X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka- doczytałam <3
    To na pewno szok, ale pozbierasz się, jest dużo wsparcia dookoła.
    Życzę dużo siły i optymizmu. Głowa do góry.

Dorka.1979 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    Dzięki Wam za słowa wsparcia
    Dorka masz piekna corke...Slodziak na maksa... Trzymam kciuki zeby sie zdrowo chowala...

iwcia77, Arwena, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    ufff,ochłonełam juz po tym jakżescie na mnie najechały.

Nie,nie zamierzam powracać do dyskusji nt szczepień,którą zresztą uwazam za kompletnie bezsensowną,ponieważ wszystkie jesteśmy przekonane do swoich racji.Z resztą nie miałam zamiaru was do niczego przekonywać.

Wychodzę z założenia że żyję w wolnym kraju i mam możliwość dokonania wyboru,

którego zgodnie ze swoim rozumem i sumieniem dokonuję.Przyzwyczaiłam się do tego że ludzie dookoła mnie szanują moje wybory i ja również szanuję ich
    W sumie tak wygląda społeczeństwo na jakimś poziomie kultury.Natomiast tu poczułam pewien poziom agresji skierowany w moją stronę,nie ukrywam ze nie jest to dla mnie przyjemne.
    Wiecie ,ja w sumie tu na forum jestem poniekąd dla własnej przyjemności,widzę kobiety w podobnym wieku ja ja,które łączy to samo pragnienie,tworzy sie jakaś więź ,wspieramy siebie nawzajem.Ja z ww powodu nie czuję się tu juz tak komfortowo jak wcześniej.
    Chciałam jeszcze wspomniec ze w środowisku medycznym są również głosy pełne obaw co do szczepionek,nie jest tak że całe środowisko jest jendomyslne.(wystarczy w google wpisać fraze 'lekarze przeciw szczepieniom'

i ostatnia uwaga;jeśli czegoś się nie rozumie ,nie trzeba tego od razu nazywać ''oszołomstwem''
    NIE MUSICIE REAGOWAĆ NA MÓJ POST, ja tylko chciałam dać znać o swoich odczuciach.

iwcia77, BISCA, Arwena, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Czyli nie jest tak źle Reni. Nawet do lipca nie jest daleko a maj to prawie za płotem.
    Jak w lipcu to urodzisz w kwietniu-:-)

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda fajnie, że nie uciekłaś :)

mamatrojki80, Magda*, iwcia77, kkisia, Aasiula, gosia7122, BISCA, Arwena, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ściskam Was mocno <3
    Muszę przyznac, że ja się takiej wiadomości od Was nie spodziewałam,ja a co dopiero Wy. Ale jak pisały już dziewczyny, dasz radę :) I Natalka też :)

Elfik, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA w kwietniu zachodzisz? Czy w czerwcu bo jużem straciła rachube? A dzien dobry tak w ogole...

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Sabina :*

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    hej,
    ufff,ochłonełam juz po tym jakżescie na mnie najechały.

Nie,nie zamierzam powracać do dyskusji nt szczepień,którą zresztą uwazam za kompletnie bezsensowną,ponieważ wszystkie jesteśmy przekonane do swoich racji.Z resztą nie miałam zamiaru was do niczego przekonywać.

Wychodzę z założenia że żyję w wolnym kraju i mam możliwość dokonania wyboru,

którego zgodnie ze swoim rozumem i sumieniem dokonuję.Przyzwyczaiłam się do tego że ludzie dookoła mnie szanują moje wybory i ja również szanuję ich
    W sumie tak wygląda społeczeństwo na jakimś poziomie kultury.Natomiast tu poczułam pewien poziom agresji skierowany w moją stronę,nie ukrywam ze nie jest to dla mnie przyjemne.
    Wiecie ,ja w sumie tu na forum jestem poniekąd dla własnej przyjemności,widzę kobiety w podobnym wieku ja ja,które łączy to samo pragnienie,tworzy sie jakaś więź ,wspieramy siebie nawzajem.Ja z ww powodu nie czuję się tu juz tak komfortowo jak wcześniej.
    Chciałam jeszcze wspomniec ze w środowisku medycznym są również głosy pełne obaw co do szczepionek,nie jest tak że całe środowisko jest jendomyslne.(wystarczy w google wpisać fraze 'lekarze przeciw szczepieniom'

i ostatnia uwaga;jeśli czegoś się nie rozumie ,nie trzeba tego od razu nazywać ''oszołomstwem''
    NIE MUSICIE REAGOWAĆ NA MÓJ POST, ja tylko chciałam dać znać o swoich odczuciach.
    moj krotki komentarz- uwielbiam google!

kapturnica, macduska, Simba, Aasiula, kkisia, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dzieki Sabina :*
    Wiesz, tu często tak jest, idziemy na noże ;)
    A że z tolerancyjnością jesteśmy raczej na bakier, to wiesz ;) Bywa ostro ;)

Magda*, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia pisalam 9 kwietnia :)

macduska, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka <3 chcialabym pomoc ale nie wiem jak :( jest mi smutno i zaluje, ze jakiegokolwiek rodzica dotyka taka niesprawiedliwosc :( Natalka jest sliczna <3
    ..z drugiej strony ma juz forumowego narzyczonego Tupka ;D

Magda- dzis rano jak widzialam, ze nie ma cie na forum to pomyslalam, ze sie wycofalas- dobrze , ze nie- ja ciebie rozumiem i szanuje twoja decyzje i tez troszke jestem zdziwiona taka agresja wobec rodzicow , ktorzy podejmuja inne decyzje w sprawie szczepien.

Magda*, Arwena, BISCA, Bozia3, Dorka.1979, Heretyczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och DORKA <3
    Pewnie cały czas w szoku jesteś,
    jeszcze zobaczysz ,dzięki Natalce wskrzesisz w sobie takie siły o jakie byś się nigdy nie podejzewała :) a ona ci się po 100kroć odwzajemni :)

iwcia77, mamatrojki80, ComeToMeBaby, dorbie, Elfik, kkisia, gosia7122, Arwena, BISCA, Zofia8, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, piekny ten Twoj Ivo... zmienia z sie ze Zdjęcia, na zdjecie...

iwcia77, Magda*, kkisia, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ona jest tak sliczna ze male zd mozna jej wybaczyc. Jezdze prawie codziennie z taka dziewczynka , ma dwa warkocze, ladnie rozmwia z mama, jest taka spokojna , gdyby nie oczka w ogole bym sie nie zorientowala.

Juz kochasz Natalke bez wzgledu na wszystko. A swoja droga przydalby sie procesik tej przychodni bo pieniadze teraz beda potrzebne.

iwcia77, mamatrojki80, Magda*, dorbie, Elfik, kkisia, moremi, gosia7122, Arwena, BISCA, megan8, Zofia8, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Iwcia, piekny ten Twoj Ivo... zmienia z sie ze Zdjęcia, na zdjecie...
    dzieki :)

MartaDidi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    moj krotki komentarz- uwielbiam google!
    ten kto naprawde chce,zawsze moze dojsc do bardziej wiarygodnego źródła

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja se mysle: jak te ludzie zyli kiedys bez gugli. ;-)

Magda*, MartaDidi, macduska, iwcia77, kkisia, moremi, BISCA, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie ,
    dostałam telefon od połoznej,zapisała mnie do ginekologa,no i mam wizytę tego samego dnia ,zaraz po usg.

mamatrojki80, MartaDidi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, gosia7122, Arwena, BISCA, Zofia8, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle ,to co myślicie o amniopunkcji,tzn o jej bezpieczenstwie?

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 8337 8338 8339 8340 8341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ