35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:mam zapalenie cycka- zator czy jak to sie zowie. robie oklady z kapusty. rozdzabalam ja tluczkiem, wsadzilam do mikrofali i sie okladam tym bigosem- tylko nie wiem jak czesto to mam robic?
iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja tak tez robilam rozbijalam i cyk na cycki i tak łazilam ok godziny i nowa wkladałam ale nie wiem nic o mikrofali ,co to za nowy pomysł ?
Powiedz .
ponoc kanaliki otwieraja sie w cieplym...Dorka.1979 lubi tę wiadomość
-
No wlasnie ,bez mikrofali .Aasiula wrote:Ja tak tez robilam rozbijalam i cyk na cycki i tak łazilam ok godziny i nowa wkladałam ale nie wiem nic o mikrofali ,co to za nowy pomysł ?
Powiedz .kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mam zapalenie cycka- zator czy jak to sie zowie. robie oklady z kapusty. rozdzabalam ja tluczkiem, wsadzilam do mikrofali i sie okladam tym bigosem- tylko nie wiem jak czesto to mam robic?
anna maria, Aasiula, kkisia, Simba, ola_35 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A czemu do mikrofali wsadzasz?
kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia, gosia7122, Arwena, BISCA, ola_35, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Iwcia ale do mikrofali??? Po co??? To ma byc chlodne a nie ciepełłe Ja to schładzałamw lodowce lisciory jak mialam przytkane przewody mleczne
kapturnica, anna maria, dorbie, iwcia77, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:dokladnie chlodne i jak sie robi juz ciepłe to do kosza i nowe wkladałam
Zabiłas mnie Iwcia ta mikrofala..cosik zle robisz malaiwcia77, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eee, jak masz zator to ciepły prysznic, masujesz od pach, czy obojczyka do sutka, to "rozpuszcza"
nie wiem po co zimny okład, na ból?
mnie położna laktacyjna nauczyła, jak gdzieś idę i chcę żeby mleko dłużej nie leciało - mrożę cyce, jak wracam i chcę je rozruszać - ciepły prysznic..
działało, ale czułam się jak maszyna..
po trzech dni zrezygnowałam z totalnej kontroli mego ciała, bo jednak, jak sciągasz regularnie i nie zamrażąsz, to nie musisz z gulami walczyć..
zazwyczaj..iwcia77, Aasiula, Sabina, kkisia, anna maria, Arwena, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość