na nasza sypialnie i tak jak wstaje do kibla cyk kuffa jasno wracam cyk zapala sie ,dobrze ze łozko mamy nizej bo by sie zapalało podczas bzykania no zesz kufffa
Witam sie wieczorkiemSimba, Aasiula, Dziobak, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Aasiula wrote:A wiecie co moj sasiad odpierdolił ,ma dom po przeciwniej stronie ulicy i jebna sobie halogenik na czujnik ruchu ale kurwa skierował go na nasza sypialnie i tak jak wstaje do kibla cyk kuffa jasno wracam cyk zapala sie ,dobrze ze łozko mamy nizej bo by sie zapalało podczas bzykania no zesz kufffa
Witam sie wieczorkiem
To co dzisiaj pijemy, bo Dziobak to wiadomo..to na SAasiula, kapturnica, MartaDidi, iwcia77, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Hahaha to byście mieli fonobłyski.
MartaDidi, kapturnica, Sabina, macduska, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, moremi, gosia7122, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jakos malo wesolo ostatnio tu. Ciagle jakies tlumaczenia, przepraszania, wyjasniania. Iiiii tam...Gdzie sie podzial dobry zart i dystans do siebie? Gorzej niz kurwa w jakims 40 letnim malzenstwie.
a tak na marginesie to masz dzieci do zjedzenia... Juz to chyba mowilam... Widze je z różnymi sosami...
Aasiula, Sabina, Simba, Dziobak, SolarPolar, iwcia77, kkisia, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Aasiula wrote:Wlasnie zasiadłam na sofce z buteleczka red staga z kolkOM
anna maria, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia, moremi, BISCA, megan8, Bozia3, Reni, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAasiula wrote:A wiecie co moj sasiad odpierdolił ,ma dom po przeciwniej stronie ulicy i jebna sobie halogenik na czujnik ruchu ale kurwa skierował go na nasza sypialnie i tak jak wstaje do kibla cyk kuffa jasno wracam cyk zapala sie ,dobrze ze łozko mamy nizej bo by sie zapalało podczas bzykania no zesz kufffa
Witam sie wieczorkiem
Asiula post dniaMartaDidi, Aasiula, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale aminio robia bezplatnie ?Magda* wrote:dzisiaj o tym rozmawialiśmy z E,
mówi sie ze amniopunkcja daje 100% pewności .
Oczywiście jest jeszcze Nifty dające 99,5%,przynajmniej tak pisza
no ale to kasa i musimy do Belgii jechać,bo nie robią tego u nas.
Chce zrobić coś ,ale jeszcze nie wiemy które badanie wybierzemy.