35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie, ja tylko ciezarnym. Patrze na brzuch, potem w szklana kule, pluje do fusow, szturcham sowe i juz wiem.stara.krycha wrote:Ty wrozysz ino KTO, czy tez zarowno tudziez KIEDY? Bo by mnie ta druga opcja interesowala?
stara.krycha, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Zofia8, Sabina, Margolcia88, Arwena, kapturnica, Mega, Magdala, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja znowu w plecy...Dziobak wrote:Nie, ja tylko ciezarnym. Patrze na brzuch, potem w szklana kule, pluje do fusow, szturcham sowe i juz wiem.
Ale, ale, brzuch mi wywalilo ostatnio, wyglada tak na 4 miesiac. Nada sie? Prosze, prosze!
Dziobak, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie wiem. Ja to raczej tylko seansy live. Przez skypa tez nie przepowiadam. Za duze ryzyko, sama rozumisz.stara.krycha wrote:To ja znowu w plecy...
Ale, ale, brzuch mi wywalilo ostatnio, wyglada tak na 4 miesiac. Nada sie? Prosze, prosze!
stara.krycha, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak kiedy ja bede w ciONzy dawaj kawa na ławeDziobak wrote:Krude lebele, ja to przeciez przewidzialam, ze Elfol ma chlopaka, a Kapta dziewuche.
Kiedys przepowiadalam laskom w pracy, co ktora urodzi, a non stop byly jakies w ciazy. Na 16 ciaz nie pomylilam sie ani razu, lacznie z blizniakami. Przyznam, ze patrzono na mnie pozniej z lekka obawa, jak na wiedzme jaka.
My juz po sniadanku i idziemy spac.
stara.krycha, Dziobak, BISCA, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a stare gacie nie przecierasz ?? hyhyh łeeeeDziobak wrote:Nie, ja tylko ciezarnym. Patrze na brzuch, potem w szklana kule, pluje do fusow, szturcham sowe i juz wiem.
stara.krycha, Dziobak, moremi, kkisia, kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiałam sen
śniło mi sie ze zajde w parze (na tym forum) z kobieta o jasno niebieskich oczach i ciemnych bardzo włosach.....ale włosy wiem ze były farbowane
stara.krycha, moremi, BISCA, SolarPolar, kkisia, Aasiula, Zofia8, Arwena, Mega, Bozia3, Sabina, Magdala, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestes pewna, ze te oczy to niebieskie byly? A nie piwne?Heretyczka wrote:miałam sen
śniło mi sie ze zajde w parze (na tym forum) z kobieta o jasno niebieskich oczach i ciemnych bardzo włosach.....ale włosy wiem ze były farbowane
Heretyczka, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Leć po soczewki.stara.krycha wrote:Jestes pewna, ze te oczy to niebieskie byly? A nie piwne?
stara.krycha, Heretyczka, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny