Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no kurcze niebiesciutkie jak niebo po deszczu
    Jeb, jeb, jeb!
    Slyszycie? Tak mnie zycie po dupie znowu nakopalo! :-P

BISCA, Aasiula, Zofia8, Margolcia88, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ledwie się tam do tego dojczlandu przeniosłaś a już masz aryjskie zapędy :-P
    Oj przepraszam, przepraszam! Hera ma piekne sny, niech nam prorokuje ksiadz Andzej na chwale rasy panow! Amen!

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mam troche odwrotnie- ozen sie ze mna bedziemy mialy idealnie.

Ok. Napisz co z gotowaniem, pieczeniem, praniem i prasowaniem. Dogadamy się.
    A Ty, Morka, też napisz, co robisz, bo darmozjadów nie adoptuję. Mogą być dekoracje, ogródkowe i inne takie. Ja zaklepuję remonty i naprawy - wszystko, oprócz gazu (bo się boję, że wybuchnie).
    Jeszcze trzeba ustalić ilość dzieci obecnych i przyszłych, a także ilość samochodów.
    Mężów-samców możemy trzymać w haremo-piwnicy. Zamontuje się internet, telewizor, plejstejszyn i nie będą przeszkali pomiędzy bzykaniami.

ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Aasiula, Zofia8, Dziobak, Elfik, SolarPolar, Margolcia88, Arwena, Bozia3, Mega, Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie snilo, ze moj (nieurodzony jeszcze) siostrzeniec zatukl szczeniaka na smierc i wrzucil do morza podczas rejsu ....

Mam nadzieje,ze wszystki sny sie nie sprawdzaja ....

stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Zofia8, Margolcia88, Bozia3, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hehehe a ja uskuteczniam plan celibat. Przerwy około 3dniowe. Wczoraj był seksik, ale się niezbyt nasyciliśmy to m mówi wychodząc na nockę: jutro ci dam :-P odparłam, że jutro to nie bo post. Mówi: jak to? To już płodne się zbliżają? A ja na to że płodne, nie -płodne, musimy plemniory przez cały cykl przyzwyczajać. No nie był zachwycony tą wizją.
    Dzisiaj rano po pobudce było aż szkoda go nie wykorzystać, ale mu mówię że post. I tu nastąpił perfidny obrazek, bo ja zrobiłam swoje, a jemu zakazałam. :-P no nie był szczęśliwy, pyta to kiedy, jutro? A ja na to, że pojutrze. Aż jęknął i mówi: jak możesz mi to robić... :-P teraz pije kawkę i rozkminia nową grę na kompie, będzie żyć. Hehehe.
    A ja? Mam się świetnie :-D
    Dzień dobry.
    Globus mi sie nasilil, bo jak to czytalam, to mi oczy wytrzeszczylo! :O

moremi, Zofia8, SolarPolar, Margolcia88, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Mi sie snilo, ze moj (nieurodzony jeszcze) siostrzeniec zatukl szczeniaka na smierc i wrzucil do morza podczas rejsu ....

Mam nadzieje,ze wszystki sny sie nie sprawdzaja ....
    Moze chodzilo, ze zycie nowe czy cos. Nie zawsze trzeba sny doslownie interpretowac.

kapturnica lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Jeb, jeb, jeb!
    Slyszycie? Tak mnie zycie po dupie znowu nakopalo! :-P

Masz piwne oczy ? Ja tez? Chyna nalezzymy do gorszej rasy

stara.krycha, Zofia8, Margolcia88, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Masz piwne oczy ? Ja tez? Chyna nalezzymy do gorszej rasy
    Moze i racja panocku. Moze sie organizm broni przed przekazywaniem gorszych genow...
    Co ja qrwa pier... Pogubilam sie, to przez hormony!

moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Moze chodzilo, ze zycie nowe czy cos. Nie zawsze trzeba sny doslownie interpretowac.

Dziki Krycha, ale ja tak dla jaj. Czesto mam absurdalne sny i dawno zrezygnowalam z interpretacji

ComeToMeBaby, stara.krycha, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale bo że co się stało? :-P
    Nie chce wracac do Twojego posta, bo znowu zaboli. Nic nie poradze na to, ze sobie te literki wszystkie wizualizuje zazwyczaj...

moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziki Krycha, ale ja tak dla jaj. Czesto mam absurdalne sny i dawno zrezygnowalam z interpretacji
    A ja tam lubie moje pojechane sny. Raz na 1000 przypadkow sie nawet sprawdzaja! I to dokladnie! ;-)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Też takie mam, ale chyba nigdy nie zależało mi na interpretacji. Lepiej nie ;-)

stara.krycha lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nie chce wracac do Twojego posta, bo znowu zaboli. Nic nie poradze na to, ze sobie te literki wszystkie wizualizuje zazwyczaj...
    Aaaa... Że kawy byś się napiła? ;-)
    A zrób se, wypijemy razem.

mamatrojki80, stara.krycha, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Aaaa... Że kawy byś się napiła? ;-)
    A zrób se, wypijemy razem.
    Kawa gowno pomaga, paracetamol nie dal rady. Jak zyc? Nic tylko wino pic! ;-)

moremi, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Napisałam powitalnego posta i se odświezyłam stronę :)
    Towarzystwo z domu zostało wyeksmitowane czasowo, a ja mam multum planów, wobec czego pewnie nie zrobię nic :)
    Słońce jest.
    O, ale muszę wykopać roślinki, bo jutro z Małgosią na wieś jadę, to powkopujemy :)

kkisia, BISCA, Zofia8, Mega, Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ok. Napisz co z gotowaniem, pieczeniem, praniem i prasowaniem. Dogadamy się.
    A Ty, Morka, też napisz, co robisz, bo darmozjadów nie adoptuję. Mogą być dekoracje, ogródkowe i inne takie. Ja zaklepuję remonty i naprawy - wszystko, oprócz gazu (bo się boję, że wybuchnie).
    Jeszcze trzeba ustalić ilość dzieci obecnych i przyszłych, a także ilość samochodów.
    Mężów-samców możemy trzymać w haremo-piwnicy. Zamontuje się internet, telewizor, plejstejszyn i nie będą przeszkali pomiędzy bzykaniami.
    Gotowanie kiepsko, pieczenie lepiej, ale bez rewelacji, pralkę umiem obsługiwać, żelazko to zlo konieczne, ale koszuli na kant nie prasuję ;-)
    Idę piec babkę.
    I rzadko będę zagladac, bo na święta jedziemy :-)

Kometa, to było wredne zagranie O.o

stara.krycha, kkisia, BISCA, Zofia8, macduska, Dziobak, kapturnica, Mega, Sabina, Bozia3, Magdala, Simba, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Uuuu... To może na spacer, dotlenić się?
    Nie szalej tak, to by sie ubrac trza bylo! Eeee, nie-e... :-P

Margolcia88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gotowanie kiepsko, pieczenie lepiej, ale bez rewelacji, pralkę umiem obsługiwać, żelazko to zlo konieczne, ale koszuli na kant nie prasuję ;-)
    Idę piec babkę.
    I rzadko będę zagladac, bo na święta jedziemy :-)

Kometa, to było wredne zagranie O.o
    Tak myslalam, ze sie do czegos odniesc osobiscie mialam.
    Wesolych Swiat marynarzu!

moremi, kkisia, BISCA, Zofia8, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    A poza tym, ja się pytam gdzie jest standing ovation na moją cześć?
    Celibat: +1.
    Fanfary :-D tłumy szaleją.
    Hehehe, gdzie moja grupa wsparcia?!
    Yyyyy ... U Anonimowych Seksoholikow? :-P

kkisia, moremi, Zofia8, macduska, Elfik, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Trudno. Będziesz prała i nosiła do magla. Koszule będą zakazane. Zostaje Ci ogródek :)

kkisia, moremi, BISCA, Zofia8, Dziobak, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 8555 8556 8557 8558 8559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ