35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dorka przykro mi,bardzo mi przykro
Dorka.1979, MartaDidi, moremi, Magda*, iwcia77, Arwena, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Nie rozumiem o co Ci chodzi ,to jest cos nie tak ze mi przykro ?Heretyczka wrote:wiesz, z doswiadczenia wiem że my mamy zespołowców nie lubimy słowa przykro...myśle że Tomkowi by było dopiero przykro gdyby słyszał takie słowa, to jest taki sam człowiek ma tylko jeden chromosomek więcej
mamatrojki80, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:wiesz, z doswiadczenia wiem że my mamy zespołowców nie lubimy słowa przykro...myśle że Tomkowi by było dopiero przykro gdyby słyszał takie słowa, to jest taki sam człowiek ma tylko jeden chromosomek więcej
To przecież przykre dla dziecka, że ma wadę wrodzoną.
Rodzic ma dziecko i tyle.mamatrojki80, anna maria, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:niby tak bo sie dziecka nie zna
w tej chwili nie wyobrazam sobie stracic Tomka, wolałabym sama zginąć
Ani ja nie wyobrazam sobie nie miec swojej Kaski. Taki paradoks.
Swoja droga choroba w rodzinie wszystko zmienia. U nas na lepsze. Wiecej milosci. Kto wie jak byloby bez siostry. Jasne ze rodzice mieli kryzysy ale jak mam do domu rodzinnego zawitac to lece jak na skrzydlach. Bardziej mnie to ekscytuje niz Paryze i Kanary. Uwazam sie za szczesciare.
Heretyczka, Dorka.1979, MartaDidi, moremi, Sabina, iwcia77, SolarPolar, BISCA, Arwena, megan8, Zofia8, Bozia3, Mega, chruszczow lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Nie, nic zlego. Mialam cicha nadzieje, ze ruszymy z IVF w tym samym czasie z Renkiem. Jestesmy na tym samym etapie cyklu. Razniej by bylo
JeszCze ja tez na tym samym etapie i czekam na ivfmamatrojki80, Reni, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:A mi jest przykro, ze ktokolwiek musi się zmagać z chorobą i niepełnosprawnością dziecka
Magdala, Dorka.1979, MartaDidi, moremi, Sabina, iwcia77, SolarPolar, kkisia, peppapig, gosia7122, BISCA, Arwena, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:mnie ginka powiedziała że luteina utrzymuje kazda ciąże, ta nieprawidłowa też
Ja bralam progesteron 400mg dziennie a po poronieniu i zbadaniu fetusa okazalo sie ze byl wlasnie dodatkowy chromosom.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
wlasnie o to mi chodzi ,chcialabym zeby wszystkie dzieci byly zdrowe.mamatrojki80 wrote:A mi jest przykro, ze ktokolwiek musi się zmagać z chorobą i niepełnosprawnością dziecka
mamatrojki80, kkisia, Iwone, Dorka.1979, iwcia77, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ludzie, badania prenatalne tak naprawde NICZEGO nie gwarantuja, tak mi powiedziała lekarka jak Tomus lezał w szpitalu, jeżeli ktos jest w stanie w razie czego dziecko zabic to powinien zrobic amniopunkcje, tyle w temacie..
anna maria, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:mnie ginka powiedziała że luteina utrzymuje kazda ciąże, ta nieprawidłowa też
Bralam 400mg progesteronu dziennie. Mimo to poronilam.. Plamilam mocno. Oczywiscie jak na usg stwierdzono zaprzestanie rozwoju zarodka to odstawilam. Badanie fetusa wykazalo dodatkowy chromosom.
Chyba do konca to niewiadomo jak to jest.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:na starym mieszkaniu miałam takie w łazience i przedpokoju
ale to chyba nie były żarówki ozdobne
przez 7 lat wmawiałam wszystkim, że taka modaComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dorka
Tylko nie znikaj! Wiesz, ze wszystkie forumowe dzieci (i ich chuj nie matki) nasze sa!moremi, anna maria, kapturnica, MartaDidi, Elfik, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, macduska, dorbie, gosia7122, Magdala, Arwena, BISCA, Bozia3, Dorka.1979, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość