35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Mam troche odwrotnie- ozen sie ze mna bedziemy mialy idealnie.
Ok. Napisz co z gotowaniem, pieczeniem, praniem i prasowaniem. Dogadamy się.
A Ty, Morka, też napisz, co robisz, bo darmozjadów nie adoptuję. Mogą być dekoracje, ogródkowe i inne takie. Ja zaklepuję remonty i naprawy - wszystko, oprócz gazu (bo się boję, że wybuchnie).
Jeszcze trzeba ustalić ilość dzieci obecnych i przyszłych, a także ilość samochodów.
Mężów-samców możemy trzymać w haremo-piwnicy. Zamontuje się internet, telewizor, plejstejszyn i nie będą przeszkali pomiędzy bzykaniami.
ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Aasiula, Zofia8, Dziobak, Elfik, SolarPolar, Margolcia88, Arwena, Bozia3, Mega, Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Mi sie snilo, ze moj (nieurodzony jeszcze) siostrzeniec zatukl szczeniaka na smierc i wrzucil do morza podczas rejsu ....
Mam nadzieje,ze wszystki sny sie nie sprawdzaja ....
stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Zofia8, Margolcia88, Bozia3, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlobus mi sie nasilil, bo jak to czytalam, to mi oczy wytrzeszczylo!ComeToMeBaby wrote:Hehehe a ja uskuteczniam plan celibat. Przerwy około 3dniowe. Wczoraj był seksik, ale się niezbyt nasyciliśmy to m mówi wychodząc na nockę: jutro ci dam
odparłam, że jutro to nie bo post. Mówi: jak to? To już płodne się zbliżają? A ja na to że płodne, nie -płodne, musimy plemniory przez cały cykl przyzwyczajać. No nie był zachwycony tą wizją.
Dzisiaj rano po pobudce było aż szkoda go nie wykorzystać, ale mu mówię że post. I tu nastąpił perfidny obrazek, bo ja zrobiłam swoje, a jemu zakazałam.
no nie był szczęśliwy, pyta to kiedy, jutro? A ja na to, że pojutrze. Aż jęknął i mówi: jak możesz mi to robić...
teraz pije kawkę i rozkminia nową grę na kompie, będzie żyć. Hehehe.
A ja? Mam się świetnie
Dzień dobry.
moremi, Zofia8, SolarPolar, Margolcia88, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze chodzilo, ze zycie nowe czy cos. Nie zawsze trzeba sny doslownie interpretowac.BISCA wrote:Mi sie snilo, ze moj (nieurodzony jeszcze) siostrzeniec zatukl szczeniaka na smierc i wrzucil do morza podczas rejsu ....
Mam nadzieje,ze wszystki sny sie nie sprawdzaja ....
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze i racja panocku. Moze sie organizm broni przed przekazywaniem gorszych genow...BISCA wrote:Masz piwne oczy ? Ja tez? Chyna nalezzymy do gorszej rasy
Co ja qrwa pier... Pogubilam sie, to przez hormony!
moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Moze chodzilo, ze zycie nowe czy cos. Nie zawsze trzeba sny doslownie interpretowac.
Dziki Krycha, ale ja tak dla jaj. Czesto mam absurdalne sny i dawno zrezygnowalam z interpretacji
ComeToMeBaby, stara.krycha, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też takie mam, ale chyba nigdy nie zależało mi na interpretacji. Lepiej nieBISCA wrote:Dziki Krycha, ale ja tak dla jaj. Czesto mam absurdalne sny i dawno zrezygnowalam z interpretacji
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Aaaa... Że kawy byś się napiła?stara.krycha wrote:Nie chce wracac do Twojego posta, bo znowu zaboli. Nic nie poradze na to, ze sobie te literki wszystkie wizualizuje zazwyczaj...

A zrób se, wypijemy razem.
mamatrojki80, stara.krycha, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry

Napisałam powitalnego posta i se odświezyłam stronę
Towarzystwo z domu zostało wyeksmitowane czasowo, a ja mam multum planów, wobec czego pewnie nie zrobię nic
Słońce jest.
O, ale muszę wykopać roślinki, bo jutro z Małgosią na wieś jadę, to powkopujemy
kkisia, BISCA, Zofia8, Mega, Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Gotowanie kiepsko, pieczenie lepiej, ale bez rewelacji, pralkę umiem obsługiwać, żelazko to zlo konieczne, ale koszuli na kant nie prasujęKrakonka wrote:Ok. Napisz co z gotowaniem, pieczeniem, praniem i prasowaniem. Dogadamy się.
A Ty, Morka, też napisz, co robisz, bo darmozjadów nie adoptuję. Mogą być dekoracje, ogródkowe i inne takie. Ja zaklepuję remonty i naprawy - wszystko, oprócz gazu (bo się boję, że wybuchnie).
Jeszcze trzeba ustalić ilość dzieci obecnych i przyszłych, a także ilość samochodów.
Mężów-samców możemy trzymać w haremo-piwnicy. Zamontuje się internet, telewizor, plejstejszyn i nie będą przeszkali pomiędzy bzykaniami.
Idę piec babkę.
I rzadko będę zagladac, bo na święta jedziemy
Kometa, to było wredne zagranie
stara.krycha, kkisia, BISCA, Zofia8, macduska, Dziobak, kapturnica, Mega, Sabina, Bozia3, Magdala, Simba, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak myslalam, ze sie do czegos odniesc osobiscie mialam.moremi wrote:Gotowanie kiepsko, pieczenie lepiej, ale bez rewelacji, pralkę umiem obsługiwać, żelazko to zlo konieczne, ale koszuli na kant nie prasuję

Idę piec babkę.
I rzadko będę zagladac, bo na święta jedziemy
Kometa, to było wredne zagranie
Wesolych Swiat marynarzu!
moremi, kkisia, BISCA, Zofia8, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYyyyy ... U Anonimowych Seksoholikow?ComeToMeBaby wrote:A poza tym, ja się pytam gdzie jest standing ovation na moją cześć?
Celibat: +1.
Fanfary
tłumy szaleją.
Hehehe, gdzie moja grupa wsparcia?!
kkisia, moremi, Zofia8, macduska, Elfik, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Trudno. Będziesz prała i nosiła do magla. Koszule będą zakazane. Zostaje Ci ogródekmoremi wrote:Gotowanie kiepsko, pieczenie lepiej, ale bez rewelacji, pralkę umiem obsługiwać, żelazko to zlo konieczne, ale koszuli na kant nie prasuję

kkisia, moremi, BISCA, Zofia8, Dziobak, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013